Προς το περιεχόμενο

Φόβοι - φοβίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακροφοβία και εγώ.(τώρα έμαθα ότι λέγεται έτσι.)αν και ανεβένοντας 1-2 φορές σε τρενάκι και σφυρί στα luna park είδα ότι ο φόβος μειώθηκε...

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε να είσαι 14 χρόνων και να φοβάσαι μη σε αφήσει η κοπέλα σου....Σιγά το πράγμα...Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Σοβαρά τώρα:Μπορείς να νικήσεις το άγχος με την αγάπη και την φροντίδα των πραγματικά δικών σου ανθρώπων και με την προσπάθεια εκ μέρους σου να συγχωρείς εχθρούς σου που σου έχουν κάνει κακό...

Στην θεωρία και πόιός δέν μπορεί να συμφωνήσει, το ζήτημα είναι στην πράξη τί κάνουμε :-|

Το άγχος δέν μπορεί να θεωρηθεί φοβία, απο την στιγμή που γίνεται καθεστώς, φοβία είναι κάτι που το βλέπουμε ακόμα απο μακρυά.

Δημοσ.

Εγω παλι εχω τρελη υψοφοβια.Αναλογα με το υψος μπορω να ιδρωσω και να ζαλιστω.Φιλε BadBoy ουτε καν αποπειραθηκα να σκεφτω ν'ανεβω στον πυργο του Eiffel.Με τα αεροπλανα απτην αλλη εχω την καλυτερη σχεση-επειδη μαλλον δεν νιωθω την 'απειλη' του υψους πολυ κοντα μου.

Δημοσ.
εγω φοβαμαι τρομερα τα φιδια...κανενα αλλο εντομο η ερπετο...μονο τα φιδια..

Και η μητέρα μου φοβάται πολύ τα φίδια....όπως και τις κατσαρίδες...Οπότε πολλές φορές αναγκάζομαι να κάνω τον ήρωα του σπιτιού....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Και η μητέρα μου φοβάται πολύ τα φίδια....όπως και τις κατσαρίδες...Οπότε πολλές φορές αναγκάζομαι να κάνω τον ήρωα του σπιτιού....:mrgreen: :mrgreen:

με τις κατσαριδες συγκατοικουμε ευχαριστα:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: περα απο την πλακα,δεν εχω προβλημα ουτε με κατσαριδες,ουτε με αραχνες....μονο με φιδια...ενας πρωην μου ειχε φιδι για κατοικιδιο...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
ενας πρωην μου ειχε φιδι για κατοικιδιο...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και γιατί τον χώρισες??Αποδείχτηκε κι αυτός....φίδι???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Και γιατί τον χώρισες??Αποδείχτηκε κι αυτός....φίδι???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χιχι..αδιακρισιες..[πλακα κανω ετσι?]εεεεεεμμμμμμ....τι λεγαμε?αα το βρηκα..μηπως βγαινουμε εκτος θεματος?

Δημοσ.
Μπαααα....ιδέα σου....

δεν βαριεσαι?στην περιγραφη του "μπλα μπλα" λεει χαλαρη κουβεντα..οποτε...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Μπλα μπλα λέει...όχι μπλα μπλα μπλα μπλα πλα μπλα μπλα μπλα...:mrgreen:

ε ισως το μπλα μπλα να το εγραψε αντρας...για τα δεδομενα των γυναικων και ειδικα τα δικα μου,ολα τα ως ανω αναιρουντε:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Προσπαθώ να θυμηθώ τι φοβάμαι αλλά δεν θυμάμαι. Ύψη όχι, σεισμούς όχι, φίδια όχι, όπλα όχι, θάνατο άλλων όχι, θάνατο ευατού μου όχι, νομίζω αυτή την περίοδο δεν φοβάμαι τίποτα γιατί δεν αγαπάω τίποτα! Best choice μιλάμε. Δοκιμάστε το.

Φοβίες! Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αγοράζω μια πανάκριβη οθόνη, μου βγάζει καμμένο pixel και δεν μου την αλλάζουν με τίποτα!!! Πιάνεται αυτό;;;... (το αντιμετωπίζω βγάζοντας πολλά λεφτά :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...