Xvipes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ακροφοβία και εγώ.(τώρα έμαθα ότι λέγεται έτσι.)αν και ανεβένοντας 1-2 φορές σε τρενάκι και σφυρί στα luna park είδα ότι ο φόβος μειώθηκε...
nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εδώ που τα λέμε να είσαι 14 χρόνων και να φοβάσαι μη σε αφήσει η κοπέλα σου....Σιγά το πράγμα...Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...... :mrgreen:
fantomas3004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Σοβαρά τώρα:Μπορείς να νικήσεις το άγχος με την αγάπη και την φροντίδα των πραγματικά δικών σου ανθρώπων και με την προσπάθεια εκ μέρους σου να συγχωρείς εχθρούς σου που σου έχουν κάνει κακό... Στην θεωρία και πόιός δέν μπορεί να συμφωνήσει, το ζήτημα είναι στην πράξη τί κάνουμε :-| Το άγχος δέν μπορεί να θεωρηθεί φοβία, απο την στιγμή που γίνεται καθεστώς, φοβία είναι κάτι που το βλέπουμε ακόμα απο μακρυά.
mademoiselle Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Εγω παλι εχω τρελη υψοφοβια.Αναλογα με το υψος μπορω να ιδρωσω και να ζαλιστω.Φιλε BadBoy ουτε καν αποπειραθηκα να σκεφτω ν'ανεβω στον πυργο του Eiffel.Με τα αεροπλανα απτην αλλη εχω την καλυτερη σχεση-επειδη μαλλον δεν νιωθω την 'απειλη' του υψους πολυ κοντα μου.
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 εγω φοβαμαι τρομερα τα φιδια...κανενα αλλο εντομο η ερπετο...μονο τα φιδια..
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 εγω φοβαμαι τρομερα τα φιδια...κανενα αλλο εντομο η ερπετο...μονο τα φιδια.. Και η μητέρα μου φοβάται πολύ τα φίδια....όπως και τις κατσαρίδες...Οπότε πολλές φορές αναγκάζομαι να κάνω τον ήρωα του σπιτιού.... :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Και η μητέρα μου φοβάται πολύ τα φίδια....όπως και τις κατσαρίδες...Οπότε πολλές φορές αναγκάζομαι να κάνω τον ήρωα του σπιτιού.... :mrgreen: με τις κατσαριδες συγκατοικουμε ευχαριστα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: περα απο την πλακα,δεν εχω προβλημα ουτε με κατσαριδες,ουτε με αραχνες....μονο με φιδια...ενας πρωην μου ειχε φιδι για κατοικιδιο... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ενας πρωην μου ειχε φιδι για κατοικιδιο... :mrgreen: Και γιατί τον χώρισες??Αποδείχτηκε κι αυτός....φίδι??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Και γιατί τον χώρισες??Αποδείχτηκε κι αυτός....φίδι??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: χιχι..αδιακρισιες..[πλακα κανω ετσι?]εεεεεεμμμμμμ....τι λεγαμε?αα το βρηκα..μηπως βγαινουμε εκτος θεματος?
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 μηπως βγαινουμε εκτος θεματος? Μπαααα....ιδέα σου....
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μπαααα....ιδέα σου.... δεν βαριεσαι?στην περιγραφη του "μπλα μπλα" λεει χαλαρη κουβεντα..οποτε... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μπλα μπλα λέει...όχι μπλα μπλα μπλα μπλα πλα μπλα μπλα μπλα...
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μπλα μπλα λέει...όχι μπλα μπλα μπλα μπλα πλα μπλα μπλα μπλα... ε ισως το μπλα μπλα να το εγραψε αντρας...για τα δεδομενα των γυναικων και ειδικα τα δικα μου,ολα τα ως ανω αναιρουντε :mrgreen:
kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Προσπαθώ να θυμηθώ τι φοβάμαι αλλά δεν θυμάμαι. Ύψη όχι, σεισμούς όχι, φίδια όχι, όπλα όχι, θάνατο άλλων όχι, θάνατο ευατού μου όχι, νομίζω αυτή την περίοδο δεν φοβάμαι τίποτα γιατί δεν αγαπάω τίποτα! Best choice μιλάμε. Δοκιμάστε το. Φοβίες! Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αγοράζω μια πανάκριβη οθόνη, μου βγάζει καμμένο pixel και δεν μου την αλλάζουν με τίποτα!!! Πιάνεται αυτό;;;... (το αντιμετωπίζω βγάζοντας πολλά λεφτά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.