rantaplanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 sex. it helps. Δοκίμασέ το ο άντρας της πηδάει άλλες
paschalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 sex. it helps. Δοκίμασέ το Ναι οκ , σιγουρα βοηθαει , αλλα δεν ειναι λυση παντος καιρου ( αφηνει παρενεργειες μια τετοια λυση) .
Cristina Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κριστινα ευχαριστω για την απαντηση ' date=' αλλα η δευτερη αποκλειεται εξ'ορισμου .Δεν ειναι παθολογικο αγχος . Οφειλεται σε συγκεκριμενα αιτια . Βασικα για το πρωτο ρωταω περισσοτερο . Τι τεχνικες υπαρχουν για την καταπολεμηση ? (btw το αρθρο πεταει 403 )[/quote'] Με ισορροπημένη διατροφή, λίγη άσκηση και ποιοτικό ύπνο μπορείς να το μειώσεις αρκετά. Ακόμα και η έλλειψη βιταμινών μπορεί να προκαλέσει άγχος. Γι αυτό η ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική. Με την άσκηση παράγονται ορμόνες (ενδορφίνες) στον οργανισμό που είναι υπεύθυνες για την διάθεση και ρυθμίζουν το άγχος. Επίσης βοηθούν η γιόγκα, η αρωματοθεραπία, τα ανθοϊάματα. Η βαλεριάνα και η λεβάντα είναι βότανα που ηρεμούν. Μπορείς να τα πιεις σαν τσάι ή να χρησιμοποιήσεις έλαια λεβάντας στο μπάνιο σου. Φυσικά, το να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και δεν σου προκαλούν άγχος. Για παράδειγμα, το να προσέχεις το μικρό σου ανηψάκι μπορεί να σε ευχαριστεί, αλλά να σου προκαλεί άγχος το γεγονός ότι μπορεί να πάθει κάτι επειδή μένεις στον 8ο. Βέβαια όλα αυτά από μόνα τους δεν θα κάνουν και πολλά αν δεν υπάρξει και προσπάθεια του τρόπου σκέψης και αντιμετώπισης των γεγονότων που προκαλούν το άγχος, ακόμα και αν είναι παροδικό. Προσωπικά, πιστεύω πως πολλά από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε (είτε έχουμε διαπιστώσει και παραδεχτεί την ύπαρξή τους, είτε όχι), ότι ωφείλονται στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πάντα γύρω μας. Το πως αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας. Γι αυτό και είμαι υπέρ και της ψυχοθεραπευτικής οδού, παράλληλα με την προσωπική προσπάθεια. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τόσο πιο εύκολα μπορούμε να ερμηνεύσουμε τις αντιδράσεις μας και τους λόγους που μας οδηγούν να νιώσουμε κάποια συναισθήματα τα οποία με τη σειρά τους καθοδηγούν τη συμπεριφορά μας. Σχετικά με το link, δεν ξέρω γιατί σου βγάζει σφάλμα. Σε μένα είναι εντάξει. Πήγαινε στα αριστερά της αρχικής σελίδας, εκεί που λέει «Δημοφιλή Άρθρα». Έχει διάφορα που αφορούν το άγχος.
getty Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 a) Φροντίζεις να εξαλείψεις ότι σου δημιουργεί άγχος αν δε σου είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις, δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος η ζωή είναι μικρή. Αυτό αν το άγχος σου σχετίζεται με συγκεκριμένα πράγματα, αν είσαι γενικά αγχώδης δεν υπάρχει λύση μάθε να ζεις με αυτό φροντίζοντας να κάνεις επιλογές για τον ευατό σου έτσι ώστε να είσαι ευχαριστημένος απ τον τρόπο ζωής σου (σχέση ανταλλαγής μεταξύ άγχος/ ποιότητας ζωής). Aν δεν το ελέγχεις και αναγκαστικά το υφίστασαι ετοιμάζεις ένα καλό κομπόδεμα με χρήματα και πας σε αρμόδιο γιατρό έχοντας βέβαια πολλές πιθανότητες να χάσεις το κομπόδεμα και να εξακολουθείς να έχεις άγχος (εξαρτάται που θα πέσεις, απατεώνες υπάρχουν πολλοί).
paschalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κριστινα ευχαριστω για τις προτασεις . Θα τις εχω στα υπ'οψιν μου . getty ευχαριστω για την απαντηση . Οσο για το θεμα ψυχολογου κλπ , δεν μπορω να καταλαβω αυτη την μοδα κ δεν με αντιπροσωπευει στο ελαχιστο . To βλεπω λιγο πολυ oπως το περιγραφει ο getty .
rantaplanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Κριστινα ευχαριστω για τις προτασεις .Θα τις εχω στα υπ'οψιν μου . getty ευχαριστω για την απαντηση . Οσο για το θεμα ψυχολογου κλπ ' date=' δεν μπορω να καταλαβω αυτη την μοδα κ δεν με αντιπροσωπευει στο ελαχιστο . To βλεπω λιγο πολυ oπως το περιγραφει ο getty .[/quote'] Πήγαινε στο γιατρό να πάρεις κανα ψυχοφάρμακο μπας και έρθεις στα ίσια σου.
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εγώ φοβάμαι την κακία και την αχαριστία των ανθρώπων,καθώς και την έλλειψη σεβασμού και ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο.... :(
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ερωτηση . Το αγχος πως μπορει να καταπολεμηθει = αντιμετωπιστει ? Με μια ADSL όλη δική σου!!! :mrgreen: (ΑΣΤΕΙΑΚΙ) Σοβαρά τώρα:Μπορείς να νικήσεις το άγχος με την αγάπη και την φροντίδα των πραγματικά δικών σου ανθρώπων και με την προσπάθεια εκ μέρους σου να συγχωρείς εχθρούς σου που σου έχουν κάνει κακό...
getty Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Οσο για το θεμα ψυχολογου κλπ ' date=' δεν μπορω να καταλαβω αυτη την μοδα κ δεν με αντιπροσωπευει στο ελαχιστο . To βλεπω λιγο πολυ oπως το περιγραφει ο getty .[/quote'] Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι είναι θέμα μόδας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα που τους δυσχεραίνουν σημαντικά τη ζωή τους (σε μια εποχή μάλιστα που η συναισθηματική "νοημοσύνη" μετράει πάρα πολύ) και πολλές φορές τα προβλήματα αυτά δεν μπορεί να λυθούν από μόνα τους. Χρειάζεται κάποιος τρίτος να τους "δείξει το δρόμο" (με το αζημίωτο αλλά τι να κάνουμε) αν έχουν εγκλωβιστεί.
nontasg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι είναι θέμα μόδας' date=' υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα που τους δυσχεραίνουν σημαντικά τη ζωή τους (σε μια εποχή μάλιστα που η συναισθηματική "νοημοσύνη" μετράει πάρα πολύ) και πολλές φορές τα προβλήματα αυτά δεν μπορεί να λυθούν από μόνα τους. Χρειάζεται κάποιος τρίτος να τους "δείξει το δρόμο" (με το αζημίωτο αλλά τι να κάνουμε) αν έχουν εγκλωβιστεί.[/quote'] Σ'αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ...Όμως επιμένω ότι η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική βοήθεια είναι η κατανόηση και η αγάπη των συνανθρώπων σου. :-D
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αν βέβαια μπορεί κανείς να ορθοποδήσει μόνος του και όχι να κρεμιέται από τον διπλανό του, ακόμη καλύτερα!
overclockerd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Η μεγάλη μου Φοβία είναι να με απορρίψει το κορίτσι που αγαπώ !!! (αλλωστε το λέει και η υπογραφή)
nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Η μεγάλη μου Φοβία είναι να με απορρίψει το κορίτσι που αγαπώ !!! (αλλωστε το λέει και η υπογραφή) Οπότε μακάρι να μη γίνει ποτέ αυτό... :)
kkardo91 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 @overclockerd - isxei i ilikeia pou les sto profil sou?? an nai..get a life (filika panta )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.