Προς το περιεχόμενο

Φόβοι - φοβίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οδοντίατρο, το δικό μου τον λέω doctor Pain, όνομα και πράγμα μιλάμε. Όταν κάθομαι στην καρέκλα του βάζει το level "hurt me plenty!"

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι σχέση έχουν τα αυτιά μου;

Το περίμενα! Γενικά τα προβλήματα υψοφοβίας, ιλλίγγων, ζαλάδων, οφείλονται στα αυτιά μας. Το σύστημα ισορροπίας μας βρίσκεται στο αυτί και κάποια βλάβη καμιά φορά μας δημιουργεί την αίσθηση της ζαλάδας, του ιλίγγου και κατά συνέπεια έχουμε και την λεγόμενη υψοφοβία.

Διάβασε περισσότερα εδώ. 406.gif

Δημοσ.

Φοβαμαι την αρρωστια και την αναξιοπρεπεια που την ακολουθει.

Φοβαμαι μη παθουν κατι κακο αυτοι που αγαπω.

Και καμια φορα, φοβαμαι χαζα, μετα απο θριλερ. Κλασικη παιδικη αντιδραση, να αναβω ολα τα φωτα για μεταμεσονυκτια επισκεψη σε τουαλετα, και οταν καμια φορα βγει ποδαρακι εξω απο το παπλωμα, να μπει γρηγορα μεσα.

Δημοσ.

εγω φοβαμαι το κοριτσακι απ το the ring.ειχανε πεσει τρελες παναγιες την πρωτη φορα που το δα στο σινεμα.

Δημοσ.
εγω φοβαμαι το κοριτσακι απ το the ring.ειχανε πεσει τρελες παναγιες την πρωτη φορα που το δα στο σινεμα.

Αν ρωτήσεις τους φίλους μου, θα σου πουν για μένα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

Για ομοιπαθητική, έφτιαξα ένα παιχνίδι σε Macromedia Authorware για project σε μάθημα που της επιτίθεμαι και τη σκοτώνω. Μέχρι να τη φτιάξω από screenshot της ταινίας στο Photoshop, μού'χε φύγει το σ****, αλλά το φχαριστήθηκα όταν της κάρφωσα τη ρακέτα πιγκ-πογκ στο κεφάλι :D

Εκεί να δεις παναγίες που πέσανε!

Επίσης φοβάμαι πολύ τις σκάλες. Δεν έχω υψοφοβία, αλλά φοβάμαι πως θα κατρακυλίσω. Και το να βυθίζομαι σε νερό ... σε προηγούμενη ζωή μάλλον έπεσα από σκάλα και πνίγηκα :P

Δημοσ.

Και εγώ ολίγον υψοφοβικός, και μετά απο ένα τροχαίο που οδηγούσε κάποιος άλλος φοβάμαι όταν οδηγεί κάποιος που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου (μιλάμε για σβέλτη προς γρήγορη οδήγηση, όχι για μια απλή μετακίνηση).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγχος .

( Μονο σημερα που εγινε κατι καλο - εβαλα adsl- καταλαβα το ΠΟΣΟ δυσαρεστος (γισ να μη πω αλλη λεξη...) μπορει να γινει καποιος που εχει μπολικο απ'αυτο εξαιτιας χαλεπων καιρων ) .

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ξέρω γιατί.......

Από μικρός δεν φοβόμουνα τα κλασικά που φοβόντουσαν όλοι....

πχ....έμενα στον δεύτερο και κρεμιόμουνα απο το μπαλκόνι....έπιανα αράχνες

και παγίδευα σκορπιους στο χωριό μου.......

πήγενα με τον παπού μου στα χωράφια το καλοκαίρι και σκοτώναμε και κανα φίδι

που και που..........:-D :-D ......στο δημοτικό έβλεπα Φρέντι Κρούκερ και γέλαγα...στο the Ring γέλαγα........

Όλα αυτά περιγράφουνε έναν ατρόμητο.....εεε???ΑΜ ΔΕ......:-D :-D .....

Όταν ήμουνα μικρός φοβόμουνα τον Φρου-Φρου!!!!!:-? :-?

Έβαζα τα κλάματα όταν το έβαζε η αδερφή μου στην τηλεόραση.....

επίσης , ακόμα και τώρα, τρομάζω με το σκοτάδι.......δεν μπορώ να κοιμηθώ εάν δεν υπάρχει έστω ένα φωτάκι στο δωμάτιο.....

Με λίγα λόγια , δεν φοβάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ πράγματα που άλλοι τα "χρειάζονται" ,και πάντα φοβόμουνα ηλίθια πράγματα....

Επειδή ανυσυχώ , μπορείτε να μου πείτε που οφείλεται αυτή η ψυχανωμαλία?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Χαχα, γυναίκα σου έτυχε? Καλό κουράγιο, εδώ φέρομαι εγώ σαν χαζομπαμπάς στο πρώτο κοριτσάκι που θα ασχοληθεί μαζί μου, σκέψου εσύ.

Οιδιπόδειο και μαλακίες, τις έχουμε.

Δημοσ.

Όταν βλέπω ακρίδα τα χρειάζομαι...

Επίσεις στο σφυρί που είχα ανέβει στο allu fun park,με είχε πιάσει μια τρομερή ανασφάλια...Κατάλαβα ότι φοβάμαι καταστάσεις στις οποίες δεν έχω τον έλεχγο εγώ...

Κατά τα άλλα,όλα οκ...(ελπίζω...!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...