Προς το περιεχόμενο

Φόβοι - φοβίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ενω γενικα δεν φοβαμαι την θαλασσα και δεν φοβαμαι ιδιατερα να στεκομαι σε ψηλο σημειο (οκ, οχι σαν του βιντεο βεβαια), με πιανει πανικος στην ιδεα (αλλα και στην θεα) της βαθιας θαλασσας και να βλεπω τον βυθο με μασκα απο ψηλα. Ποσο κουλο ειναι αυτο οταν γενικα δεν εχεις υψο/ακροφοβια και ΔΕΝ τιθεται θεμα πτωσης?

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω ενω γενικα δεν φοβαμαι την θαλασσα και δεν φοβαμαι ιδιατερα να στεκομαι σε ψηλο σημειο (οκ, οχι σαν του βιντεο βεβαια), με πιανει πανικος στην ιδεα (αλλα και στην θεα) της βαθιας θαλασσας και να βλεπω τον βυθο με μασκα απο ψηλα. Ποσο κουλο ειναι αυτο οταν γενικα δεν εχεις υψο/ακροφοβια και ΔΕΝ τιθεται θεμα πτωσης?

Συμβαινει.Και εγω δεν την παλευω να παω καπου πολυ μεσα στον βυθο.Εδω τα φυκια φοβαμε καθως δεν ξερω τι μππορει να υπαρχει εγκοβισμενο μεσα σε αυτα.Οταν κατι δεν το εχεις συνιθησει,και ξερεις οτι εκει καπου μπορει να εμφανιστει κατι,φοβασαι.Φυσικο.Ειδικα η θαλασσα εχει τα παντα,απο μεδουσες εως...

Δημοσ.

το "θελω να σου πω" και το "θα τα πουμε μετα". (με νοημα) Φακ δεμ.

Το 2ο ειναι τραυμα απ' την παιδικη ηλικια (φραση των γονεων φυσικα).

Ξέχασα να πω ότι φοβάμαι τις μπάλες όποιαδηποτε μπάλα η μπαλάκι ερχετε προς το μέρος μου. Επίσης άμα περάσει κάποια σκιά απο πάνω μου στο προαύλιο του σχολείου νομίζω ότι είναι μπάλα, βάζω τα χέρια στο κεφάλι και τρέχω προς το κτήριο :P

iphone.png

Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι φοβάμαι τις μπάλες όποιαδηποτε μπάλα η μπαλάκι ερχετε προς το μέρος μου. Επίσης άμα περάσει κάποια σκιά απο πάνω μου στο προαύλιο του σχολείου νομίζω ότι είναι μπάλα, βάζω τα χέρια στο κεφάλι και τρέχω προς το κτήριο :P

iphone.png

Ω, εχω χασει το φως μου απο μπαλιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...