nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αν πας αυστραλια, απεφυγε το σερφινγκ θα το θυμάμαι
marantonis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χθες ονειρευτηκα οτι προσπαθουσα να κοιμηθω. Wtf.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χθες ονειρευτηκα οτι προσπαθουσα να κοιμηθω. Wtf. Χωχ. Μου θύμησες μια φάση που μου'τυχε πριν δυο βδομάδες. Είχα πέσει να κοιμηθώ το μεσημέρι για καμιά ώρα-δυο και είχα πει του αδερφού μου να μη με ενοχλήσει. Αυτός κλασσικά στα παπάρια του, μπήκε στο δωμάτιο για να πάρει κάτι πράματα πάνω στη φάση που με έπαιρνε ο ύπνος. Νεύρα εγώ, σηκώθηκα, τον έδιωξα κλοτσηδόν και τη ξανάπεσα. Μόνο που απ'τα νεύρα δεν έλεγε να με πάρει ο ύπνος. Πέρασε πάνω από μισάωρο μέχρι να με πάρει ο ύπνος, μόνο που όταν έγινε δεν το κατάλαβα. Έβλεπα πως ήμουν ξαπλωμένος όπως ήμουν κανονικά στο κρεβάτι, είχα πονοκέφαλο και δε μπορούσα να κοιμηθώ. Μετά από κάνα μισάωρο που ξύπνησα ήμουν σκατά διάθεση και ένιωθα πιο κουρασμένος από πριν.
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Χθες ονειρευτηκα οτι προσπαθουσα να κοιμηθω. Wtf. Το χω παθει πολλακις
RedPanda Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Χθες ονειρευτηκα οτι προσπαθουσα να κοιμηθω. Wtf. Χωρίς πλάκα από τους πιο τρομακτικού εφιάλτες που έχω δει: Ένα βράδυ μετά από 4 πίτες σουβλάκι στριφογυρνούσα για ώρες στο κρεβάτι αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Εντομεταξύ κλειδωμένα τα πάντα, μόνος μου μένω. Κάθε λίγο σήκωνα το κεφάλι από τα παπλώματα να δω στο παράθυρο μήπως σηκώθηκε ο ήλιος... Το θέμα είναι πως δεν είχα καταλάβει ότι με είχε πάρει ο ύπνος και ονερευόμουν ότι προσπαθούσα να κοιμηθώ ενώ σήκωνα κάθε λίγο το κεφάλι να δω αν ξημέρωσε... Μια φάση που σηκώνω το κεφάλι και βλέπω την αδερφή μου να με κοιτάει. μέχρι να καταλάβω ότι ήταν όνειρο, πάει η χολή...
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παλι χθες -δε βγηκαμε οφ τοπικ αφου εχει να κανει με φοβους ετσι κι αλλιως- ονειρευτηκα οτι ημουν σ' ενα μερος με γκρεμο κι επρεπε να πηδηξω απεναντι. Στο μεταξυ ηταν ηδη πολυ στενα εκει που πατουσα κι ειχα κι ακριβως διπλα τον αδερφο μου να με κραταει και να περιμενει να πηδηξουμε. Εγω εκλασα μεντες και καταλαβα οτι ηταν ονειρο, κι αρχισα να φωναζω στον εαυτο μου να ξυπνησει. Στο τελευταιο ξυπνα που λεω ουρλιαζοντας, ξυπναω, και βλεπω τον αδερφο μου να ερχεται και να τρομαζει απτις φωνες μου. Μεχρι να του εξηγησω τι γινοταν και να τον ησυχασω ειχα ξυπνησει. Κι αλλο ονειρο μεσα σε ονειρο δηλαδη. Ο νόλαν θα ταν περιφανος.
TwitterLover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 1) Τα μικρα υψη. Ναι ξερω ειναι περιεργο. 2) Το "θελω να σου πω"
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 1) Τα μικρα υψη. Ναι ξερω ειναι περιεργο. 2) Το "θελω να σου πω" το "θελω να σου πω" και το "θα τα πουμε μετα". (με νοημα) Φακ δεμ. Το 2ο ειναι τραυμα απ' την παιδικη ηλικια (φραση των γονεων φυσικα).
μαφαλντα Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Με ζαλίζει η θέα του αίματος. Ακροφοβία,ειδικά σε γέφυρες και γκρεμούς.
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 :fear: :fear: http://www.youtube.com/watch?v=jq31TnU278w
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 φοβαμαι τα μπαλονια που σκανε..το ξερω ειναι τραγικο!επισης με ενοχλουν και τα πυροτεχνήματα αμα ειμαι πολυ κοντα απο εκει που τα εσκασαν.ο θορυβος με διαπερνα.αμα τα βλεπω απο μακρια ειμαι οκ.υψοφοβια δεν εχω αλλα τι μαλακες ειναι αυτοι ρε apd453???
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 υψοφοβια δεν εχω αλλα τι μαλακες ειναι αυτοι ρε apd453??? Παίζουν τα παιδιά. Όπως όταν ήμουνα μικρός πατούσαμε τα θυροτηλέφωνα και τρέχαμε ή πετούσαμε αυγά στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Τότε φοβόμασταν τον κυρ.Νίκο που αγοράζαμε χαρτάκια γιατί όταν μας έβλεπε μας τσιμπούσε το αυτή με το νύχι και μας το τραβούσε. Κυρ. Νίκο αν διαβάζεις τώρα να σου πω πως ακόμη και τώρα που μεγάλωσα πιστεύω ότι τον έπαιρνες από το Θόδωρα με το προ-πο. Την είχες δει και μονοπώλιο, σαλιάρη.
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως φοβάμαι την σκοτεινή θάλασσα , αν δεν βλέπω νιώθω λες και μπαίνω στο στόμα του λύκου.
skipperas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως φοβάμαι την σκοτεινή θάλασσα , αν δεν βλέπω νιώθω λες και μπαίνω στο στόμα του λύκου. πως ξέρεις πως είναι να μπαίνεις στο στόμα του λύκου?? Έχω κ γω ένα θέμα με το ύψος,αλλά μόνο όταν δε νιώθω ασφαλείς.Δηλαδή άνετα ανέβηκα τέρμα πάνω στον eiffel,αλλά προχθές που ανέβηκα στη ταράτσα 5ο όροφο με κάτι καγκελάκια μια σταλιά,χέστηκα! Μαύρη θάλασσα φοβάμαι και γω.Δε μ ρχεται κατι άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.