Προς το περιεχόμενο

Φόβοι - φοβίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γτ ρε σεις; ειναι σαν να πετας μεσα στο νερο... δεν υπαρχει περιπτωση να πας πουθενα.. αλλωστε αν ειναι αβυσσος απο κατω δεν βλεπεις και πολλα

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβάμαι να κατουρήσω όταν βρίσκονται άλλοι τριγύρω γιατί νομίζω οτι θα μου κάνουν ντού και δε θα μπορώ να τρέξω να ξεφύγω.

Δημοσ.
να ξυπνησω ενα πρωινο κ να ειμαι ολομοναχος στον πλανητη
Awesome... :whistle::whistle:

Αρκεί να αφήσουν πίσω τα κλειδιά τους ώστε να έχω πρόσβαση στα πάντα... :lol: Όσον αφορά τον ηλεκτρισμό μάλλον με solar panels θα τη βολέψω

Δημοσ.

Aυτό που πάντα με προβλημάτιζε ήταν το να βρεθώ σε deep blue sea με άβυσσο απο κάτω, μόνος και έρημος μέσα στη θάλασσα. Δεν θα πνιγόμουν.. θα πάθαινα καρδιά :P

Τις εμμονές προσπαθώ να τις αναγνωρίζω και να τις αντιμετωπίζω οπότε όχι κάτι ιδιαίτερο.

Πο τι μου θύμισες τώρα.....

Το καλοκαίρι που πέρασε,είμασταν με τη παρέα κλασικά σε μια παραλία και λιώναμε στα watersports!Τέλος πάντων,μπαίνουμε τρεις στα γνωστά δαχτυλίδια και ξεκινάμε!

Το τυπόνι μας πήγε αρκετά βαθιά,αρκετά μακριά απτην παραλία θα έλεγα!

Και σε μια στιγμή πέφτω μόνο εγώ απτη παρέα,ο τύπος άργησε μάλλον να καταλάβει ότι έπεσα και συνέχισε....... και να μαι εγώ μόνος,μιας και οι άλλοι είχαν απομακρυνθεί αρκετά,και η μαυρίλα απο κάτω...

ναι το παραδέχομαι ... Χ Ε Σ Τ Η Κ Α !!

Γενικά δεν έχω πρόβλημα να κολυμπάω σε τέτοια νερά και τόσο βαθιά,αρκεί να χω και παρέα!Τώρα αμα είσαι μόνος.....

Δημοσ.
Ότι θα πέσω στο κρεβάτι με μια όμορφη γυναίκα και το πρωί θα ξυπνήσω δίπλα σε ένα γιγάντιο παλαμάρι.

Fixed :-)

.

Δημοσ.
Φοβάμαι να κατουρήσω όταν βρίσκονται άλλοι τριγύρω γιατί νομίζω οτι θα μου κάνουν ντού και δε θα μπορώ να τρέξω να ξεφύγω.

γιατί; κατουράς δεμένος; :P

Εγώ φοβάμαι το 27ο έτος της ηλικίας μου, επειδή από μικρός βλέπω στον ύπνο μου πως ή τρελαίνομαι ή πεθαίνω (από σφαίρα στην πλάτη συγκεκριμένα).

Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι το 27ο έτος της ηλικίας μου, επειδή από μικρός βλέπω στον ύπνο μου πως ή τρελαίνομαι ή πεθαίνω (από σφαίρα στην πλάτη συγκεκριμένα).

Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει αυτό..

Τέτοια όνειρα π.χ έβλεπε και ο Χέντριξ, η Τσόπλιν, ο Μόρισον και ο Κομπέιν.

:P

Δημοσ.
Οπως το ειπες στην αρχη.Δεν μιλαμε λογικα για φοβιες στην περιπτωση σου.Ειναι ιδεες ψιλοεμμονικες.Ουσιαστικα ειναι εκφραση του αγχους σου .Συνηθως σε περιοδους ιδιαιτερου αγχους ενδεχεται να αναπτυξεις ακομα πιο εμμονικη η βιαια ιδεοληψια η οποια περιοριζεται η εξαλειφεται καθως το αιτιο (αγχος) εκλιπει.Παντως δεν πρεπει να ειναι φοβιες οσα αναφερεις, με καθε επιφυλαξη.

Δεν έχω παρατηρήσει αν εμφανίζονται σε φάσεις που είμαι αγχωμένος. Έχω παρατηρήσει όμως ότι εμφανίζονται κατά περιόδους, δηλαδή για ένα διάστημα είναι συχνές, και μετά μπορεί να εξαφανιστούν για καιρό.

Αυτό αφορά το αίσθημα ότι πέφτω ε. Τον φόβο μου όταν βλέπω άλλους σε ύψος τον έχω μόνιμο.

Δημοσ.
Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει αυτό..

Τέτοια όνειρα π.χ έβλεπε και ο Χέντριξ, η Τσόπλιν, ο Μόρισον και ο Κομπέιν.

:P

Τωρα αυτα για καλο τα λες ε? αχαχααχαχ

Δημοσ.

Σε 2 χρόνια θα λέτε Τέτοια όνειρα π.χ έβλεπε και ο Χέντριξ, η Τσόπλιν, ο Μόρισον, ο Κομπέιν και ο PavelX. :P:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...