Προς το περιεχόμενο

Φόβοι - φοβίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι αυτοτελές επεισόδιο η πρέπει να δώ και καμιά 10αρια επεισόδια πρίν;

Αυτοτελες ειναι (οπως ολα του csi εκτος κανενα διπλο), κι εχει και υπογραφη tarantino. Αν θυμαμαι δεν ηταν επεισοδιο καποιου κυκλου, ηταν εξτρα ταινια.

Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην με τυρρανησει πολυ καποια αρρωστια πριν με στειλει. Δεν το αντεχω αυτο με τα νοσοκομεια, αν γινοταν να φυγω ηρεμα στον υπνο μου, κι ας ηταν κι αυριο.

Δημοσ.
Θεούλης είσαι. Αυτό είχε. Που κουρεύεσαι?

Δυστυχώς ο κομμωτής έχει αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τον μπαρμπέρη και η διακόσμηση είναι πιο trendy...

[...] Photoshop :lol:

Photoshop είναι αυτό, τ άλλο είναι φωτογραφία μάλλον :P

Και για να μην είμαι εντελώς offtopic, τα «άπατα»/μαύρη-μαυρίλα νερά είναι κι η δικιά μου φοβία μάλλον. Ίσως το ότι είδα σε τρυφερή ηλικία το «Jaws» μ επηρέασε λίγο παραπάνω :P

Δημοσ.
έχω μια έμμονη ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πέσω από πολύ ψηλά και θα τσακιστώ. Συχνά όταν την πέσω στον καναπέ να ξεκουραστώ, ή όταν ξαπλώσω για ύπνο, μου έρχεται έντονη η αίσθηση ότι πέφτω και σφίγγομαι ολόκληρος, αγχώνομαι. Επίσης πολύ συχνά με κυριεύει αυτός ο φόβος αυτό για τα παιδιά μου. Ότι πχ κρατάω την μικρή αγκαλιά και αυτή δίνει μία και μου φεύγει από τα χέρια και πέφτει από το μπαλκόνι. Γι αυτό και όταν είδα μια φορά τον μεγάλο μου να σκύβει έξω από το κάγκελο στο μπαλκόνι (κάνα 3άρι χρονών πρέπει να ήτανε) χέστηκα πάνω μου, και έφαγε τόσες μπούφλες που ούτε πλησιάζει πλέον στο κάγκελο. Επίσης, ενώ γενικά δεν φοβάμαι και πάρα πολύ όταν βρίσκομαι σε μεγάλο ύψος (φοβάμαι λίγο), μου κόβονται τα πόδια όταν βλέπω κάποιον άλλον σε σημείο από όπου μπορεί να πέσει, κάτι μπογιατζήδες πχ που βάφουν μαρκίζες, ή μαστόρια σε σκαλωσιές, ή τον μπόμπιρά μου στο παραπάνω παράδειγμα...

Τι μαλάκας που είμαι...

Οπως το ειπες στην αρχη.Δεν μιλαμε λογικα για φοβιες στην περιπτωση σου.Ειναι ιδεες ψιλοεμμονικες.Ουσιαστικα ειναι εκφραση του αγχους σου .Συνηθως σε περιοδους ιδιαιτερου αγχους ενδεχεται να αναπτυξεις ακομα πιο εμμονικη η βιαια ιδεοληψια η οποια περιοριζεται η εξαλειφεται καθως το αιτιο (αγχος) εκλιπει.Παντως δεν πρεπει να ειναι φοβιες οσα αναφερεις, με καθε επιφυλαξη.

Δημοσ.

"How much money do you make?"

"Depending upon how much you work and what company you’re with the pay can range from $32,000 to $50,000 per year. They don’t make as much as you’d think. When I first started I thought, “I know these guys are making $50 an hour,” but it’s not true."

Όχι αρκετά.

Δημοσ.
ποσα λεφτα παιρνουν αυτοι οι ανθρωποι; ποοοοοοοσα; :fear:

εντάξει μερικοί γουστάρουν κιόλας....

πάντως δεν νομίζει να σε καλύψει κάποια ιδιωτική ασφαλιστική οταν δουν τι δουλειά κάνουν χαχαχαχα

Δημοσ.
αν φοβαστε τα υψη,δειτε αυτους που σκαρφαλωσαν χωρις ασφαλεια(τσεκαρετε και τι τραγουδι παιζει :-D)

http://www.youtube.com/watch?v=68fJP35FxyQ&feature=related

Απλα να πω οτι ο συγκεκριμενος που κρεμοταν στον αερα στο τελος,σκοτωθηκε στην Κινα τον περασμενο Απριλιο καθως επεσε απο κτηριο στην Σανγκαη

Δημοσ.

Αυτό που πάντα με προβλημάτιζε ήταν το να βρεθώ σε deep blue sea με άβυσσο απο κάτω, μόνος και έρημος μέσα στη θάλασσα.

Όχι και τόσο, με ιντριγκάρει μπορώ να πω, όχι ότι με φοβίζει.

Δε μπορώ να δω το βίντεο. Είναι αδύνατον. Είδα το 1/4 και μούδιασαν τα πάντα μου.

Κοίτα, 11 δευτερόλεπτα πτώση είναι, προλαβαίνεις να ζητήσει συγχώρεση ρε παιδί μου, as it is a matter of fact και τηλέφωνο προλαβαίνεις να κάνεις και θα έχεις και γαμώ τα σήματα έτσι.:Ρ

Πάντως η υψοφοβία μου καλά κρατεί, και εγώ το είδα και έβλεπα τους άλλους να λένε ότι ίδρωσαν τα χέρια τους, ε εγώ έκανα pause να δω τι μυρίζει ρε παιδί μου, α και το είδα ολόκληρο, δε φουλ πάκατζ!

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

Το να τους κατέβαζαν με ελικόπτερο και σκάλα μου ακούγεται πολύ πιο χαλαρό πάντως.

Ασύμφορο όμως.

Δημοσ.

Κοίτα, 11 δευτερόλεπτα πτώση είναι, προλαβαίνεις να ζητήσει συγχώρεση ρε παιδί μου, as it is a matter of fact και τηλέφωνο προλαβαίνεις να κάνεις και θα έχεις και γαμώ τα σήματα έτσι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεός! :lol:

Δημοσ.

Κοίτα, 11 δευτερόλεπτα πτώση είναι, προλαβαίνεις να ζητήσει συγχώρεση ρε παιδί μου, as it is a matter of fact και τηλέφωνο προλαβαίνεις να κάνεις και θα έχεις και γαμώ τα σήματα έτσι.:Ρ

οντως!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mnM64N-JH7M[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...