MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Paschalia, κάνε την αρχή κι ακολουθούμε οι υπόλοιποι!
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 τα αρνητικα συναισθηματα. [offtopic=on]Τα προκαλείς όμως,ε;.:? Και [intopic/]με φοβίζει και αγχώνομαι όταν οι παράμετροι που μου δίνουν να κάνω τη δουλειά τους,είναι ελλιπείς και δεν έχω τη δυνατότητα συμπλήρωσης... Έχω την εντύπωση ότι υπήρξε και ταινία,παλιά:"Ο φόβος του τερματοφύλακα πριν το πέναλτυ".
paschalia Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Επισης με φοβιζουν τα ατομα που οταν εχουν νευρα , χανουν καθε ελεγχο .
clarice Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Τα μαχαιρια. Μπορει καποιος να σε "σκοτωσει" με οτιδηποτε αλλο, αλλα με μαχαιρι θα σε "κατακρεουργησει". Στην ιδια κατηγορια και τα αλυσοπριονα δηλαδη οτιδηποτε κοβει. Δεν οφειλεται στα θριλερ!
MariaTs. Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Xμ! Κάτι ήξερε ο Χάνιμπαλ Λέκτερ που έβλεπε σαν μεζεδάκι την Κλαρίς!
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Τίποτα για τον εαυτό μου, τα πάντα για όσους νοιάζομαι.
Highlander Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Τίποτα για τον εαυτό μου, τα πάντα για όσους νοιάζομαι. Κλέφτη Σκέψεων ! (Κάπως το λένε αυτό στην Αγγλική !)
BadBoy Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Έχω μια μέτρια μορφή υψοφοβίας. Δηλαδή, αν κοιτάξω κάτω από τετραώροφη πολυκατοικία ψιλοζαλίζομαι (δεν χάνω και τον κόσμο από τα πόδια μου). Αλλά από κει και πέρα χοντραίνει το πράγμα. Θυμάμαι στον πύργο του Eiffel, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν κοίταξα κάτω, αφού έχασα την ισορροπία μου και με κρατήσανε για να μην πέσω (στο πάτωμα, όχι στο κενό ). Στο αεροπλάνο, αν και δε φοβάμαι την ίδια την πτήση και γενικά είμαι ήρεμος, δεν κάθομαι ΠΟΤΕ στο παράθυρο.
sniper_206 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δε φοβάμαι κανένα παρά μόνο εμένα.. (και τα μεγάλα ύψη λίγο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.