kjj Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Έχω ενα ps2 και κάποια αυθεντικά παιχνίδια. Με αφορμή το γεγονός ότι ένα απο αυτά χάλασε, θέλω να αντιγράψω τα υπόλοιπα. Πως μπορώ να κάνω αντίγραφο του αγαπημένου μου γνήσιου παιχνιδιού του ps2 σε δισκάκι? Υπάρχουν προγράμματα? Αν ξέρει κάποιος ας με κατατοπίσει και με pm ακόμη.
christos1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το DVD Decrypter σε Iso read και να το κατεβάσεις στον σκληρό δίσκο, και μετά Iso Write, να το γράψεις σε ένα δισκάκι, και είσαι έτοιμος. Υ.Γ. Για να σου τρέξει το αντίγραφο ασφαλείας θα πρέπει να έχεις στο ps2 και chip, αλλιώς δεν θα στο παίξει.
kallair Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 episis kalo tha einai an to recorder sou ipostirizei bit-setting, na grapseis to paixnidi se dvd+r kai na epilekseis na to grapsei san dvd-rom.
kjj Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Παιδια το clone cd δεν κάνει δουλειά; Χρήστο εξηγείς σε παρακαλώ τα iso-read & iso write που τα βρίσκω? Kallair με τί προγραμμα δουλεύεις? Επειδή δεν ξέρω από αυτα ρε παιδια, στην αρχή χρησιμοποιώ dvd decrypter και μέτά ένα πρόγραμμα αντιγραφής όπως πχ. Nero? Και μια τελευταία ερώτηση: Επειδή δεν έχω chip τί θα πρεπει να προσέξω από βδομάδα που θα πάω να μου βάλουν? Πόσο κοστίζει;
christos1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Χρήστο εξηγείς σε παρακαλώ τα iso-read & iso write που τα βρίσκω?; Από τις επιλογές που έχει στο επάνω μέρος το DVD Decrypter επιλέγεις mode -iso –read, και κατεβάζεις το παιχνίδι στον σκληρό δίσκο. Για να γράψεις το παιχνίδι πηγαίνεις mode-iso-write, επιλέγεις το παιχνίδι που έχεις κατεβάσει στον σκληρό δίσκο, μετά πατάς write, και είσαι έτοιμος. Υ.Γ. Δεν χρειάζεσαι το Nero για να γράψεις το παιχνίδι, το κάνει το DVD Decrypter. Επίσης το παιχνίδι να το γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα, και για καλύτερα αποτελέσματα το δισκάκι να είναι +r. Και μια τελευταία ερώτηση: Επειδή δεν έχω chip τί θα πρεπει να προσέξω από βδομάδα που θα πάω να μου βάλουν? Πόσο κοστίζει; Θα πρέπει να προσέξεις το chip να μην είναι Clone. Ένα από τα ποιο γνωστά chip είναι το Ghost2 Soul of Messiah. Για τιμή τοποθέτησης μαζί με το chip είναι περίπου αν δεν κάνω λάθος γύρο στα 80€.
Eddy_Gordo Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Αν δεν σου κανει το DVD Decrypter τοτε δοκιμασε με το Alcohol 120% εκει που λεει παραμετροποιηση βαλε Playstation 2
kallair Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ekei pera pou leei sto dvd decrypter me ti taxitita tha to grapseis, exei dipla ena vivliaraki pou an pas pano to mouse sou bgazei "change book type..." . pata to kai tha sou anoiksei ena neo parathiro. ekei epilegeis to modelo tou recorder sou kai epilegeis na grapsei to dvd+r diskaki sou san dvd-rom. prosoxi! mono me dvd+R diskakia ginetai auto to gragma. to dvd-rom san protypo einai pio simbato se sxesi me to dvd+r kai dvd-r me to ps2 kai genika me ta dvd players. kai panta na grafeis ta diskakia sou se 4x taxitita. oso pio argi taxitita, toso to kalitero kai gia sena kai gia to ps2.
kjj Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Παιδια σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. Ρώτησα για τσιπάκι ένα φίλο και μου είπε ότι αυτός τοποθετεί το chip dm4 -αν δεν κάνω λάθος- το οποίο παίζει ακόμη και τα πιο καινούρια παιχνίδια. Επίσης μου είπε ότι σε περίπτωση που βγούν νεότερα παιχνίδια και δεν τα τρέχει το ps2 θα μου δίνει κάθε φορά ένα cd που θα νανβαθμίζει το πρόγραμμα από το chip και θα τα παίζει μετά. Κόστος = 100 Ευρώ.... α) Τί κόλπα είναι αυτά με τις αναβαθμίσεις του chip? Εγώ νόμιζα θα βάλω μία φορά και ξεμπέρδεψα.. β) Ααα! Έκανα αντίγραφο του splinter cell με το CLONECD και το δοκιμάσαμε στο τσιπαρισμένο ps2 του φίλου μου και έτρεχε τέλεια. Παρατήρησα ωστόσο οτι κανεις δεν προτεινε το clonecd για δημιουργία αντιγραφων. Υπαρχει καποιος ειδικός λόγος? Αν είναι να χρησιμοποιω μόνο decrypter..
kallair Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 a) autes oi anavathmiseis, einai anavathmiseis tou firmware tou modchip sou. to dms4 einai to kalitero, gia emena, se themata ipostiriksis alla kai dinatotitwn. ego pantos den sto proteina epeidi eimai apolita euxaristimenos me to decrypter kai den xreiastike na xrisimopoiiso kapoio allo programma. to clone cd ipostirizei dvd9 paixnidia? p.s. to ps2 sou einai to xontro i to slim?
kjj Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Έχω το slim. Τί ρόλο παίζει? Όταν λές dvd9 παιχνίδια τί εννοείς?..Εγώ δοκίμασα και έγραψα το splinter cell, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει στην ερώτησή σου kallair..
S2Katana Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Nομιζω το slim παιρνει διαφορετικο τσιπακι ή διαφορετικο τροπο τσιπαρισματος.
kallair Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 aplos rotisa gna na do an mporeis na ekmetaleuteis pliros to dms4 vazontas enan esoteriko skliro. krima pou exeis to slim.
kjj Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δεν πειράζει... Οπότε παιδια πάω για το dms4. Μόλις θα έχω νέα θα σας ενημερώσω.
kallair Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 tora to eida. dvd9 diskakia legontai ta dual layer pou exoun xoritikotita diplasia apo ta 4.5gb pou exoun ta monis epistrosis(px dvd-/+r). px to gran turismo kai to genji einai se dvd9 diskakia grammena. an den ipostirizei dual layer to programma, tote tha sou grapsei mono tin 1 ap tis 2 epistroseis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.