Προς το περιεχόμενο

Klidoma poniron selidon?

mpamphs2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση, παρά να καταφεύγουμε σε μεθόδους απαγόρευσης (κλείδωμα σελίδων) ή/& ρουφιανιάς (keyloggers)?

Λέω τώρα εγώ...

Δημοσ.

Το keylogger δεν μπλοκάρει σελίδες(το ξερεις) απλα δεν βοηθάει σε κάτι...

Το yahoo δεν κατάλαβα τη σχεση έχει...

Εδώ θα βρεις μια λιστα με πολλα προγράμματα που μπλοκάρουν τέτοιες σελίδες.

Επισης ο internet explorer εχει επιλογες για parental control, tools>options>content>enable>ratings.

Δημοσ.

Ολα αυτα τα προγραμματα μπορουν να διαπεραστουν.

Ειτε να δεις τις cached pages του google, ειτε να χρησιμοποιησεις proxy, ειτε να χρησιμοποιησεις προγραμμα.

Α, ναι!Και τα torrents, μη τα ξεχασουμε.

Το βασικο πραγμα που βασιζονται αυτα τα προγραμματα ειναι η αγνοια των παιδιων.Νομιζουν οτι ειναι μαγικο και αδιαπεραστο και οτι δεν εχουν καμια πιθανονοτητα να το περασουν.

Δημοσ.
EXSARXEIA_CITY !! oi upoloipoi? eleos, den zhthse th fnomh sas pos 8a megalosei to paidi tou.

ενταξει, δεν του ειπαν και τι να κανει με τα παιδια του, απλα εξεφρασαν μια αντιθετη αποψη. Καλο ειναι..... δυστυχως πολλοι γονεις στα πλαισια της διαπαιδαγωγησης καταφευγουν στην καταστολη και μονο (απαγορευσεις κτλ). Τα παιδια με τον ενα ή με τον αλλο τροπο θα δουνε τσοντες (οπως οι περισσοτεροι απο εμας. Το θεμα ειναι να μη φοβομαστε να μιλησουμε στα παιδια μας για τετοια θεματα αλλα να τους εξηγησουμε γιατι δεν πρεπει (αν δεν πρεπει) να βλεπουν καποια πραγματα....... (φυσικα, για μικρα παιδια, η καταστολη ειναι ενα πρωτο μετρο, πιστευω καταλαβαινομαστε και συμφωνουμε ολοι)

Δημοσ.

Μμμναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγοράσω στον γιόκα μου playboy και penthouse, αλλά δεν ρισκάρω ούτε 12 νάνους να χέζουν πάνω σε μια δεμένη γκόμενα να δει, ούτε να μου πεθάνει το πησή στα trojans.

Δημοσ.
Μμμναι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγοράσω στον γιόκα μου playboy και penthouse, αλλά δεν ρισκάρω ούτε 12 νάνους να χέζουν πάνω σε μια δεμένη γκόμενα να δει[/b'], ούτε να μου πεθάνει το πησή στα trojans.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;;:? :? :o :roll: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...