tromeros dennis Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 καλησπερα. εχω ενα φορουμ σε εναν provider που εχει διαφημισεις. γι'αυτο θελω να μετακομισω με το φορουμ. το κακο ειναι οτι εχουν γραφτει καποια ατομα και εχουν γηνει αρκετες ρυθμησεις που δεν θελω να χαθουν. ειναι ενα phpBB-forum. ειναι δυνατον να μετακομισω ετσι οπως ειναι το φορουμ σε αλλον provider;;; (μπορει ο ενας η αλλος να ρωτησει, γιατι δεν το ειδα πρην οτι εχει τοσο ενοχλητηκη διαφημιση, εχω το script blocker στο firefox που τα μπλοκαρει ολα και ετσι δεν το παρατηρησα)
Iphoster Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ναι ασφαλώς και μπορείς χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις σου.
tromeros dennis Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 πως ομως; απλα τραβαω τα αρχεια και τα μεταφερω εκει που θελω; και τι γινεται με το database που χριαζεται το φορουμ που εχω ενεργοποιισει;
Iphoster Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Καλησπέρα, θα πρέπει να κάνεις backup την βάση δεσομένων σου και να την κάνεις insert στην νέα βάση. Το backup θα έχει όλα τα δεδομένα σου με αποτέλεσμα να μην έχεις απώλεια δεδομένων.
tromeros dennis Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 ειπαρχει καποια αναλογη επιλογη στης ρηθμησεις του φορουμ για το backup, γιατι δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσα να το κανο αυτο...
Iphoster Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Το backup μπορείς να το κάνεις και μέσω του Control Panel σου.
tromeros dennis Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 οκ, δλδ αν καταλαβα καλα, κανω ενα backup στο database. μετα κανω install το φορουμ στον καινουργιο provider και κανω import το "παλιο" database;
Iphoster Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Πολύ σωστά. Αν θέλεις κάνε με add στο msn για οποιαδήποτε απορία. Αρκεί να υποστηρίζει mysql ο νέος provider
Seldimi Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ή αλλιώς αντί να το κάνεις install απλά μην ανεβάσεις τους contrib & install φακέλους και κάνε restore την παλιά βάση μέσω του phpmyadmin ή όποιο άλλο χρησιμοποιεί ο provider...
tromeros dennis Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ααααα αυτο μου φενεται ευκολο σ\ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.