CyberWalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εδώ και καιρό ψάχνομαι για το water cooling σύστημα που θα φτιάξω ή θα αγοράσω (δεν έχω ακόμα καταλήξει) για το pc μου. Παρόλο που έχω διαβάσει τα απίστευτα πολλά threads από πολλά ένα σωρό διαφορετικά (ελληνικά και ξένα) fora, ακόμα έχω την απορία! ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΩ αν σκάσω πχ. 200 ευρώ για watercooling ( είτε αυτό είναι αγοραστό είτε είναι handmade; ) Μην αρχίσετε όλοι τις σχετικότητες τύπου "εξαρτάται"! Είναι κοινό μυστικό ότι μια λύση κοντά στα 100ευρώ ΔΕΝ κάνει για extreme λύσεις παρά μόνο βοηθά στα επίπεδα θορύβου... αν διαφωνείτε πάντως γράψτε το! Όλα δεκτά εδώ! Πάντως κάτι σαν αυτό ή ακόμα χειρότερα σαν αυτό, αρχικά ήθελα πολύ να τα αγοράσω αλλά από ξένα reviews διάβασα πως είναι αντάξια ή χειρότερα από την ΑΕΡΟΨΥΞΗ THERMALRIGHT COOLING BODY XP-120, δηλαδή αυτήν. Σημειοτέων ότι την τελευταία την έχω στο δεύτερο μηχάνημα από το οποίο σας γράφω τώρα και το οποίο με αρκετά mods κατέληξα να το κάνω πραγματικά αθόρυβο και αερόψυκτο! Βέβαια η όλη φάση μου στοίχισε κάπου στα +70 ευρώ. Όλοι λένε για καλύτερες θερμοκρασίες αλλά κανείς δεν λέει "αγόρασα" πχ. το THERMALTAKE CL-W0042 RHYTHM LCS (βλέπε εδώ και εδώ) και είδα Χ βαθμούς λιγότερο! :???: Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, όσους έχετε κάποιο watercooling σύστημα, και δεν είστε λίγοι εδώ μέσα, να γράψετε λίγα στοιχεία για τον επεξεργαστή σας (μοντέλο), την υδρόψυξή σας (αν είναι εταιρίας το μοντέλο, διαφορετικά πείτε χαρακτηριστικά των waterblock, radiator, και pump) και φυσικά μια διαφορά θερμοκρασίας!!! Πχ. Athlon XP 2500+ @ 2.2GHz, Innovatek τάδε, -Χ βαθμούς C σε κανονική λειτουργία. (κυρίως με ενδιαφέρει η κανονική λειτουργία, όχι τα full load states!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.