Dazed_and_confused Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δοκίμασα πριν 4-5 μέρες να μεταφέρω τα χρήματα του paypal μου σε λογαριασμό eurobank. Σήμερα έλαβα το παρακάτω email: παράθεση: Invalid Bank Account Information Our system was not able to process the transaction with the bank information listed on your account. You should contact your bank regarding the bank account information required for electronic funds transfers. φταίει η τράπεζα? φταίω εγώ? φταίει το paypal ? Με την citibank ή την alpha είχατε καλύτερη τύχη ?
Highlander Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Έδωσες τον IBAN λογαριασμό ή τον λογαριασμό τις €urobank ; Συνεργάζεται η τράπεζα με την PayPal ;
Dazed_and_confused Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Τον iban έδωσα. Για το αν συνεργάζεται δεν γνωρίζω.
Highlander Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Κάπου θα έχει κάποια λίστα με τις τράπεζες που συνεργάζεται. Δεν αν είναι εκεί. Εκτός κι αν λέει ότι συνεργάζεται με όλες, τότε ίσως θα πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα για το πρόβλημα.
Dazed_and_confused Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Πήρα τηλέφωνο στην eurobank. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια συνεργασία της eurobank με το paypal, αλλά αν μπορεί το paypal να στείλει χρήματα σε λογαριασμό της eurobank, και ότι είναι θέμα δικό τους. :S ΤΙ μου προτείνετε ?
tsipouro Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Με Πειραιώς, πάντως, που έχω, οι συναλλαγές γίνονται μια χαρά... Κάνε έναν έλεγχο ακόμη στα στοιχεία που έχεις βάλει στο PayPal. Μήπως λείπει κανά ψηφίο από το IBAN σου.
HaTHoR Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μιλάμε πάντα για λογαριασμό τραπέζης, και όχι για πιστωτική κάρτα, έτσι; Δεν έχω συνδέσει ποτέ λογ. τραπέζης, αλλά μπορώ να σου πω πως μέσω πιστωτικών καρτών της Εθνικής και της Citibank δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μία εναλλακτική λύση για το paypal είναι το moneybookers.com που συνεργάζεται με την Alpha Bank κυρίως - αν έχεις e-banking από κει μπορείς να κάνεις ό,τι θες (αρκεί να το υποστηρίζει το e-shop απ'όπου θες να ψωνίσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.