Προς το περιεχόμενο

help connections m-audio delta 44+creative 2.1 speakers

manos2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kamia idea gia syndesi mia karta hxou m-audio delta 44 me creative 2.1 speakers?to provlima einai oti ta dyo hxeia einai syndemena pano sto sub kai apo ekei vgazei ena stereo visma mikro karfi kai logika to syndeis sto out ths kartas.alla o hxos den vgainei kai apo ta 3 hxeia.akougetai mono apo to ena hxeio kai to sub to allo hxeio einai nekro.h karta exei 4 out 4 in.ti mporo na kano?ean eixa mono dyo aytoenisxiomena hxeia tha htan ok,alla me to sub ti ginetai.yparxei kapoio visma sthn agora pou na mporei na diaxorisei ta 2.1 se mia exodo out?

Δημοσ.

Με μία γρήγορη ματιά στο manual (δεν έχω την κάρτα, το βρήκα στο δίκτυο), μου φαίνεται ότι η κάρτα δίνει μονοφωνικές εξόδους (δηλαδή ανά ζεύγη σου κάνουν stereo). Άρα, θα πας σε ένα ηλεκτρονικάδικο και θα πάρεις καλωδιάκι που από δύο μονοφωνικά καρφιά (για την κάρτα) θα καταλήγει σε ένα stereo θηλυκό (ή αρσενικό με ανταπτοράκο), για τα ηχεία σου.

Αν έχω δει καλά, αυτό θα πρέπει να δουλέψει.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια..τελικα δεν πατουσε καλα το καλωδιο της καρτας με το εξωτερικο panel της καρτας..ολα καλα..Αλλα τα προβληματα συνεχιζουν.

Την καρτα την πηρα για home recording.Δουλευω το cubase sx 3 με επεξεργ.

AMD Athlon 64 processor 3000+,1.80Ghz, mobo MSI K8Tneo2, XP prof. Nvidia Gforce 6600gt,768 ram,cooler master case,cooler master450w power supply.

Το προβλημα ειναι τωρα οτι εχω ηχο κατσε καλα σε αναπαραγωγη CD κτλ..

Οταν παω για ηχογραφηση στο cubase or any other program το σημα ειναι παρα πολυ χαμηλο και τα εχω ολα τερμα απο το window των ρυθμισεων της καρτας.αντε τωρα να βρεις τι φταιει..΄??????Στο troubleshooting του manual της καρτας λεει για IRQ κτλ για το BIOS αλλα δεν εβγαλα ακρη!!

Καμια ιδεα εαν σας ερθει pls answer thanks!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...