Nihilist Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω ειμαι με ξεκλειδωτη πορτα, παραθυροφυλλα και παραθυρα δεν κλειδωνουν καν, και γενικα κλαην. Εξάρχεια μένεις;
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 υπαρχει αυτο;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! Στο δικό μου ναι αλλά είναι και όλοι οι κάτοικοι σχεδόν συγγενείς. Όλοι να φανταστείς αφήνουν και τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα..
sabpaxa Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στο δικό μου ναι αλλά είναι και όλοι οι κάτοικοι σχεδόν συγγενείς. Όλοι να φανταστείς αφήνουν και τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα.. μεχρι να πλακωσουν οι αλβανοπακιστανογαμησετοβουλγαρογιουφτοι! υ.γ δεν εχω τιποτα με τους αλβανοπακιστανογαμησετοβουλγαρογιουφτοι,αλλα αυτοι πρωταγωνιστουν συνηθως σε κλοπες,βιασμους,φονους κτλ. το ΒΑΝ ειναι σιγουρο πλεον χιχιχι
pournaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω ειμαι με ξεκλειδωτη πορτα, παραθυροφυλλα και παραθυρα δεν κλειδωνουν καν, και γενικα κλαην. Δυστυχως Νικο ετσι ημουν κι εγω πριν λιγα χρονια, αλλα απο τη μερα που ενοιωσα οτι καποιος περπατησε μεσα στο σπιτι μου, εψαξε τις ντουλαπες και τα συρταρια μου, εριξε κι ενα χεσιμο (και δεν πατησε καζανακι μην τον ακουσει κανενας), κι εφυγε παιρνοντας ενα λαπτοπ και καμποσα χρηματα, απο την κεντρικη εισοδο, πλεον αυτο το αισθημα μου λειπει αφανταστα. Νιωθω οτι παντα καποιος μπορει να μπει ανα πασα στιγμη ακομη κι αν ξερει οτι ειμαι μεσα.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δυστυχως Νικο ετσι ημουν κι εγω πριν λιγα χρονια, αλλα απο τη μερα που ενοιωσα οτι καποιος περπατησε μεσα στο σπιτι μου, εψαξε τις ντουλαπες και τα συρταρια μου, εριξε κι ενα χεσιμο (και δεν πατησε καζανακι μην τον ακουσει κανενας), κι εφυγε παιρνοντας ενα λαπτοπ και καμποσα χρηματα, απο την κεντρικη εισοδο, πλεον αυτο το αισθημα μου λειπει αφανταστα. Νιωθω οτι παντα καποιος μπορει να μπει ανα πασα στιγμη ακομη κι αν ξερει οτι ειμαι μεσα. ε οχι ρε γαμωτο!η τουαλετα ειναι ιερο πραγμα!ακουω και αλλα που ανοιγουν τα ψυγεία και κανουν και αλλες μαλακιες.ρε φιλε απλα παρε τα λεφτα και φυγε..μα ποσο γελοιος παιζει να εισαι?θα το γουσταρω παρα πολυ να ακουσω καποια στιγμη οτι γυρισε καποιος και επιασε το κλεφτη στο φαγωμα/χεσιμο και τον εκανε τοπι στο ξυλο.
YiN Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 θα το γουσταρω παρα πολυ να ακουσω καποια στιγμη οτι γυρισε καποιος και επιασε το κλεφτη στο φαγωμα/χεσιμο Και πολλοί δεν χρησιμοποιούν καν την τουαλέτα για την εν λόγω δραστηριότητα.
gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Και πολλοί δεν χρησιμοποιούν καν την τουαλέτα για την εν λόγω δραστηριότητα.
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Και πολλοί δεν χρησιμοποιούν καν την τουαλέτα για την εν λόγω δραστηριότητα. Μην τους αδικείς. Στην πατρίδα τους ενδέχεται να μην έχουν ακόμα εισάγει την λεκάνη
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εξάρχεια μένεις; Οχι, δυτικα προαστια . Pournaras δεν ξερω εχω την αισθηση οτι δεν προκειται να γινει κατι , και να ακουσω ληστεια στη γειτονια σε σπιτι εχω να το ακουσω πανω απο 10ετια... Ισως ειναι το μερος τετοιο που δεν εμπνει ληστες
KilliK Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δυστυχως Νικο ετσι ημουν κι εγω πριν λιγα χρονια, αλλα απο τη μερα που ενοιωσα οτι καποιος περπατησε μεσα στο σπιτι μου, εψαξε τις ντουλαπες και τα συρταρια μου, εριξε κι ενα χεσιμο (και δεν πατησε καζανακι μην τον ακουσει κανενας), κι εφυγε παιρνοντας ενα λαπτοπ και καμποσα χρηματα, απο την κεντρικη εισοδο, πλεον αυτο το αισθημα μου λειπει αφανταστα. Νιωθω οτι παντα καποιος μπορει να μπει ανα πασα στιγμη ακομη κι αν ξερει οτι ειμαι μεσα. τουλαχιστον αυτος εχεσε και μεσα στην τουαλετα. εδω σε συγγενικο μου προσωπο,οι αλβανοι ειχανε χεσει και κατουρησει πανω στο πατωμα του σαλονιου. μισος. Οχι, δυτικα προαστια . Pournaras δεν ξερω εχω την αισθηση οτι δεν προκειται να γινει κατι , και να ακουσω ληστεια στη γειτονια σε σπιτι εχω να το ακουσω πανω απο 10ετια... Ισως ειναι το μερος τετοιο που δεν εμπνει ληστες και αν εμπνεει τους βιαστες;
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ναι,μεχρι να συμβει ομως. Μετα τον βιασμο μου θα βαλω πορτα που να κλειδωνει 13 φορες.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Με εκατο ευρω, εχει συναγερμο, με σειρηνες, τηλεχειρηστηρια, επαφες, κλπα παπαραλικια, δεν αξιζει να κατσει κανεις να κανει πειραματισμους. Μπορεις να πεταξεις ενα λινκ πληζ; Επισης, ποσο ευκολο ειναι να κανει κανεις εγκατασταση του συστηματος που λες μονος του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις