akpe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αυτο που θα με ανησυχουσε πιο πολυ θα ηταν ο ιδιος ο κλεφτης που θα ειχε ξεφυγει μεν αλλα θα ειχε δει που μενεις δε.Το χειροτερο σκηνικο θα ηταν να σε εβαζε στο ματι και να ερχοταν με κανα ακ74 και να σε γαζωνε. Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο δεν άναψα φακό στα μούτρα του
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Στην επαρχία πάντως, μια πινακίδα "Προσοχή σκύλος" βοηθά πολύ. Ένα ντόπιο τσοπανόσκυλο (αυτά που είναι στα πουλαράκια) χωρίς πινακίδα, βοηθά περισσότερο...
partblah1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 +1 και επιπλέον ένα ραδιοφωνάκι ανοιχτό ίσως βοηθάει αρκετά , αλλά ποτέ δεν ξες πως σκέφτεται ο θύτης..
partblah1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 +1 και επιπλέον ένα ραδιοφωνάκι ανοιχτό ίσως βοηθάει αρκετά , αλλά ποτέ δεν ξες πως σκέφτεται ο θύτης..
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 http://images.apple.com/support/mac101/cheatsheet/cheatsheet.pdf :-D:-D:-D
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 http://images.apple.com/support/mac101/cheatsheet/cheatsheet.pdf :-D:-D:-D
NansyM Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ήθελα να σας γράψω και την δική μου ιστορία που συνέβει πριν από δυο βδομάδες αλλά είναι πολύ μεγάλη το θέμα είναι πως πρόλαβα το κακό και τις δυο φορές ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο και με τους 2 και εκείνη την στιγμή δεν φοβήθηκα Υπερασπιζόμουν το σπίτι μου μετά κατάλαβα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ακόμα δυσκολεύομαι να είμαι μόνη μου ακόμα και μέρα μεσημέρι γιατί και τις δυο φορές συνέβη 11:30 με 12:00
pournaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ήθελα να σας γράψω και την δική μου ιστορία που συνέβει πριν από δυο βδομάδες αλλά είναι πολύ μεγάλη το θέμα είναι πως πρόλαβα το κακό και τις δυο φορές ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο και με τους 2 και εκείνη την στιγμή δεν φοβήθηκα Υπερασπιζόμουν το σπίτι μου μετά κατάλαβα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ακόμα δυσκολεύομαι να είμαι μόνη μου ακόμα και μέρα μεσημέρι γιατί και τις δυο φορές συνέβη 11:30 με 12:00 Βαλε συναγερμο (φτηνο, κινεζικο), σε ολα τα ανοιγματα, με μια καλη σειρηνα, τουλαχιστον να τους φοβιζει, και να εχεις και εσυ μια σιγουρια, οτι δεν ειναι κανεις μεσα στο σπιτι χωρις να ο ξερεις.
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλή πόρτα ασφαλείας, με σύρτη αν είναι δυνατόν. Βάλε και κάποιο συναγερμό και να μην σε πάρει απο κάτω η όλη κατάσταση.
capten- Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ήθελα να σας γράψω και την δική μου ιστορία που συνέβει πριν από δυο βδομάδες αλλά είναι πολύ μεγάλη το θέμα είναι πως πρόλαβα το κακό και τις δυο φορές ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο και με τους 2 και εκείνη την στιγμή δεν φοβήθηκα Υπερασπιζόμουν το σπίτι μου μετά κατάλαβα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ακόμα δυσκολεύομαι να είμαι μόνη μου ακόμα και μέρα μεσημέρι γιατί και τις δυο φορές συνέβη 11:30 με 12:00 Πως υπερασπίστηκες το σπίτι σου? Έβαλες τις φωνές? Τους χτύπησες με κάποια γόβα στιλέτο? Τους έδωσες λεφτά? κοτόπουλο που σου έδωσε μια θεία μου και πάθανε τροφική δηλητηρίαση?Έβαλες τον Midi να τους κάνει ανάλυση για την κρίση στο παο?
Nihilist Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπόν, κλειδομπαρώνεις τα παράθυρα ώστε όποιος θέλει να μπει να μπορεί μόνο από την πόρτα. Κάθε βράδυ πίσω από την πόρτα( όχι ακριβώς πίσω να δίνεις λίγο περιθώριο να ανοίγει) θα βάζεις ένα βαρύ πράγμα. Πάνω σε αυτά θα δέσεις ή θα κολλήσεις μία σειρήνα που θα αρχίζει να πρίζει μπάλες όταν πατιέται το κουμπί της. Θα το βάλεις στο ίδιο ύψος με το χερούλι της πόρτας έτσι ώστε αν κάποιος πάει να ανοίξει την πόρτα να ακουμπήσει με το χερούλι το κουμπί και πάπαλα ο διαρρήκτης.
pournaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Λοιπόν, κλειδομπαρώνεις τα παράθυρα ώστε όποιος θέλει να μπει να μπορεί μόνο από την πόρτα. Κάθε βράδυ πίσω από την πόρτα( όχι ακριβώς πίσω να δίνεις λίγο περιθώριο να ανοίγει) θα βάζεις ένα βαρύ πράγμα. Πάνω σε αυτά θα δέσεις ή θα κολλήσεις μία σειρήνα που θα αρχίζει να πρίζει μπάλες όταν πατιέται το κουμπί της. Θα το βάλεις στο ίδιο ύψος με το χερούλι της πόρτας έτσι ώστε αν κάποιος πάει να ανοίξει την πόρτα να ακουμπήσει με το χερούλι το κουμπί και πάπαλα ο διαρρήκτης. Με εκατο ευρω, εχει συναγερμο, με σειρηνες, τηλεχειρηστηρια, επαφες, κλπα παπαραλικια, δεν αξιζει να κατσει κανεις να κανει πειραματισμους.
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εγω ειμαι με ξεκλειδωτη πορτα, παραθυροφυλλα και παραθυρα δεν κλειδωνουν καν, και γενικα κλαην.
sabpaxa Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ^μου θύμισες φάση χωριό. Χαλαράαααααα υπαρχει αυτο;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις