Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το όλο θέμα γυρίζει αν οι δράστες είναι κι αυτοί οπλισμένοι κ σίγουρα θα έχουν περισσότερα κότσια και ετοιμότητα από κάποιον που μόλις ξύπνησε από θόρυβο.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mπααα μη το λες... οχι παν τα!

Αν μπει καποιος στο σπιτι σου που κοιμασαι με την οικογενεια σου ... πιστευω πως αν τον κυνηγησεις θα εχεις πολυ περισσοτερη λυσα να τον βουτηξεις απτη λυσα που θαχε αυτος να σου κλεψει κανα λαπτοπ.

Δημοσ.

μπορεί αλλά (αν εξαιρέσουμε την ιδιοτητα σου του αστυνομικού) έχεις σκεφθεί πως θα είναι να ανοίγεις τα μάτια σου μαστουρωμένος από τον ύπνο και να βλέπεις ξένους μέσα στο σπίτι σου;Επειδή μου έχει τύχει παλιότερα σε ισόγειο να μου ανοίγουν το παράθυρο και να τους βλέπω επειδή ήμουν πτώμα στην κούραση,σηκώνω το κεφάλι με βλέπουν ενώ είχαν σηκώσει το στόρι και τους λέω:"Τι θέλετε ρε μλκς;" κατέβασαν το στόρι κι όπου φύγει φύγει.Όταν ξύπνησα έπειτα από 2 ώρες και συνειδητοποίησα τι είχε γίνει,γιατί τους πήρε χαμπάρι ο δίπλα,τότε με έπιασε η αίσθηση του τρόμου.Φαντάσου δηλ. να ξυπνάς κ να τους βλέπεις μέσα στο δωμάτιο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια γινεται ο χαμος...η δουλεια μου ειναι εγκαταστασεις συναγερμων καμερων κλπ

και αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει..

χτυπανε οτι ωρα θες πλεον πανε τα βραδια..12 -2 το μεσημερι τρελο θρασος...

γιατρος στα μελισια πηγε διακοπες ο ανθρωπος και γυρισε και βρηκε την πορτα ασφαλειας πεταμενη κατω μαζι με το τοιχο γυρω γυρω..

οσοι δεν εχετε συστημα ασφαλειας εστω και μια ψευτικη σειρηνα στη φατσα του σπιτιου ειναι αρκετα αποτρεπτικο..

Δημοσ.
παιδια γινεται ο χαμος...η δουλεια μου ειναι εγκαταστασεις συναγερμων καμερων κλπ

και αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει..

χτυπανε οτι ωρα θες πλεον πανε τα βραδια..12 -2 το μεσημερι τρελο θρασος...

γιατρος στα μελισια πηγε διακοπες ο ανθρωπος και γυρισε και βρηκε την πορτα ασφαλειας πεταμενη κατω μαζι με το τοιχο γυρω γυρω..

οσοι δεν εχετε συστημα ασφαλειας εστω και μια ψευτικη σειρηνα στη φατσα του σπιτιου ειναι αρκετα αποτρεπτικο..

Εγώ πάντως όταν σκέφτομαι σαν κλέφτης, θεωρώ το να έχει σειρήνα πόλο έλξης γιατί παραπέμπει σε προστασία πολύτιμων αντικειμένων. Το καλύτερο μέσο προστασίας είναι υψηλή τάση όταν λείπουμε και γεμάτο όπλο όταν είμαστε μέσα. Και τα δύο όμως απαγορεύονται αν μένεις σε πόλη...γμτ...

Δημοσ.
Εγώ πάντως όταν σκέφτομαι σαν κλέφτης, θεωρώ το να έχει σειρήνα πόλο έλξης γιατί παραπέμπει σε προστασία πολύτιμων αντικειμένων. Το καλύτερο μέσο προστασίας είναι υψηλή τάση όταν λείπουμε και γεμάτο όπλο όταν είμαστε μέσα. Και τα δύο όμως απαγορεύονται αν μένεις σε πόλη...γμτ...

Προσωπικά, ο λόγος που έβαλα συναγερμό και λοιπά σπίτι μου είναι για να μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου και εμείς.

Επίσης έχω την εντύπωση πως κάποτε μπορεί να φύλαγαν λίρες σε σεντούκια κλπ, αλλά πλέον πιστεύω ότι κανείς δεν έχει χρήματα σπίτι του.

Δημοσ.
Προσωπικά, ο λόγος που έβαλα συναγερμό και λοιπά σπίτι μου είναι για να μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου και εμείς.

Επίσης έχω την εντύπωση πως κάποτε μπορεί να φύλαγαν λίρες σε σεντούκια κλπ, αλλά πλέον πιστεύω ότι κανείς δεν έχει χρήματα σπίτι του.

Σε λίγους μήνες πολλοί θα έχουν.

Δημοσ.
Σε λίγους μήνες πολλοί θα έχουν.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμον άνθρωπος που θα άφηνε χρήματα σπίτι του.

Και δεν μιλάμε για 100-200-1000 ευρώ.

Εκτός κι αν δεν ξέρει κανείς ότι τα έχει.

Γιατί, πλέον με τραπεζικούς υπαλλήλους κλπ, από στόμα σε στόμα ξέρουν ποιος έχει λεφτά και ποιος δεν έχει.

Δημοσ.

Εχουν περασει 2 μηνες βεβαια αλλα ακομα το θυμάμαι .Ληστεψαν εναν φοιτητη στο μερος που σπουδαζω,δεν του αφησαν τιποτα λεφτα,λαπτοπ,Πισι ακομα και ρουχα του πηραν.Το παιδι ελειπε βεβαια απο το σπιτι.

Λεφτα δεν κραταω πολλα στο σπιτι,ισα ισα για κανα τσιγαρο και καμια κοκα.Για το μονο που θα τρελενομουν θα ηταν τα πισι μου.

Πλεον κοιμαμαι με αυτο κατω απο το μαξιλαρι απλα να νιωθω πιο ηρεμος,οχι οτι μπορω να κανω πολλα.:-D

post-117067-129063101339_thumb.jpg

Δημοσ.

ετσι οπος καταντισαμε πρεπει να κανουμε τα σπιτια μας φρουρια

@derasto ωραιος εχω κατι παρομοιο κι εγω

Δημοσ.
ετσι οπος καταντισαμε πρεπει να κανουμε τα σπιτια μας φρουρια

@derasto ωραιος εχω κατι παρομοιο κι εγω

Μενω στον 1ο οροφο της πολυκατοικιας ευκολο να φτασουν τα παραθυρα.Πιστυω πως παιζει θεμα να σε βαλουν στο ματι.Αμα σε βαλουν καποια στιγμη θα στην κανουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...