Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για πειτε γιαυτο..

Οπως το βλεπω εγω:

α)ειμαι επαγγελματιας διαρρήκτης, διαθετω ολα τα συγχρονα μεσα (abs, gps, esb, esp, amt) και εντοπιζω διαμερισμα με συναγερμο και αυτοκολητα "Σκλαβενιτης security".

Για εμενα αυτο ειναι παιχνιδακι, το διαμερισμα πρεπει να εχει καλο πραγμα μεσα, οποτε οργανώνω διάρρηξη.

β)ειμαι διαρρήκτης της κακιας ωρας, ψαχνω για οτιδηποτε μπορει να μου αποφερει ψυχουλα για να παρω τη δοση μου. Διαμερισματα με συναγερμους κτλ με αποτρεπουν οποτε καθομαι στα αυγα μου και προτιμω ευκολους στοχους.

Δημοσ.

Στην Αγγλια, Leicester, σε μια περιοχη (ο θεος να φυλαει!) που εμενα τον δευτερο χρονο των σπουδων μου πριν 10+ χρονια, ενω κοιμόμουν μπηκε μεσα ενας μαυρος απο την πορτα του κηπου. Μολις ειχα ψιλο ξυπνησει, το ψιλιαστικα κατεβηκα στο ισογειο και αρχισα να τον κυνηγαω μεσα στο σπιτι με ενα σουγια που ειχα στο δωματιο!. Τελικα πεταξε το VCR που ειχε μολις αρπαξει, πηδηξε την μαντρα του κηπου και εξαφανιστηκε! Οταν φωναξα την αστυνομια και τους εξηγησα το σκηνικο, μου ειπανε χαρακτηριστικα οτι ο νομος εκει οριζει, οτι αν τον τραυματιζα ή και τον σκοτωνα δεν θα θα εφερα καμμια απολυτως ευθυνη, διοτι απο την στιγμη που βρισκοτανε παρανομα μεσα στο σπιτι μου θεωρειται trespassing οποτε θα ημουν απολυτα δικαιολογημενος! :-)

Δημοσ.
H λύση για να μην έχετε προβλήματα με την αστυνομία και λοιπούς αν καθαρίσετε κάποιον διαρρήκτη,είναι να τον τεμαχίσετε,να ξεκοκκαλίσετε πετώντας τα κόκκαλα διάσπαρτα σε κάποια ρεματιά,κι έπειτα να μαγειρεύετε αυτόν αντί να πηγαίνετε να αγοράζετε κρέας από τον χασάπη.Όταν τελειώσει το απόθεμα κρέατος θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

αγόρασε χοιροστάσιο, δες το Snatch και είσαι καλυμένος

;)

+1 για No mercy. αν απειλείται η ζωή μου και πολύ περισσότερο της οικογένειάς μου, δε θα το σκεφτώ πολύ, ούτε αν έχει ψυχολογικά, ούτε αν το πιστόλι του είναι πλαστικό ή αληθινό περιμένοντας να βαρέσει πρώτος, ούτε αν πάει να βγάλει τσιγάρα απ' την τσέπη. Δυστυχώς σε τέτοιες καταστάσεις λειτουργούν τα ένστικτα επιβίωσης

Δημοσ.
Σενω κοιμόμουν μπηκε μεσα ενας μαυρος απο την πορτα του κηπου.

Υπάρχουν και χειρότερα μέρη να σου μπει ένας μαύρος, παρηγορήσου.

Δημοσ.
Οπως το βλεπω εγω:

α)ειμαι επαγγελματιας διαρρήκτης, διαθετω ολα τα συγχρονα μεσα (abs, gps, esb, esp, amt) και εντοπιζω διαμερισμα με συναγερμο και αυτοκολητα "Σκλαβενιτης security".

Για εμενα αυτο ειναι παιχνιδακι, το διαμερισμα πρεπει να εχει καλο πραγμα μεσα, οποτε οργανώνω διάρρηξη.

β)ειμαι διαρρήκτης της κακιας ωρας, ψαχνω για οτιδηποτε μπορει να μου αποφερει ψυχουλα για να παρω τη δοση μου. Διαμερισματα με συναγερμους κτλ με αποτρεπουν οποτε καθομαι στα αυγα μου και προτιμω ευκολους στοχους.

Για το α)

Πιστευεις οτι ο επαγγελματιας θα παει και σε διαμερισματα; πχ 3ο οροφο;

ή κινειται μόνο σε περιοχές με μεζονέτες και βίλες που ειναι πιο ευκολο να διαφυγει;

--

Εγω αμα δω κανεναν μεσα εχω κατι βαρακια για γυμναστική. Αν τα φαει στο κεφαλι λετε να εχω προβλημα;

α) με αστυνομια, β) με το καθαρισμα :) :)

Δημοσ.

Σε αντίθεση, με όλους τους προλαλήσαντες, θα του δώσω ότι υλικό μπορώ για να φύγει χωρίς να πειράξει κανέναν από την οικογένεια μου. Είμαι γενναίος, με τον τρόπο μου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην μας τύχει. Αν μας τύχει τώρα και τον φάμε λάχανο ακολουθούμε την μέθοδο "Dexter Morgan". Σιγά μην μπλέκουμε με αστυνομίες...........

Δημοσ.
Ναι ναι έτσι, και όταν ξεμείνει από ρευστό θα σε ξαναπροτιμίσει... χα χα

Τουλάχιστον, δε θα του κάνω παρέα στη φυλακή...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μου πηραν τσαντα με laptop , ψηφιακη φωτογραφικη HP και σκληρο φορητο δισκο Toshiba. πριν 4 μερες απο Λιμανι θεσσαλονικης. Πληρωνω καλα για να παρω πισω την δουλεια μου. εχετε καμια προταση τι να κανω?

Δημοσ.

Tην ψηφιακη ΗΡ δεν την χρειαζομαι γιατι εχω ολοϊδια.Να την αφησω σημερα βραδακι κατα τις 11 απο εκει που την πηρα??? :lol::lol::lol::lol::lol:

(πλακιτσα :P)

Δημοσ.
παιδια μου πηραν τσαντα με laptop , ψηφιακη φωτογραφικη HP και σκληρο φορητο δισκο Toshiba. πριν 4 μερες απο Λιμανι θεσσαλονικης. Πληρωνω καλα για να παρω πισω την δουλεια μου. εχετε καμια προταση τι να κανω?

Δεν σου λύνει το πρόβλημά σου, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής είναι BACKUP !

Και φυσικά όχι όλα στο ίδιο σημείο.

Δημοσ.

τωρα τελευταια εχει παρατηρηθει οτι σπανε αμαξια που εχουν συναγερμο για να αρπαξουν GPS ΚΛΠ. ακομα και αν δεν ειναι σε εμφανη σημειο το σπανε και οτι βρουν. με αποτελεσμα το αμαξι πουτ...α γεματο γυαλια. αθηνα τελευταια στην πιλοτι της πολυκατοικιας εχουν σπασει 4 αμαξια μαζι και το δικο μου. και απο οτι μου ειπαν στο αστυνομικο τμημα την ιδια μερα που το εσπασαν ειχαν παει και αλλοι απο κοντινους δρομους και εκανα δηλωση. τωρα το εχω αγχος και το ελεγχω μηπως πετυχω κανεναν τα βραδυα που γυρναω αργα. μετα απο αυτο το συμβαν νομιζα πως ηταν ιδεα μου οτι ακουγα βηματα απο την ταρατσα και λιγες μερες με επιασε ο διπλανος και μου ειπε ρε συ μηπως ακουγες κατι τις προαλλες. θα παω στα intersport και θα παρω αυτο το ροπαλο του baseball και θα το εχω διπλα απο το κρεβατι μου φαινεται. και την ιδια μερα που εγινε το περιστατικο με το αμαξι ο κολλητος φιλος μου πηραν χαμπαρι οτι καποιος ειχε μπει μεσα στο μαγαζι φανοποιειο το βραδυ αλλα τους ξεφυγε τον κυνηγησαν αλλα ειχε ηδη αποσταση 200μετρα με τα ποδια. ηταν πακιστανος ο πουστ..ς. ο φιλος μου τον κυνηγουσε με κατι μαδερια και μου λεει ειχα να τρεξω ετσι κατι χρονια αλλα καλυτερα που δεν τον επιασε γιατι με αυτα τα σιδερα δεν ηξερω τι ζημια θα μπορουσα να του ειχα κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...