Highlander Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Κανε μου μια χαρη Highlander , ψαξε σε ξενα Forums και βρες μου αν εχει ειπωθει ποτε η τονισμενη σου ατακα. Αν το θεωρείς ατάκα, τελειώνω εδώ το θέμα. και εμενα τι με νοιαζουν οι ατακες του μαριου και του καθε μαριου. να τις απευθυνει σε κανεναν αλλο χαβαλε ελληναρα. τι ειναι προνομιο μου να ειμαι εδω? αυτο το προσπερναω.[/b'] για το αν μου αρεσει η οχι απλα θα σου πω οτι ειναι πολυ λογικο να ερχομαι σε αντιθεση με καποια ατομα. δεν θα σηκωθω να φυγω γιαυτο λογικο ειναι . Δεν έχω λόγια..... :confused:
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αν το θεωρείς ατάκα' date=' τελειώνω εδώ το θέμα. Δεν έχω λόγια..... :confused: [/quote'] βρες τοτε και πες κατι οτι γουσταρεις.
marios1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παιδιά,συγνώμη,λέω να πάω να παίξω έξω στην αυλή,γιατί αν συνεχίσω μαζί σας θα μου καταλογίσουν εμπάθεια προς τις μειονότητες. Για μένα αυτό λέγεται μονομανία(παρακλάδι αυτιστικών τάσεων),είναι ασθένεια και είναι κολλητική. Και πάλι συγνώμη.
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παιδιά' date='συγνώμη,λέω να πάω να παίξω έξω στην αυλή,γιατί αν συνεχίσω μαζί σας θα μου καταλογίσουν εμπάθεια προς τις μειονότητες. Για μένα αυτό λέγεται [b']μονομανία[/b](παρακλάδι αυτιστικών τάσεων),είναι ασθένεια και είναι κολλητική. Και πάλι συγνώμη. τι να σου πω εισαι και μεγαλος ανθρωπος απο οτι καταλαβα. πες οτι θες εχεις το ακαταλογιστο της ηλικιας. τεσπα το κουρασαμε παρααα πολυ και καταντησε και αηδια. εγω το σταματαω εδω το θεμα αν υπηρχει ποτε κανενα θεμα δεν εχει αλλο νοημα ουτε ειχε απο την αρχη μαλλον. οτι ειπαμε ειπαμε.
HellasVagabond Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 LOL..... Αληθεια Devil λες οταν φτασουμε τα 50 να ειμαστε ακομα σε Forums ?
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 LOL.....Αληθεια Devil λες οταν φτασουμε τα 50 να ειμαστε ακομα σε Forums ? εγω βασικα δεν νομιζω να φτασω τα πενηντα με αυτα που κανω. και ουτε θελω κιολας μετα τα 40 45 εχεις πεθανει ετσι και αλλιως. ξερω γω τι να σου πω εγω δεν νομιζω σε εναν χρονο απο τωρα να μπαινω οχι σε τοσα χρονια οχι οτι με νοιαζει τι κανεi o ανθρωπος αμα γουσταρει . αυτα hellas.
Hal9000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Αχ πότε θα πέσουν οι τιμές στο mobile internet ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.