Προς το περιεχόμενο

Ειρωνία

devil_will_cry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο τωρα και καλα γιατι το γραφεις? βλεπεις τιποτα περιεργο? τι ειστε εσεις ρε. καθεστε και ψαχνετε τι εγραψε ο ενας και τι εγραψε ο αλλος....αντε καλα. και τωρα τι κανεις δηλαδη απομονωνεις δυο προτασεις μου και τις ποσταρεις για να δημιουργησεις εντυπωσεις. ρε αμα δεν γουσταρετε καποιον πειτε το στα ισια δεν τρεχει τιποτα. και τι μου γραφεις σορρυ μετα?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσύ τι κάθεσαι και ψάχνεις τι γράφει ο άλλος στην υπογραφή του, λες και την απευθύνει σ' εσένα προσωπικά?

Δημοσ.

Α ρε Λουσυ,γεννηθήκαμε δυόμισυ χιλ χρόνια αργότερα.Στη Σπάρτη r c θάπρεπε νάμασταν και τον Ταϋγετο να μην τον είχαμε για χωματερή...

Δημοσ.

pantos paredwse eprepe na to eixes kanei cut to topic...hdh...exalloy oi kanones lene apagoreyontai oi prosopikes epitheseis....ktl...

Giati to afineis....epeidh afora esena.kai soy tsoyxe.? den to katalava kleidoste tora...

Δημοσ.
Α ρε Λουσυ,γεννηθήκαμε δυόμισυ χιλ χρόνια αργότερα.Στη Σπάρτη r c θάπρεπε νάμασταν και τον Ταϋγετο να μην τον είχαμε για χωματερή...

- deleted post-

Δημοσ.

γεια σου ρε ατακαδορε και σενα. τι γινετε ρε γαμωτο σας εχουν διαλεξει να πετατε ατακες ? ρε την επιθεση που την βλεπετε πατε καλα? δηλαδη οταν υπαρχει μια αντιπαραθεση κατευεθειαν επιθεση. τεσπα το κοβω γιατι θα φαω μπαν . και εσυ ασε τις ατακες και αν θες να πεις κατι πεστο πιο ωμα.

Δημοσ.

Devil αν βρισκοσουν σε ξενο forum θα σου ελεγα να μην κολας πουθενα, εφοσον ομως στα Ελληνικα Forums συμπεριλαμβανομενου αυτου εχω δει λογοκρισια και banarisma at will καποιων καλο θα ηταν να το αφησεις το θεμα.

Οπως ειπα δεν αξιζει τον κοπο.

• Super Moderators
Δημοσ.
pantos paredwse eprepe na to eixes kanei cut to topic...hdh...exalloy oi kanones lene apagoreyontai oi prosopikes epitheseis....ktl...

Giati to afineis....epeidh afora esena.kai soy tsoyxe.? den to katalava kleidoste tora...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά προτιμώ να μην επεμβαίνω σε topics που με αφορούν προσωπικά γιατί θα κατηγορηθώ για λογοκρισία.

Φαντάσου δηλ. να γράψω μία απάντηση και να κλειδώσω το topic. Θα πει ο οποιοσδήποτε άλλος (πόσω μάλλον ο κακόπιστος) ότι του στερώ το δικαίωμα απάντησης και ότι καταχρώμαι της εξουσίας που μου παρέχει η θέση μου ως moderator.

Προτιμώ να το κλειδώσει άλλος παρά εγώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] εφοσον ομως στα Ελληνικα Forums συμπεριλαμβανομενου αυτου εχω δει λογοκρισια και banarisma at will καποιων καλο θα ηταν να το αφησεις το θεμα.[...]

Μπορείς να φέρεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδείγματα για αυτό το forum - τόσο για τη "λογοκρισία" που επικαλείσαι όσο και για επιλεκτικό αποκλεισμό μελών;

Γιατί αν δεν το κάνεις, μπορώ χωρίς ενδοιασμούς να σε κατηγορήσω για λασπολογία και χυδαία συκοφαντία.

Αναμένω...

Δημοσ.

δεν τρεχει τιποτα ρε κανεις δεν γουσταρει γενικα να του λες ποια ειναι η γνωμη σου γιαυτον ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος. εγω δεν ειπα οτι ειμαι ουτε παντογνωστης που με λεει ο αλλος ουτε το παιζω τιποτα απλα οτι σκεφτομαι εκεινη την στιγμη οτι νοιωθω το γραφω γιατι ετσι εχω μαθει να ειμαι ειλικρινης και ας μην ειναι ετοιμοι οι αλλοι γιαυτο. δεν με ενδιαφερει να με συμπαθησει ο αλλος και γενικα οποιον δεν συμπαθω του το λεω στα μουτρα και τις περισοτερες φορες εχει ασχημη καταληξη αυτο αλλα δεν με νοιαζει καθολου. δεν θα αλλαξω νοοτροπια επειδη ειναι διαδικτυο. αμα γουσταρεις παρε δωσε σβησε και οτι εγραψα κλεισε και το τοπικ κανε γενικα οτι θες. δεν εχω προβλημα ουτε μαζι σου ουτε με το φορουμ σου. τωρα γιατι το πηρες τοσο βαρεως δεν το καταλαβαινω. α τωρα που διαβασα τι γραφεις. να σου πω εγω συγκεκριμενο παραδειγμα οχι απλα επιλεκτικου αποκλεισμου αλλα και μεθοδευσης. εμπαινα παλια στο τοπικ κονσολες χβοχ 360. με το που ελεγα την γνωμη μου για την κονσολα οτι δεν μου αρεσει ειναι απατη και τα λοιπα βγαινανε δυο τρεις με βριζανε χυμα εντελως με αφηνε ο privateer απαντησω μετα απο δυο σελιδες κατεβατα που μου κατεβαζανε και μολις απαντουσα στο ιδιο υφος εσβηνε τα δικα τους ποστ αφηνε μονο το δικο μου και μου εκανε αποκλεισμο. και το εκανε δυο τρεις φορες αυτο. και με βριζανε χοντρα οχι τιποτα αστειο.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις οτι θελεις λιγο με ενδιαφερει.

Ωστοσο οταν ο madsc κανει εμενα Ban την στιγμη που αλλος με βριζει και λεει πως εγω κανω επιθεση στον αλλο αυτο δεν ειναι επιλεκτικο Ban ??

Και εγω με την σειρα μου μπορω να κατηγορησω για πολλα πραγματα καθως του οτι καποιοι με εθιξαν με τον χειροτερο τροπο και στο τελος εγω ειμουν εκεινος που εφαγα BAN γιατι πολυ απλα στηριξα τις αποψεις μου και δεν συμμεριστηκα αποψεις αλλων. Αντιθετα το ατομο που με εβρισε και καποιος αλλος που μου επιτεθηκε δεν επαθαν τιποτα απο κανεναν Mod.

Λογοκρισια, φασισμος, και επιλεκτικος αποκλεισμος μελλων. Need i go on ?

Αν εχω αδικο φυσικα μπορεις να μου το πεις.

Δημοσ.
γεια σου ρε ατακαδορε και σενα. τι γινετε ρε γαμωτο σας εχουν διαλεξει να πετατε ατακες ? ρε την επιθεση που την βλεπετε πατε καλα? δηλαδη οταν υπαρχει μια αντιπαραθεση κατευεθειαν επιθεση. τεσπα το κοβω γιατι θα φαω μπαν . και εσυ ασε τις ατακες και αν θες να πεις κατι πεστο πιο ωμα.

[Fun Mode]

Ένα μεγάλο ποσοστό users του Insomnia, γράφτηκαν μόνο και μόνο για τις ατάκες του Marios1957 & του LL_NEO.

[/Fun Mode]

Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι αν δεν σας αρέσει, απλά την κάνετε ;

c/p από άλλο post: Είναι προνόμιο σου να βρίσκεσαι εδώ

Δημοσ.
[Fun Mode]

Ένα μεγάλο ποσοστό users του Insomnia' date=' γράφτηκαν μόνο και μόνο για τις ατάκες του [b']Marios1957[/b] & του LL_NEO.

[/Fun Mode]

Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι αν δεν σας αρέσει, απλά την κάνετε ;

c/p από άλλο post: Είναι προνόμιο σου να βρίσκεσαι εδώ

και εμενα τι με νοιαζουν οι ατακες του μαριου και του καθε μαριου. να τις απευθυνει σε κανεναν αλλο χαβαλε ελληναρα. τι ειναι προνομιο μου να ειμαι εδω? αυτο το προσπερναω. για το αν μου αρεσει η οχι απλα θα σου πω οτι ειναι πολυ λογικο να ερχομαι σε αντιθεση με καποια ατομα. δεν θα σηκωθω να φυγω γιαυτο λογικο ειναι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...