devil_will_cry Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 παρεδωσε αυτο που γραφεις στην υπογραφη σου ειναι πολυ εκνευριστικο. μεσα στην ειρωνεια εισαι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 παρεδωσε αυτο που γραφεις στην υπογραφη σου ειναι πολυ εκνευριστικο. μεσα στην ειρωνεια εισαι. Έχω συγκλονιστεί από την τρομερή αυτή καταγγελία και, συντετριμμένος ων, σου ζητώ να μου υπαγορεύσεις τι θα γράφω... :razz: Και για να σοβαρευτούμε: όταν θελήσω την άποψή σου για την υπογραφή μου και για τα γραφόμενά μου, θα στη ζητήσω.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Χμ όχι, όταν θελήσεις την άποψή του, θα του την πεις.
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Έχω συγκλονιστεί από την τρομερή αυτή καταγγελία και' date=' συντετριμμένος ων, σου ζητώ να μου υπαγορεύσεις τι θα γράφω... :razz: Και για να σοβαρευτούμε: όταν θελήσω την άποψή σου για την υπογραφή μου και για τα γραφόμενά μου, θα στη ζητήσω.[/quote'] παλι ειρωνικα απαντας. προφανως στο περιβαλλον σου ετσι εχεις μαθει οποτε λογικο ειναι. ειναι το μονο πραγμα το οποιο με εκνευριζει τοσο πολυ η ειρωνεια. δεν καταλαβαινω γιατι το κανετε προφανως ειναι μερος της ψυχοσυνθεσης σας δεν ξερω πως αλλιως να το αιτολογησω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 παλι ειρωνικα απαντας. προφανως στο περιβαλλον σου ετσι εχεις μαθει οποτε λογικο ειναι. ειναι το μονο πραγμα το οποιο με εκνευριζει τοσο πολυ η ειρωνεια. δεν καταλαβαινω γιατι το κανετε προφανως ειναι μερος της ψυχοσυνθεσης σας δεν ξερω πως αλλιως να το αιτολογησω. Μέγα Τορκεμάδα, Υπέρτατε Κριτή των Πάντων, προσπαθείς να γράψεις ως γνήσιο πνευματικό τέκνο του Σίγκμουντ. Κατέπληξέ μας κι άλλο με τις ψυχαναλυτικές σου ικανότητες. Please. Εξήγησέ μου για το περιβάλλον μου, τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια, την εξυπνάδα αλλά όχι επιμέλεια στο σχολείο, τις πρώτες χυλόπιττες από γκόμενες, τα αίτια τέλος πάντων που με οδήγησαν να καταντήσω... είρων. Μήπως έχεις και το κληρονομικό χάρισμα, 090-ΔΙΑΒΑΖΩ-ΣΠΛΑΧΝΑ; Να σφάξουμε καμιά κατσίκα, κανά πτηνό, κάτι τις; Δεν έφαγες καλά το Πάσχα, να βοηθήσουμε κάπως; ΥΓ: Αν και ανησυχούσα, βρήκα (με μεγάλη δυσκολία και πολύ ψάξιμο, είναι η αλήθεια) 5-6 μηνύματά σου στα οποία ΔΕΝ επικρίνεις τους 'συνομιλητές' σου. Σπάνια βέβαια αλλά σου συμβαίνει κι αυτό. Έχεις δρόμο μπροστά σου.
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέγα Τορκεμάδα' date=' Υπέρτατε Κριτή των Πάντων, προσπαθείς να γράψεις ως γνήσιο πνευματικό τέκνο του Σίγκμουντ. Κατέπληξέ μας κι άλλο με τις ψυχαναλυτικές σου ικανότητες. Please. Εξήγησέ μου για το περιβάλλον μου, τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια, την εξυπνάδα αλλά όχι επιμέλεια στο σχολείο, τις πρώτες χυλόπιττες από γκόμενες, τα αίτια τέλος πάντων που με οδήγησαν να καταντήσω... [i']είρων[/i]. Μήπως έχεις και το κληρονομικό χάρισμα, 090-ΔΙΑΒΑΖΩ-ΣΠΛΑΧΝΑ; Να σφάξουμε καμιά κατσίκα, κανά πτηνό, κάτι τις; Δεν έφαγες καλά το Πάσχα, να βοηθήσουμε κάπως; ΥΓ: Αν και ανησυχούσα, βρήκα (με μεγάλη δυσκολία και πολύ ψάξιμο, είναι η αλήθεια) 5-6 μηνύματά σου στα οποία ΔΕΝ επικρίνεις τους 'συνομιλητές' σου. Σπάνια βέβαια αλλά σου συμβαίνει κι αυτό. Έχεις δρόμο μπροστά σου. πρωτα απο ολα σταματα να ειρωνευεσε(παλι) και να μιλας με τοση επαρση. αυτο που σου εγραψα δεν απαιτει ψυχαναλυτικες γνωσεις ειναι κοινη λογικη. η ειρωνεια ειναι στην ψυχοσυνθεση σου για να την χρησιμοποιεις τοσο πολυ ως μεσο εκφρασης. δεν λεω κατι παραλογο. οσο για το περιβαλλον μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. με την ενοια περιβαλον ενοοω οτι θα την χρησιμοποιεις και στην καθημερινοτητα σου εσυ λες ιστοριες για αγριους. οσο για αυτο που λες οτι επικρινω οταν βλεπω κατι με το οποιο δεν συμφωνω ναι θα το λεω και ας τρωω και ban και οτι αλλο γουσταρετε γιατι εχω μαθει να τα λεω ωμα. αυτο δεν σημαινει οτι εχω δικιο.μαθετε να σεβεστε τους αλλους εγω δεν ειρωνευτικα κανεναν εκτος απο μια δυο φορες αν θυμαμαι καλα και μετα ζητησα συγνωμη γιαυτο. απλα οτι νοιωθω το λεω και αυτο ενοχλει πολλους. αυτα. και δεν εχω προβλημα μαζι σου δεν σε ξερω αλλωστε απλα η ειρωνεια δεν προσφερει τιποτα ουτε σε αυτον που την ασκει ουτε σε αυτον που την δεχετε. δεν νομιζω οτι εχω αδικο. τωρα που το καλοσκεφτομαι αμφιβαλω αν θα κατσεις να διαβασεις καν οτι εγραψα απλα θα επιτεθεις and the beat goes on.. που λεει και το κομματι. ενταξει δεν ξαναγραφω τιποτα.
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Devil ηρεμησε δεν αξιζει τον κοπο[/QUOTηρ ηρεμος ειμαι. αν δεν ημουν ηρεμος θα κατεβαζα χριστοπαναγιες. αλλα δεν θα ειρωνευομουν. δεν κρυβομαι πισω απο τις λεξεις.
marios1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Κάτω η χούντα του paredwse.Ζήτω η επανάσταση του LL.Ανοίξτε τα σύνορα να μπούνε οι "ποστάρω-δίχως-αύριο" αν και κάθε μέρα εδώ μέσα τους τρώμε στη μάπα
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Κάτω η χούντα του paredwse.Ζήτω η επανάσταση του LL.Ανοίξτε τα σύνορα να μπούνε οι "ποστάρω-δίχως-αύριο" αν και κάθε μέρα εδώ μέσα τους τρώμε στη μάπα εμενα ειρωνευεσε? αυτο με τα γραμματα που δεν φαινονται τι πατεντα ειναι αυτη παλι.
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παλαμάκια. Πάντα έλεγα πως το wiki έπρεπε να είναι συνδρομητικό. Είναι για να μην κρύβονται πίσω από τις λέξεις και σε στεναχωρούν. ναι στεναχωρηθηκα πολυ. ειπα και πριν αν στεναχωριομουν η νευριαζα θα αρχιζα τις χριστοπαναγιες γιατι μερικοι μονο ετσι καταλαβαινουν. φυσικα δεν θα τις διαβαζε κανεις ποτε γιατι θα τις εσβηναν. και εσυ παιδι της ατακας και των εντυπωσεων εισαι? τεσπα γραφτε οτι θελετε.
HellasVagabond Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Devil γεμισαμε ανωτερης εφυιας οντα σε αυτο το Forum ( Καποιος να φωναξει τον Mulder ).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 πρωτα απο ολα σταματα να ειρωνευεσε(παλι) και να μιλας με τοση επαρση. Πρώτα απ' όλα, συμβουλές και παραινέσεις να δίνεις όταν σου ζητούνται. Όταν δεν σου ζητούνται καλύτερο είναι να σιωπάς. αυτο που σου εγραψα δεν απαιτει ψυχαναλυτικες γνωσεις ειναι κοινη λογικη. η ειρωνεια ειναι στην ψυχοσυνθεση σου για να την χρησιμοποιεις τοσο πολυ ως μεσο εκφρασης. δεν λεω κατι παραλογο. Δεν με απασχολεί στο παραμικρό η άποψή σου. οσο για το περιβαλλον μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. με την ενοια περιβαλον ενοοω οτι θα την χρησιμοποιεις και στην καθημερινοτητα σου εσυ λες ιστοριες για αγριους. Να'το, να'το το κληρονομικό χάρισμα που έχεις. Τώρα ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ τι κάνω στην καθημερινότητά μου. Μπράβο, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Φλυτζάνια διαβάζεις; Ταρώ; Ή αρκείσαι στην μαντική εκ του ασφαλούς; οσο για αυτο που λες οτι επικρινω οταν βλεπω κατι με το οποιο δεν συμφωνω ναι θα το λεω και ας τρωω και ban και οτι αλλο γουσταρετε γιατι εχω μαθει να τα λεω ωμα. αυτο δεν σημαινει οτι εχω δικιο. βλ. πρώτη και δεύτερη απάντηση: δεν σου ζητήθηκε η άποψή σου, δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, να δούμε πότε θα αντιληφθείς τα παραπάνω απλά). Όσο για την έξαρση επαναστατικότητας, χαλάρωσε, τσάμπα μάγκες έχουμε αρκετούς. μαθετε να σεβεστε τους αλλους Επαναλαμβάνω, τις παραινέσεις όπου θέλεις αλλά όχι σε εμένα - δεν στις ζήτησα και δεν τις έχω ανάγκη. εγω δεν ειρωνευτικα κανεναν εκτος απο μια δυο φορες αν θυμαμαι καλα και μετα ζητησα συγνωμη γιαυτο. απλα οτι νοιωθω το λεω και αυτο ενοχλει πολλους. αυτα. Τυφλός τα τ'ώτα τον τε νουν τα τ'όμματ' ει «φίλτατε». Δεν σε εγκάλεσα για ειρωνία αλλά για κριτική των πάντων και επί παντός επιστητού. Το οποίο αποδεικνύεις και με το παρόν θέμα που εσύ, απρόκλητα, άνοιξες. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ των δύο εννοιών, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. και δεν εχω προβλημα μαζι σου δεν σε ξερω αλλωστε απλα η ειρωνεια δεν προσφερει τιποτα ουτε σε αυτον που την ασκει ουτε σε αυτον που την δεχετε. Το αν έχεις πρόβλημα μαζί μου ή όχι, εύκολα γίνεται αντιληπτό, η δε όλη σου στάση εμπράκτως διαψεύδει τα παραπάνω γραπτά σου: εκ του μη όντως, έγραψες "παρεδωσε αυτο που γραφεις στην υπογραφη σου ειναι πολυ εκνευριστικο. μεσα στην ειρωνεια εισαι", μέσα σε ένα ΑΣΧΕΤΟ θέμα. Προφανώς λοιπόν έχεις πρόβλημα μαζί μου. Δεν πειράζει, πάρε νουμεράκι και άραξε στην ουρά, προηγούνται άλλοι. δεν νομιζω οτι εχω αδικο. τωρα που το καλοσκεφτομαι αμφιβαλω αν θα κατσεις να διαβασεις καν οτι εγραψα απλα θα επιτεθεις and the beat goes on.. που λεει και το κομματι. Μαντικές ικανότητες, προβλέψεις, ψυχογραφήματα. Προβλέπεις και το μέλλον ή αρκείσαι στο παρόν; ενταξει δεν ξαναγραφω τιποτα. Απειλή ή υπόσχεση; ______________ Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ιδού η διάψευση της παραπάνω βαρύγδουπης δήλωσης-διακύρηξης: ηρεμος ειμαι. αν δεν ημουν ηρεμος θα κατεβαζα χριστοπαναγιες. αλλα δεν θα ειρωνευομουν. δεν κρυβομαι πισω απο τις λεξεις. Χριστοπαναγίες; Τρέμω ολόκληρος. Μην μας το κάνεις αυτό, δεν θα το αντέξουμε. Τρέχω να κρυφτώ πίσω από καμιά λέξη να ηρεμήσω...
Nikb Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 ...Να'το' date=' [b']να'το[/b] το κληρονομικό χάρισμα που έχεις. Τώρα ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ τι κάνω στην καθημερινότητά μου. Μπράβο, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Φλυτζάνια διαβάζεις; Ταρώ; Ή αρκείσαι στην μαντική εκ του ασφαλούς; ... Μαντικές ικανότητες, προβλέψεις, ψυχογραφήματα. Προβλέπεις και το μέλλον ή αρκείσαι στο παρόν; ... Δεν ήθελα να παρέμβω αλλά τυχαία είδα τα παρακάτω... ... εγω απο την αλλη εχω προαισθημα. πολυ δυνατο. καποιες ενεργειες θετικες η αρνητικες νομιζω ολοι τις εχουμε και ας μην ειναι ευκολη η λογικη εξηγηση τους. βασικα εγω εχω το αλλο .πριν γινει κατι κακο αρχιζω και ανχονομαι .το νοιωθω ρε παιδι μου χωρις να ξερω τι θα γινει. και τελικα γινετε παντα κατι. ... Sorry φιλαράκι devil
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Τα άσχετα με το παρόν θέματα μηνύματα (με αφετηρία την απρόκλητη επίθεση του μέλους devil_will_cry) μεταφέρθηκαν εδώ[/url']. ε καλα εσυ δεν πιανεσε με τιποτα. πρωτα απο ολα απροκλητη επιθεση? με πιασανε τα γελια πρωι πρωι. δηλαδη αμα σου ριξει τιποτα σφαλιαρες κανεις στον δρομο θα ειναι τρομοκρατης ? αμα τα παιρνεις προσωπικα εσυ δεν φταιω εγω. δευτερον και παλι ειρωνευσε. τριτον αν καποιος πρεπει να χαλαρωσει και να χασει λιγη επαρση εισαι εσυ. τεταρτον αν την παρατηρηση την θεωρεις επιθεση ενταξει τι να πω. οπως σου ειπα οτι νοιωθω το λεω και αυτο ενοχλει πολλους γενικα και εδω και εξω. αν εχεις τσακωθει με την ειλικρινια ειναι δικο σου προβλημα. και πεμπτο αν μας εχεις ολους γραμμενους οπως ειπες τι το θες το ρημαδι? καθεσε και γραφεις ιστοριες για αγριους παραποιεις τα λογια μου και προσπαθεις να με βγαλεις τον κακο της υποθεσης. και παλι επιτεθηκες οπως και ημουν σιγουρος γιατι απλα κοιτας να εχεις τον τελευταιο λογο και δεν σε νοιαζει οπως ειπες καν τι γραφω αλλα την χολη σου την πετας ενω εγω ουτε σε εχω ειρωνευτει ουτε τιποτα απλα με ενοχλει ο τροπος γραφης σου ετσι απλα και στο ειπα και εσυ προσπαθεις να με μειωσεις. και μην αρχιζεις να χρησιμοποιεις ρητα και ομορφες λεξεις για να δημιουργεις εντυπωσεις. και σταματα το γιατι αρχισε να γινετε κουραστικο. μια κουβεντα σου ειπαμε ξεκολα ρε ανθρωπε. χαλαρωσε λιγο δεν τρεχει τιποτα. δεν τσακωνομαστε εδω γραφουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.