GoriLLakoS Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ναι ρε παιδια ειναι γνωστοι σας λεω. εχουν μπει και σε περιοδικο. θα ρωτησω τον φιλο μου για περισσοτερες πληροφοριες.. Για ρωτα να μας πεις και εμας....!!! Kαλως σας βρισκω παιδες..
grigas Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Mας την πέσαν οι hardcore οverclockers...:):) Welcome aboard!!!
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ρε καλώς το παλληκάρι μας........! Άντε παιδιά, μαζεύτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία............. Το κανιστρόπαιδο είναι εδω !!!! :D:D Καλώς σε βρήκαμε τριχωτέ βρομοποδαρά γορίλλα !!
hipro5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ναι ρε παιδια ειναι γνωστοι σας λεω. εχουν μπει και σε περιοδικο. θα ρωτησω τον φιλο μου για περισσοτερες πληροφοριες.. Ρώτησες?.....
scorer Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 paidia rotisa enan ximiko sxetika me to igro azoto kai mou pe..pos den tha mou dosoun an zitiso kai pos einai poli epikindino..
Isle Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 "Μα δωστε μου λιγο υγρο αζωτο ρε σεις, για σοβαρο σκοπο το θελω, για να κανω πανελληνιο overclocking ρεκορ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.