Centaur79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 'Eχω ένα pc με intel 3.2 64-bit cpu εδώ και ένα χρόνο. Ποτέ δεν έιχα κοιτάξει τη θερμοκρασία. Σημερα ερίξα μια ματια στο bios και είδα cpu temperature 66-67 C. Δεν είμαι ο πλέον ειδικός... αλλά νομίζω οτι αυτή η θερμοκρασία είναι αρκετά μεγάλη. Να σημειώσω δε ότι όταν το αγόρασα έβαλα επάνω μια ψύκτρα της thermaltake για να μειώσω τη θερμοκρασία. Πείτε μου: Είναι όντως μεγάλη αυτή ή θερμοκρασία; Αν ναι τι αλλο να κανω; Μια καλύτερη ψύκτρα θα βοηθήσει; Και αν ναι τί προτείνετε;;;
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 northwood h prescot einai ? ti psyktra exeis . kane kai ta klassika pantws kainoyrgia pasta katharise to fan koita an pataei kala ta gnwsta. fan mesa sto koyti soy exeis? ta kalwdia einai xyma? Sorry ta exeis xanakanei ayta h den asxoleisai?
Centaur79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Prescot ειναι. Το pcακι μονος μου το εστησα αλλα γενικά δεν ασχολούμαι ιδιαιτερα με το άθλημα. Κοιτάω μονο να κανω τη δουλειά μου. Τα καλώδια από ότι θυμάμαι τα έχω σπρώξει σε ένα σημείο αλλα όχι κανένα ιδιαίτερο μαζεμα. Παίζει ρόλο;;;
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Βεβαια παιζει ρολο.Δεν εχεις καλη κυκλοφορια αερα μεσα στο κουτι.Δεν ειναι πολυ χαλια παντως η θερμοκρασια σου.
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Βεβαια παιζει ρολο.Δεν εχεις καλη κυκλοφορια αερα μεσα στο κουτι.Δεν ειναι πολυ χαλια παντως η θερμοκρασια σου.
palawiaris Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Φίλε είναι όντως μεγάλη η θερμοκρασία σου.Εγώ με τον 650 και υπερχρόνισμα στα 4,02 η θερμοκρασία σε κατάσταση bios και μετά από κανα μισάωρο αυτή την εποχή μέχρι 44-46 έφτανε.Χωρίς υπερχρόνισμα 39-41.Me artic freeze7 για ψύξη.Άλλαξε την πάστα και θα σου προτείνω την Coollaboratory Liquid Pro που είναι υγρό μεταλλο,μοιάζει σαν τον υδράργυρο.Αν την πάρεις μόνο διάβασε τις οδηγίες χρήσεως.Θα έχεις 4 βαθμούς πιο κάτω σε σύγκριση με την artic silver 5.H ψύχτρα σου πιστεύω είναι μια χαρά,ίσως δεν έκατσε καλά.Έλεγξέ το.Κανονικά δεν πρέπει να περνάς τους 40 βαθμούς σε χαλαρή κατάσταση.
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Το λεω γιατι εγω με Prescott 3.06GHz ειχα 60C με μια ψυκτρα θηριο..
palawiaris Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ναι εντάξει αλλά οι πρώτοι prescott με τους τωρινούς καμία σχέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.