Προς το περιεχόμενο

7900gt pou?? yparxei amesa diathesimh sthn Athina??

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

de borw na vrw pouthena kapoia, eidika xfx h kapoia me pshlotera clocks apo ta default...oloi lene apo vdomada k vlepoume...

mono asus-albatron to plaisio, an k exoun typografiko lathos logika sto site k exoun thn asus me 600mhz core clock (!)....

akouw protaseiis paidiaa :)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

oxi, de rwthsa wizzy, tha tsekarw ^^

eida k kapoies alles epiloges prin ligo, tha kanw merika thl akoma na doume ti paizei.

to hac opws panta "fthno-fthno" ... :lol: k exoun k typografiko lathos stis plhrofories gia thn karta... an o kwdikos tou modelou ths xfx einai swstos, tote to clock tou einai 1.63 ghz kai oxi 1.5ghz pou leei to hac. ellas oleee :)

na ste kala paidia, an kserete k alloi, peite ^^

Δημοσ.

nai, tous to eipa k egw, tous eipa ti eixe h asus sto site ths. Yparxoun 2 7900gt apo thn asus, 1 me default clocks 450 - 1320, kai 1 me 520 - 1440..k ennoeitai pws meta apo thlefwnikh synnenohsh o pwlhths de borese na katalavei / mathei poia asus apo tis 2 exoun, an kai epsaxne kana 10lepto...

:lol:

Vaga, ontws h evga exoun ypervolika akrives times sthn ellada, k outws h allws an thimamai kala, mono h xfx kai h bfg agorazoun kalytera kommatia apo thn nvidia (kommatia dialegmena apo nvidia) enw h evga tis klokarei monh ths.

prin ligo pantws phre to mati mou 1 xfx me kala rologia 520, 1500 sta 325€

tha doume to prwi... ^^

thn kalyterh 7900 gt pou exw dei, thn XFX EXTREME EDITION XXX, pou exei rologia 560 - 1650 thn deixnei sto 1o link sta 410€...ksefeugoume arketa.. ^^

Δημοσ.

Οι XFX δεν ειναι καλες, πολλα προβληματα απο οσους τις εχουν γιαυτο και παιρνεις OC καρτα με 325ε.

Η EVGA φτιαχνει μακραν καλυτερες καρτες απο ολες αφου ειναι η 1η εταιρεια που εκανε συμφωνια με την Nvidia για να παιρνει τα καλυτερα κομματια και ως τωρα ειναι η μονη εταιρεια κατασκευης καρτων με Nvidia GPUs που εχει παρει τις καλυτερες κριτικες και εχει και τις καλυτερες επιδοσεις στις καρτες τις.

Συγκεκριμενα η 7900GT SUPERCLOCKED ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την Χ1800ΧΤ και πλησιαζει σε επιδοσεις τις 7900GTX , Χ1900ΧΤ.

Παρε μια οποιαδηποτε 7900GT και καντην Flash με τα Settings του BIOS της SUPERCLOCKED, αυτο εκανα εγω.

Δημοσ.

Σε ξενα Forums που ασχολουμαι εδω και πολλα χρονια και εφοσον οι GPUs ειναι το μεγαλο μου ατου η XFX εχει παρουσιασει παρα πολλα προβληματα σε χρηστες του εξωτερικου κυριως αφου εν Ελλαδι μεχρι πριν 1 χρονο δεν ειχε πωλησεις. Αντιθετα η EVGA και η BFG σε πολλες περιπτωσεις εχουν σαρωσει τα βραβεια και θεωρουνται απο τις καλυτερες εταιρειες κατασκευης καρτων.

ΥΓ: Και η ASUS εχει δειξει καλα δειγματα ( Δες 7800GT DUAL ) αλλα οχι στον ιδιο βαθμο με την EVGA.

Δημοσ.
γιατι ρε ελλας? εγω που εχω την 7800 xfx αστερι μου φαινετε. δυνατη καρτα.

Mια χαρά είναι όντως. Ειδικά αν έχει πράσινο PCB και τον γνωστό ανεμιστήρα το πιθανότερο είναι να έρχεται από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής όπως άλλων κατασκευαστών.

Δημοσ.
Ail, Oi: evga, xfx, bfg pairnoun dialegmena kommatia apo nvidia, enw h gainward ta clockarei monh ths??? dwse mas ta fwta sou se auto :)

Απλά αντέχουν τον υπερχρονισμό, κατασκευαστές βάζουν ανάλογα συστήματα ψύξης και πουλάνε κάρτες κάτω από την δική τους εγγύηση.

Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από το να φτάσει μια εταιρία να κατηγορηθεί για αθέμιτο ανταγωνισμό: οι κάρτες είναι από την μάνα τους αρκετά συντηρητικά χρονισμένες. Για την 7900GT υπενθυμίζω ότι έχει χρονισμό κατά 200MHz χαμηλότερο από την 7900GTX (οι οποίες και αυτές έρχονται με μεγαλύτερες συχνότητες από τα 650).

Εδώ φυσικά τα chip για τις GT είναι "δεύτερης διαλογής" σε σχέση με αυτά που πάνε στις GTX. Aν ένα G71 περάσει με επιτυχία την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία των δοκιμών στα 700MHz, τότε θα καταλήξει σε μια GTX.

Aλίμονο αν οι μεγάλες εταιρίες ελέγχανε τα chip τους στις τελικές συχνότητες. Τώρα τι κάνει ο κάθε κατασκευαστής είναι δικό του θέμα, ειδικά εφόσον καλύπτει με εγγύηση τα προιόντα του.

***edit: και κάτι άλλο πριν το ξεχάσω....το e-shop δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με την διαθεσιμότητα εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519539

Ωστόσο αν όντως πωλείται η κάρτα που απεικονίζεται τότε πρόκειται για την παρτίδα των launch boards και έρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή για όλους τους vendors.

Δημοσ.

Ειπα και εγω δεν θα πεταχτουν τα 2 διαμαντια του Forum ?

Πεππα τι να κανουμε, ειμαι καπου σε 18 forums εγγεγραμενος αλλα αυτο δεν σημαινει πως τα βρηκα ολα ταυτοχρονα συγχωρεσε με ( LOL ).

Απο την αλλη για καποιον που ειναι εγγεγραμενος στο XS περισσοτερο καιρο μαλλον δεν παρακολουθεις και πολυ τις εξελιξεις εκει αφου δεν ειχες ιδεα για τα OC που επιασαν ατομα με τις 7900.

ΥΓ: Ειναι ευκολο να γραφτει καποιος σε ενα Forum στις αρχες του , το ζητημα ειναι να μην εχει κανει 10 posts μετα απο 5 χρονια λειτουργιας αλλιως ποιος ο λογος εγγραφης ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...