Προς το περιεχόμενο

Save tou Prince of Persia Warrior Within

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω οτί τα saves πάνε σε ένα φάκελο στο Documents and Settings ,αν θυμαμαι καλά σε φάκελο Application Data .θα δεις ονομασία POPWW. μέσα στο profiles το βάζεις.ακριβώς δεν θυμάμαι τις ονομασίες των φακέλων.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι είναι. Είναι ζώα οι τύποι, αντί να βάλουν τα saves στο Directory που εγκαθίσταται το παιχνίδι ή έστω στο My Documents, πήγαν και τα έβαλαν στο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES. Έτσι πολλοί -μαζί τους κι εγώ- την πάτησαν νομίζοντας ότι τα saved games είναι στο φάκελο POPWWProfiles που βρίσκεται στο Directory που είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι. Και ξανά από την αρχή...

Όχι ότι είναι δύσκολο να βρεις saved games στο internet, αλλά για το γαμώτο... Παιχνιδάρα πάντως ;)

Δημοσ.

ουσιαστικά το Application Data είναι κρυμμένο...πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως..δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.φοβερές κινήσεις και μουσική ,όμορφα γραφικά και αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος..!

Δημοσ.

ok παιδια τον βρηκα τον φακελο... αλλα το παιχνιδι το πηγα παλι απο την αρχη!!!!δεν πειραζει εφτασα ακομα πιο μακρια........οντως ειναι πολυ animals οι ανθρωποι για να τα χωσουν τοσο βαθεια..παιχνιδαρα anyway!!!

Δημοσ.

Ναι, το two thrones το οποίο είναι επίσης κορυφαίο. Το πρόβλημα είναι ότι το warrior within έχει και εναλλακτικό τέλος, το οποίο για να δεις πρέπει πρώτα να έχεις πάρει και τα 9 life upgrades που βρίσκονται στο παιχνίδι. Πολύ της υπομονής δηλαδή. Εγώ είχα βαρεθεί ήδη τα πισογυρίσματα του βασικού σεναρίου, σιγά μην έψαχνα γύρω γύρω σε όλο το κάστρο για τα upgrades. Βρες καλύτερα κάνα unlock code για να δεις τον εναλλακτικό τερματισμό. Το τρία ξεκινάει από τον εναλλακτικό τερματισμό του 2.

Δημοσ.

ti einai ta unlock code poy les??? ξερεις που μπορω να τα βρω??? τα εχεις εσυ?? γιατι ουτε και εγω τα βρηκα ολα!!!τα upgrades...παντος εψαξα αρκετα..πρεπει να βρηκα μονο 3...αν ειναι στειλε μου ρε φιλε τα unlock για να το δω.....το εχεις παιξει το 3?? φανταζομαι πως ειναι φοβερο!!!!

Δημοσ.

αυτη η σκηνη που τρεχει ο prince μεσα σε κατι στενα στην αρχη του παιχνιδιου και τον κυνηγαει ο dahaka επλιζω να ειναι στο 3 γιατι περιμενα να τον αντιμετωπισω τον μπασταρδο γιατι μου την ειχε σπασει που με κυνηγαγε συνεχεια..........γιατι κραταει κι τα σπαθια της kaileena.....τι βλακας που δεν τα πηρε την 2η φορα που μονομαχησε μαζι της...για πες...

Δημοσ.

Στο 3 δεν εχω δει καποια τετοια σκηνη.Ετσι και αλλιως θα εχεις να ανησυχησεις για πιο σοβαρα πραγματα απο τον Dahaka...

Δημοσ.

στο εναλλακτικό τέλος σκοτώνεις το Dahaka.και το βιντεάκι στο τέλος σε πορώνει ακόμα περισσότερο για να παίξεις το 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...