Προς το περιεχόμενο

how to learn programming with java...

secrettboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...paidia 8a i8ela na rotiso an iparxei kanena manual/tutorial gia na ma8ei kapoios java ksekinontas apo to miden.....endiaferomai ego prosopika..den gnorizo C i C++ alla ksero na programatizo me Fortran kai eixa episis ma8ei tin "glosoma8eia" (lol) stin triti likiou....

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις απο το πανεπιστήμιο μακεδονίας:

Java tutorial

ή αν θέλεις κάτι έντυπο, πήγαινε στου παπασωτηρίου και σίγουρα θα βρεία αυτό που ψάχνεις, σε όπιο επίπεδο σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το "Εισαγωγή στη Java" του Γιώργου Λιακέα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, είναι πολύ καλό εισαγωγικό.

Δημοσ.

Δεν είμαι και εγώ πολύ σχετικός με Java αλλά ψάχνω μερικές μέρες τώρα να βρω ένα manual που να σου λέει τι κάνει η κάθε εντολή, πως κάνεις το ένα πως το άλλο. Μου φαίνεται ότι καλομάθαμε με το MSDN και είναι το μόνο πράγμα που δίνω εύσημα στην Μ$, σου τα δίνει όλα στο πιάτο.

Έχει κανείς καμία ιδέα;

Δημοσ.

@secrettboy: Συμφωνώ με τον My8os, το site της Sun είναι μια πολύ καλή αρχή.

@godlike: Επίσης στο site της Sun θα βρεις αυτό που ζητάς. Αν χρησιμοποιείς κάποιο IDE όπως το Netbeans εκεί μέσα έχει και όλες τις εντολές (με auto complete κλπ), μαζί με το πώς συντάσσονται.

Δημοσ.

@Dionisos: To exo katavasei to apidoc alla den einai kai MSDN me to search tou kai ta paradeigmata tou alla tespa. Afto pou enoousa einai "entoles" p.x. ti skata dilonei i "final" (leme tora). Entoles oxi tis klaseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...