Προς το περιεχόμενο

Τι τρέχει με το sport-fm.gr??

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι φαινεται να συμβαινει με το site του sport fm και το pc μου.

Το ζητημα το αντιληφθηκα μετα τα ακολουθα γεγονοτα:

Με firefox και καμια 10αρια καρτελες ανοιχτες είδα χρηση επεξεργαστη που εφτανε το 80%!!

Σκεφτηκα πως μετα τα memory leaks αυτο ηταν το χτυπημα για να παω σε opera . Έκανα opera και ανοιξα 14 καρτελες και πηρα χαμηλες μετρησεις σε cpu και παρομοιες σε μνημη.

Ανοιξα τις ιδιες σε firefox και πηρα παλι τα ιδια αποτελεσματα.....

Χωρίς να μπορω να βρω τι εγινε τα κλεινω ολα και ξανανοιγω firefox με αρχικη σελιδα το sport-fm.gr. Αμέσως ο επεξεργαστης χτύπησε 80% και το κραταγε ψηλα σταθερα...

Στον opera τα ιδια!!!!

Εδώ με μικροτερη χρηση βεβαια (πηγε και 50%) αλλα το ζητημα υπαρκτο.

Τι έχει λοιπόν το site του sport fm που πυρωνει τους επεξεργαστες??

Εχει κανεις αλλος τετοια παραδειγματα???

καμια εξηγηση μηπως??

το συστημα μου ειναι φρεσκο και ο firefox γυμνος.

Δημοσ.
Κάτι φαινεται να συμβαινει με το site του sport fm και το pc μου.

Το ζητημα το αντιληφθηκα μετα τα ακολουθα γεγονοτα:

Με firefox και καμια 10αρια καρτελες ανοιχτες είδα χρηση επεξεργαστη που εφτανε το 80%!!

Σκεφτηκα πως μετα τα memory leaks αυτο ηταν το χτυπημα για να παω σε opera . Έκανα opera και ανοιξα 14 καρτελες και πηρα χαμηλες μετρησεις σε cpu και παρομοιες σε μνημη.

Ανοιξα τις ιδιες σε firefox και πηρα παλι τα ιδια αποτελεσματα.....

Χωρίς να μπορω να βρω τι εγινε τα κλεινω ολα και ξανανοιγω firefox με αρχικη σελιδα το sport-fm.gr. Αμέσως ο επεξεργαστης χτύπησε 80% και το κραταγε ψηλα σταθερα...

Στον opera τα ιδια!!!!

Εδώ με μικροτερη χρηση βεβαια (πηγε και 50%) αλλα το ζητημα υπαρκτο.

Τι έχει λοιπόν το site του sport fm που πυρωνει τους επεξεργαστες??

Εχει κανεις αλλος τετοια παραδειγματα???

καμια εξηγηση μηπως??

το συστημα μου ειναι φρεσκο και ο firefox γυμνος.

Χμμμ.

Μήπως φταίει το γεγονός οτι το site αυτό πρέπει να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής σε flash και banners σε κάθε σελιδα (μέτρησα 20 στην κεντρική).

Νομίζω οτι πιο ενοχλητικό site απο αυτό δεν πρέπει να υπάρχει (όποιος μπορεί να διαβάσει εστω και μια παράγραφο με 20 animated εικονες δεξιά και αριστερα, πρέπει να είναι ήρωας).

Δημοσ.

πω....κοιτα ξεζουμισμα τα bannerakia....

Δηλαδη πρεπει να στησουμε κανα δικτυο υπερυπολογιστων για να μπουμε??

και αυτοι με παλια pc τι κάνουν??

τα βαζουν στο ψυγειο πρωτα και μετα πανε στην σελιδα???

δεν παμε καλα.....

Δημοσ.

Έβαλα το add-on του firefox "no-script" και η συμπεριφορά αλλαξε τελειως.

Χρήση επεξεργαστη μεχρι 13%.....και προφανως το extension αυτο δεν απομακρυνει τις διαφημισεις....

Κανενας ειδικός να δωσει τα φωτα του??

*Το θεμα ισως να μην ταιριαζει στην συγκεκριμενη κατηγορια ετσι οπως εξελλισεται. Συγνωμη προκαταβολικα απο τους mods

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σε ολους παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι δεν μπορω να κανω σχολια σε καθε ειδηση στον sport-fm?μου βγαζει οτι πρεπει να δωσω email και απο κατω το σχολιο πουθενα το username π πρεπι να δωσω και οταν γραφω ενα σχολιο δν τ εμφανιζει καθολου τι πρεπει να κανω? καποιος π εχει κανει σχολιο εκει ας μ πει τι να κανω παρακαλω βοηθηστε μ ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...