Προς το περιεχόμενο

Sexiest Contemporary Actress aka Miss SCA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τι να κάνω είμαι πρόεδρος στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Όποιος κάνει τσαλιμάκια κινδυνεύει με έμφραγμα

Δημοσ.

Ας ψηφίσω και εγώ....

BATTLE#1

Jennifer Lopez VS Halle Berry. Καλύτερο σώμα η Berry (αν και η ανατομία της JLo επικεντρώνεται σε αγαπημένο μου σημείο), αλλά και πολύ αντιπαθητική φάτσα. JLo λοιπόν.

BATTLE#2

Sienna Miller VS Winona Ryder. Ποτέ δεν θεώρησα την Winona ωραία γκόμενα, πόσο μάλλον ενάντια στην Sienna Miller που είναι από τις πολύ καλές.Sienna Miller άνετα κιόλας.

BATTLE#3

Paz Vega VS Heather Graham. Η Heather έχει αυτό το στυλάκι της διπλανής πόρτας, αυτό το γλυκό τσουλέ που τρελαίνει. Και σωματάρα βεβαίως βεβαίως. Heather is it then.

BATTLE#4

Naomi Watts VS Monica Bellucci. Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Την Ναόμι θα την προτιμούσα για γκόμενά μου αλλά η Μόνικα είναι στα όρια του ιδεατού. Και επειδή καμία από αυτές, ούτε η χειρότερη φόλα, δε θα γίνει ποτέ γκόμενά μου, ψηφίζουμε σε θεωρητικό επίπεδο. Και φυσικά έπαιξαν ρόλο και φιλικές συμβουλές (Monica or tonight you sleep with the fish). Μόνικα λοιπόν.

Δημοσ.

1:Henifer Lopez

2:Sienna Miller

3:Heather Graham

4:Monica Bellucci

ΥΓ1.τα ζευγάρια μου φαίνονται λίγο αταίριαστα, καλύτερα να άλλαζαν χιαστί τα 3 με 4 αλλα ενταξει να'ουμ

ΥΓ2. Για το 4 δέχθηκα και εγω πιέσεις :P

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

BATTLE#1

Jennifer Lopez (Luxx, konnak, Akujin, privateer, LL_NEO, Praetorian, livadaki, KWSN_Men, Harkon, ^BOOMBOOM) VS Halle Berry (dim_b, TheBoyFromSalina, tzinos, Sadead Neth, grigas. EXSARXEIA_CITY)

10 - 6

BATTLE#2

Sienna Miller (Akujin, LL_NEO, tzinos, theobabis, Sadead Neth, grigas, KWSN_Men, ^BOOMBOOM) VS Winona Ryder (konnak, dim_b, privateer, TheBoyFromSalina, Praetorian, livadaki, EXSARXEIA_CITY, Harkon)

8 - 8

BATTLE#3

Paz Vega (Akujin, konnak, LL_NEO, theobabis, livadaki, Sadead Neth, grigas, Harkon) VS Heather Graham (dim_b, privateer, TheBoyFromSalina, tzinos, Praetorian, EXSARXEIA_CITY, KWSN_Men, ^BOOMBOOM)

8 - 8

BATTLE#4

Naomi Watts (konnak, Akujin, dim_b, TheBoyFromSalina, tzinos, Sadead Neth, EXSARXEIA_CITY) VS Monica Bellucci (privateer, LL_NEO, theobabis, Praetorian, livadaki, paredwse, grigas, lalaki_2, KWSN_Men, Harkon, ^BOOMBOOM)

7 - 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...