BadBoy Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 BATTLE 61 (28 )Jessica Alba BATTLE 62 (46)Monica Bellucci Χωρίς σχόλια, έχω πει άπειρες φορές πόσο μισώ την Jolie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Χωρίς σχόλια' date=' έχω πει άπειρες φορές πόσο μισώ την Jolie.[/quote'] Akoma na mas peis giati omws... Aku kane kana sum up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Προφανως! Angelina Jolie Monica Bellucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Angelina Jolie Monica Bellucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μου την δίνουν αυτά τα απαίσια γουρλωμένα μάτια της, που σε συνδυασμό με αυτά τα χείλια την κάνουν να μοιάζει με παραφουσκωμένο μπαλόνι. Αν και, ό,τι και να σου πω δεν έχει νόημα. Αυτά είναι γούστα και δεν επιδέχονται αιτιολόγησης (πςςςςς, τι είπα πάλι). Απλά δεν μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Jessica Alba Scarlett Johansson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 At least ο ντιμ δειχνει συνεπεια στις 2 επιλογες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή μεταξύ Alba και Jolie ήταν πολύ δύσκολη, αλλά όταν ήρθαν στο μυαλό μου κάποιες σκηνές από το Sin City και το Into the Blue διάλεξα την Jessica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Jessica Alba Monica Bellucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Alba, Belucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyx Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Monica Bellucci - Angelina Jolie dagkoto opos panta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Vote for the final: Jolie Bellucci We come to it at last...The great battle of our times... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harkouts Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Angelina Jolie Monica Bellucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livadaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Jessica Alba Monica Bellucci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Monica Bellucci και δεν σηκωνω κουβεντα.... Εχω κατι χρονια να μπω εδω...ακομα και η υπογραφη μου ειναι απαρχαιωμενη... αρε ΜΟνικα τι κανεις αντε και για να μην παραπονιεται και Angelina Jolie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις