vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αν δεν ληξει στην παραταση να επαναφερουμε κ τον ξαφνικο θανατο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ΟΚ, no prob, αν δεν λήξει στην παράταση ο vsls θα πεθάνει ξαφνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πατε να μας φατε την γαλλιδουλα...! πέστα`~!111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Roger Waters esy ftais gia ola! εσενα μαλλον θα σου αφαιρεσουμε το δικαίωμα ψήφου (ektos ki an stirikseis tin eva green vevaia, twra pou tha exei kai mia psifo ligoteri apenanti stin italida) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για τους επικριτές της Bellucci: Την είδατε στις Κάννες χθες; Τι θέα που είναι, χτυπάει στα ίσια τις εικοσάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Οταν λες ολα βαζεις κ την διαλυση των Pink Floyd μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Και εγώ με Monica θα είμαι σε αυτή τη μάχη. Sorry αλλά πολύ τράβηξε αυτό με την Eva Green. Και οι δύο έπρεπε να σταματήσουν πολύ καιρό τώρα. Ας αρχίσουμε από τα εύκολα λοιπόν. Εκτός και αν γίνει πάλι αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά. Αν ξεπεράσουμε δηλαδή και πάλι τις 60 ψήφους. Έχω βρει 5-6 άτομα για Green. Οπότε φθάνουμε τα 66. Ξεκινάμε λοιπόν για ένα ακόμα αγώνα που θα σπάσει καρδιές ή τα αφήνουμε ξενέρωτα να το πάρει η Μόνικα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μην ανησυχείς, σε αυτή τη γύρα θα σας κόψω το βήχα απο νωρίς.... :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRGION Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Scarlett Johansson Keira Knightley Laetitia Casta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μην ανησυχείς, σε αυτή τη γύρα θα σας κόψω το βήχα απο νωρίς.... :razz: nai twra kati mas eipes re mpaglama ki esy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Θα τα πούμε στον ημιτελικό με την Scarlett Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ... Έχω βρει 5-6 άτομα για Green. Οπότε φθάνουμε τα 66... Είναι προφανές το νουμερο ατόμων που θα χρειαστεί για να πέσει η μόνικα ή χρειάζεται να το πει κάποιος; 666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 nai twra kati mas eipes re mpaglama ki esy Δεν σε χάλασε ψαρούκλα που θα αποκλειστεί η Green. Όπως είπε και ο dimb στον ημιτελικό θα καταλάβετε πως η Monica δεν είναι ανίκητη. Τώρα παράτα το καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ωραία δώσαμε παράταση και βλέπω κοσμοσυρροή... 2 ψήφισαν αν δεν κάνω λάθος και πάλι δεν αλλάζει τπτ.. Δεν προχωράμε παρακάτω ή θα γίνει πάλι πανικός με έναν που θα θέλει να ψηφίσει στις 23:58 σήμερα ? Εγώ θα πρότεινα να μπεί από σήμερα ο νέος γύρος, κατά τις 9 ξέρω γω και να κρατήσει ώς αύριο τα μεσάνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 afou thelete teliko angelina-monica ti sfiggomaste ki emeis. egw arazw kai perimenw. na vgei mia aptis 2 miss SCA kai meta tha metraw apo tin triti kai meta, ws prwti kai meta. aplo. oxi pou tha ta metraw san PSWLEAS sto chart me tis nikitries meta, tha fenetai to eksis: MISS SCA ======== PSWLH team suggests: Monica Belluci Angelina Jolie 1. ... 2. ... 3. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις