Sadead Neth Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 [offtopic] Νομίζω πως αν ήσουν στη θέση μου θα πήγαινες (και εννοείται ήταν τζάμπα). Τραγούδια δεν πρόσεξα καθόλου πάντως να σου πω γνώμη και η Μενούνος δεν μου άρεσε [/offtopic] Όπως ανέφερα και πιο πάνω αν πραγματικά έληγε σήμερα και δεν το είχα δει μην το σκέφτεστε να δώσετε παράταση. Θα έχουμε μπλεξίματα.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ναι, οκ, be mainstream. Follow the herd. Τρώτε χάμπουργκερ, πεινάτε για σιλικόνη. Άμπαλοι.
vlachaquito Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Poly kalo re file... :mrgreen: Ontws' date='loool,tremw,xoxoxo[/quote'] etsiiiiiiiii na tremoume thn scarlett :D kai ksereis tora h angelina pou egine epitelous mhtera tha exoun kremasei ta vyzia, tha exoun pesei oi koloi xalia tha exei ginei.. Eno to scarletaki mpoumpoukaki :)
sniper_206 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Από τις δηλητηριώσεις όμως http://www.contra.gr/Life/News/119513.html
KWSN_Men Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μια και δεν κατάλαβα αν τελικά παίζουν όλα: BATTLE#53 (31)Kate Beckinsale VS (2)Angelina Jolie ----> Angelina Jolie: πολύ καλή η Kate, αλλά όχι και κάτι τόσο ιδιαίτερο... BATTLE#54 (57)Scarlett Johansson VS (29)Jessica Biel ------ Biel μια και η άλλη δεν είναι κάτι που είναι δύσκολο να δεις μετά από μια βόλτα στο κέντρο... BATTLE#55 (34)Keira Knightley VS (59)Uma Thurman ----> Αν και λίγο φλατ, τα χείλη της Keira με τρελλένουν. BATTLE#56 (55)Rebecca Romijn VS (38 )Laetitia Casta Την Ρεμπέκα φυσικά, μια και την έχω δει από κοντά και ήταν και συγγενής κάποια στιγμή...
Akujin Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 [offtopic] Νομίζω πως αν ήσουν στη θέση μου θα πήγαινες (και εννοείται ήταν τζάμπα). Τραγούδια δεν πρόσεξα καθόλου πάντως να σου πω γνώμη και η Μενούνος δεν μου άρεσε [/offtopic] Όπως ανέφερα και πιο πάνω αν πραγματικά έληγε σήμερα και δεν το είχα δει μην το σκέφτεστε να δώσετε παράταση. Θα έχουμε μπλεξίματα. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1143918&postcount=1117 ό,τι πει ο dim τελικά. εγώ δεν έχω πρόβλημα τώρα πάω για νάνι πάντως
ClouD Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ναι, οκ, be mainstream. Follow the herd.Τρώτε χάμπουργκερ, πεινάτε για σιλικόνη. Ε... Να διαλέγεις τους συμμάχους σου καλύτερα.
ifrit Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Σκευωρία εναντίον της Laetitia Luci ποια είναι η σιλικονάτη;
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 ό' date='τι πει ο dim τελικά. εγώ δεν έχω πρόβλημα τώρα πάω για νάνι πάντως[/quote'] Αφού είναι τόσοι πολλοί που δεν πρόλαβαν, ας τα αφήσουμε όλα ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Akujin Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αφού είναι τόσοι πολλοί που δεν πρόλαβαν, ας τα αφήσουμε όλα ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. then Friday it is....
Sadead Neth Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για δύο βλάκες που ψηφίσαν αργά πρέπει να περιμένουμε τώρα Τώρα θα είχαμε προημιτελικούς. Ας ψηφίσει και κανένας άλλος από τους 15 τουλάχιστον που μένουν για να συμπληρώσουμε την 60άδα που είχαμε φτάσει στις προγούμενες μάχες. Θα δω ποιοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη φορά και δεν ψήφισαν τώρα. Θα τους απαγορεύσουμε να ξαναψηφίσουν εδώ αφού αυτοί ήταν σίγουρα στημένοι και βαριούνται τώρα να ψηφίσουν ξανά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αντε αντε... δώστε μια "σπρωξιά" στο rebekaki
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Panikos psifwn,oxi oloi mazi re paidia,enas-enas
Προτεινόμενες αναρτήσεις