theobabis Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 τσεκαρε το παραπανω μου ποστ. Το 2 ειναι το μπαζο και το 46 η θεα
stranger_77x Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 kala apo ton prwto gyro angelina me charlize...afto to zebgari tha mporouse aneta na einai ston teliko...
LL_NEO Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 ρε συ μπάμπη θύμησε μου σου έχω πόσο αξιαγάπητος είσαι;
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Mischa Barton Jennifer Garner αν και δεν εχω δει ουτε το Alias, ουτε το Electra. Μονο το Daredevil ειχα δει.. ρε παιδια υπαρχει και η Pamela anderson! επισης βαλτε και καμμια φωτογραφια των κυριων γιατι τις περισσοτερες δεν τις ξερω!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μερικες... Asia Argento Chloe Sevigny Cinthia Moura Claire Forlani Denise Richards Erica Durance Eva Green Eva Mendez Evangeline Lilly Famke Janssen Franka Potente Jaime Pressly Jessica Biel Jordana Brewster Kate Winslet Kim Smith Kirsten Dunst Kristin Kreuk Laura Elena Harring Ludivine Sagnier Maribel Verdu Marika Dominczyk Mia Kirshner Michele Hicks Neve Campbell Paz Vega Vanessa Paradis Virginie Ledoyen Yukie Nakama Rachel Weisz Salma Hayek Rebecca Romijn
LL_NEO Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Να σας συστήσω και γω τη Μόνικα ή όχι ακόμα :razz:
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Ziyi Zhang (Born 1979) Κινέζα. Πιο γνωστά φιλμς (Τιγρης και Δράκος, Hero, House of flying daggers, memoirs of a geisha, 2046) Yukie Nakama (Born 1979) - Γιαπωνέζα. Πιο γνωστά φιλμς (Ringu 0 - Γενέθλια, Shinobi (2005))
klog Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά έκλεισε η λίστα η υπάρχει χώρος για την παρακάτω κοπελίτσα!!! Gabrielle Union (Bad Boys II) http://www.skins.be/celebrity/gabrielle-union/
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 οντως ξεχασα την Jessica Biel! ειναι πολυ μαματη! επαιζε και στο αγαπημενο BLADE! μοιαζει και με την Μαριεττα Χρουσαλα, ε;
Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 paidia ontws pesane kapoia poly dynata zeugaria apo ton 1o gyro alla ti na kanoume, it's tough to be miss SCA parte enan kalytero xarti, tropopoiimeno apo ton SadeadNeth
Nemo Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ειναι Carla Gugino ,Και οχι Gucino (συμφωνα και με το imdb.com)
dim_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μάλλον έπρεπε να βάλουμε και seeds Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς την διαδικασία, γιά κάθε ζευγάρι θα κάνουμε poll ή θα ψηφίζουμε εδώ με post; (ελπίζω να είσαι έτοιμος να αναλάβεις την καταμέτρηση )
konnak Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 48. H Basinger είναι πάνω από 45. Τι λες ρε μαλάκα, είναι 53! Απίστευτο! Όπως τη θυμόμουν στο L.A. COnfidential νόμιζα ότι στάνταρ θα ήταν στο όριο! Να 'ταν όλες έτσι... EDIT: Για τους πρώτους δύο γύρους μπορούμε να βάζουμε ο καθένας τη λίστα με αυτήν που ψηφίζει. Π.χ.: 21 Halle Berry ... 52 Paz Vega ... κτλ. Poll για κάθε αναμέτρηση από την αρχή θα πάρει κάτι αιώνες μου φαίνεται...Καλύτερα από το Top-16 και μετά...
dim_b Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Τι λες ρε μαλάκα, είναι 53! Απίστευτο! Όπως τη θυμόμουν στο L.A. COnfidential νόμιζα ότι στάνταρ θα ήταν στο όριο! Να 'ταν όλες έτσι... Τότε ήταν στο όριο, άλλα πέρασαν 9 χρόνια
Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 loipon tha ginontai 4 maxes tin fora opou tha dieksagontai parallila. 2 zeugaria apo deksia kai 2 zeugaria apo aristera gia na min mpleksoume me ta poll, proteinw apla na postaroume to onoma tis ithopoiou pou theloume na prokrithei. anameinate, se kamia wra pisteuw tha einai etoima ta 4 prwta zeugaria (na etoimasw kamia pic,liga stoixeia kai postarw)
Προτεινόμενες αναρτήσεις