Προς το περιεχόμενο

Sexiest Contemporary Actress aka Miss SCA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι.. έχει και ένα Dark Water
Mην μου το θυμιζεις,και μονο που τοσ σκεφτομαι παλι κατουρημα με επιασε.Πολυ νερο ρε αδερφακι μου

]Ε (imho) όσο νά ναι η Kreuk δεν είναι καν σε εμβέλεια ανταγωνισμού...

Συμφωνω:mrgreen: :mrgreen: εδω δεν κανουμε καστινγκ ουτε δινουμε Οσκαρ,την πιο ωραια ψαχνουμε

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε να διαλεξω κ εγω ανεπιρρεαστος οπως παντα!

33 ¿Habla Español? Απο τις δυο ισπανοφωνες ας διαλεξω την πιο χορταστικη J-Lo!

34 Χρειαζεται καν να πω ποια? Μαλλον... OK! MONICA

35 Ας ηρεμησουμε τωρα με... Jennifer Connelly οντως οι πιο σκεπτομενες εχουν καλυτερο συνδιασμο...!

36 Πηξαμε στον Canada... Σιγα σιγα θα βγει η πιο ερωτικη χωρα... Jack σε περιμενω! Deborah Karah Unger

37 Neve καλη ησουν για ορεκτικο αλλα τωρα που μας ανοιξε η ορεξη χωρις καν σκεψη Mendes

38 Vive Paris με Eva Green

39 Τη μονη Alba που ξερω ειναι ενα χωριο εδω εξω απο το Torino κ βγαζει κ καλο κρασι! Εννοειται πως παλι θα με κερδισει η Rita κ οποιος δε τη ψηφησε να περιμενει τον κυριο David για ενα "casting°

40 Πααααααααλι αυτη η ξανθοbimbo μπροστα μου? Franka Rennt!

Δημοσ.

Paz Vega

Τι να ψηφίσω, τι να ψηφίσω. OK ας το πάμε λογικά. Ο LL είναι ο Πρόεδρος. Όμως ο Neth είναι φίλος προσωπικός και φίλος του Akujin. Η Sienna και η Monica έχουν τελείως διαφορετικό στυλ αλλα μου αρέσουν το ίδιο. Αρα λογικά Sienna Miller. Sorry πρόεδρε αν κάτσει η δίκια σου με καμια που δεν έρχεται σε conflict με φαμίλια και friends θα έχει την ψήφο μου :mrgreen:

Jennifer Connely. Καλή η Kreuk αλλα σε αυτή τη μάχη προτιμώ Jennifer.

Elisha Cuthbert. Από εμφάνιση και μονο. Αλλιώς....

Eva Mendes. Είπαμε...

Eva Green. Ξαναείπαμε... :)

What to do, what to do. Θα αποκλειστεί χωρίς αμφιβολία αλλά Laura Elena Harring. Μόνο και μόνο επειδή η Jessica παρόλο που είναι όσο ατάλαντη θα μπορούσε να είναι έχει πει ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ γυμνό στο πανί. Λες και άλλες που κάνανε δεν ξέρουν να παίζουν (Berry, Theron etc)

Καλά OK δεν τα ρωτάνε αυτά. Αφού πέρασε τον σκόπελο της Argento συνεχίζει δυναμικά η Jaime Pressly. Easy round :)

Δημοσ.

Jennifer Lopez VS Paz Vega --> Paz Vega

Sienna Miller VS Monica Bellucci --> Sienna Miller

Kristin Kreuk VS Jennifer Connelly -->Kristin Kreuk Σιγά μην ψήφιζα την τελειωμένη που έδιωξε το Kim-άκι μου

Deborah Karah Unger VS Elisha Cuthbert --> Elisha Cuthbert

Neve Campbell VS Eva Mendes --> Eva Mendes

Eva Green VS Kirsten Dunst --> Eva Green

Jessica Alba VS Laura Elena Harring --> Jessica Alba το αλογάκι που θα κάνει το BIG BANG

Jaime Pressly VS Franka Potente --> Jaime Pressly

• Super Moderators
Δημοσ.

#33 Vega -sheer class vs. sheer ass: στο καλό, J-Lo, και του χρόνου συναυλία στην ταβέρνα του κυρ-Μπάμπη

#34 Belucci -είπαμε τόπο στα νιάτα, άλλα όταν τα νιάτα είναι μια υπερεκτιμημένη ξανθιά μέσα στις τόσες, Monica εύκολα

#35 Connelly -εύκολη κλήρωση, δε μου λέει τίποτε η κυρία που απέκλεισε την Kidman

#36 Cuthbert -μάλλον η Unger πρέπει να σπεύσει για συμβουλές στη συνομίλικη Monica για το πώς διατηρείται μια σαραντάρα

#37 Mendes -ανάμεσα σε δύο κυρίες που καταψήφισα στον προηγούμενο γύρο, κερδίζει αυτή που δεν έχει μονίμως δυσκοίλιο υφάκι

#38 Dunst -go Kirsten, go...

#39 Harring -mulholland drive...χωρίς άλλα σχόλια

#40 Pressly -απέναντι στην ανεκδιήγητη Potente, το excel ψήφισε για μένα

Δημοσ.
Γενικα ολοι ξερουν οτι η "Αντζελινα να κερδαει και οι αλλες να πα..." αλλα 2 πραγματακια...Δεν μπορω να καταλαβω αφενος γιατι δυσκολεθεται η Κριστιν με την Κονελυ...Δηλαδη η Τζενιφερ εχει και ενα Νταρκ Σιτυ δεν λεω αλλα ειλικρινα ειναι μια γκομενα στην οποια ενω δεν μπορω να βρω κατι να σπαστω' date='δεν τηα τις εβαζα και σε τιποτα πανω απο 6 η 7.Προσωπο?Ματια,Στομα?Σωμα?Φωνη?Μια χρυση μετριοτητα(τεσπα,ασχετο,οτι και να γινει δεν με πολυκοφτει)

Το 2ο αφορα την καθολικη επικρατηση της Αλμπα οβερ Ελενα...Βασικα το περιμενα γιατι συμβαινει αυτο ακριβως που ειπα,ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια.Ειλικρινα πιστευω οτι αν ανοιξεις το Σταρ καθε μερα στις 9,εκει που βαζει χαζοαμερικανικες ταινιες η κανα Μεγκα μεσημερια Σαββατου θα δεις αλλες 10 Αλμπες και δεν θα μπορειτε να μου δικαιολογησετε γιατι προτιματε την Τζεσικα απο αυτες.Καλη η Αλμπα αλλα ειναι η επιτομη της μαζοποιησης,του τρεντυ αλλα ΧΩΡΙς κατεμε να ειναι και η καλυτερη εκδοχη της[/quote']

den kserw an to exeis parei prefa alla tin les kai ston proedro etsi? :mrgreen:

apo prionokordeles, mpolikes, perissema exei (promitheia by paredwse) :mrgreen:

i eirwneia einai oti psifizeis Kreuk -asxoliasto... :mrgreen:

Δημοσ.
Pou akrivws tin lew ston proedro??

Poia einai i eirwnia pisw apo tin Kreuk??

1. o proedros psifise Alba, ton pairnei i ''mpala'' sou loipon

(being a boy and not a man) :mrgreen:

2. tin idia yperaspisi pou ekanes gia tin Laura Elena Harring

tha mporouse na stin kanei aparallaxti kapoios gia tin psifo sou

stin Kreuk over Connelly. that's where irony comes

that's that. cool

Δημοσ.

BATTLE#33 Jennifer Lopez VS Paz Vega

Paz Vega: Τη Lopez την ξέρω πολλά χρόνια. Ποτέ δε μου άρεσε. Η Vega αντίθετα είναι πολλά υποσχόμενη (δεν την έχω προσέξει ακόμη πολύ).

BATTLE#34 Sienna Miller VS Monica Bellucci

Sienna Miller: Αντικειμενικά η Sienna είναι ο ορισμός του sexy θυληκού. Σκεφτείτε να είχατε και τις δυο γυμνές μπροστά σας τώρα. Ποια θα διαλέγατε? Υποκειμενικά τώρα η Sienna είναι κάτι παραπάνω από sexy. Και δεν είναι ατάλαντη. Θα με θυμηθείτε σε λίγο καιρό όταν θα πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Lynch (ακούς theobabis) και θα λέτε "δίκιο είχε τότε ο Sadead Neth, δεν τον ακούγαμε οι μ@λ@κες. :mrgreen: "

BATTLE#35 Kristin Kreuk VS Jennifer Connelly

Jennifer Connelly: Είναι κόλλημα και ας λέει ότι θέλει ο KaizerSoze.

BATTLE#36 Deborah Karah Unger VS Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert: Κάποια στιγμή η Elisha είχε περάσει και από την κορυφή του top10 μου. Τώρα σιγά σιγά πέφτει αλλά δεν είναι πιο κάτω και από την Deborah.

BATTLE#37 Neve Campbell VS Eva Mendes

Neve Campbell: Δεν μπορώ να δω τίποτα ερωτικό στην φάτσα της Mendes. Κολοκυθόπιτα.

BATTLE#38 Eva Green VS Kirsten Dunst

Eva Green: Άλλη μια κορυφή στο top10 μου (η Kirsten) έχει τώρα πια πέσει πολύ χαμηλά (κάτω από το top10) με αποτέλεσμα να την περνάει η Eva που την βλέπω να μπαίνει σύντομα.

BATTLE#39

Jessica Alba VS Laura Elena Harring

Laura Elena Harring: Γιατί εγώ δεν είμαι προδότης :mrgreen:

BATTLE#40

Jaime Pressly VS Franka Potente

Jaime Pressly: Είναι λίγο αδιάφορο ζευγάρι. Πρέπει όμως να ανταποδώσω.

Δημοσ.

BATTLE#33

(52)Paz Vega

BATTLE#34

Monica Bellucci (παρακαλώ να μετρηθεί τριπλό)

BATTLE#35

(26)Jennifer Connelly (δύσκολη απόφαση, παιδεύτηκα αρκετά)

BATTLE#36

(13)Elisha Cuthbert

BATTLE#37

(50)Neve Campbell (εδώ κι αν ήταν δύσκολο...)

BATTLE#38

(15)Eva Green

BATTLE#39

(28 )Jessica Alba

BATTLE#40

(24)Jaime Pressly

Δημοσ.

αμαν ρε παιδια με την jessica alba...Δεν εχετε δει το mulholland drive????

Ηταν το απολυτο θηλυκο εκει...(μου θυμιζει λιγο και bellucci στο στυλ)

Δημοσ.

Η Monica δεν είναι ωραία ρε παιδιά. Κοιτάξτε καλά τη φάτσα της. Μην είστε κολλημένοι. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν μια χαρά. Τώρα τι της βρίσκετε; :confused:

th_21179_001.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...