KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 apokleistike kai h charlize, den menei allh pragmatikh gynaika Kai den se xalase katholou mporw na pw:mrgreen:
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Kai den se xalase katholou mporw na pw:mrgreen: kala sigoura den ta evapsa mavra, e den perase kai kana tsokaro sthn thesh ths :D
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 28 στα 32 ο πρόεδρος (μάλλον είμαι ο μόνος που μετράω.....) Μάλλον είσαι ο μόνος που θεωρεί τιμητικό το να έχεις γούστο που είναι ίδιο με την πλειοψηφία. Εγώ προσωπικά θα υποπτευόμουν ότι μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο. Δε μου αρέσει να νιώθω σαν στατιστικό.
Sadead Neth Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μάλλον είσαι ο μόνος που θεωρεί τιμητικό το να έχεις γούστο που είναι ίδιο με την πλειοψηφία. Εγώ προσωπικά θα υποπτευόμουν ότι μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο. Δε μου αρέσει να νιώθω σαν στατιστικό. Πάντα τα σοβαρεύεις πολύ τα πράγματα Manuel. Συμφωνώ μαζί σου με τη γενική ιδέα αλλά εδώ είναι πιθανό ο LL_NEO να ψηφίζει αυτές που φαντάζεται πως αρέσουν στο κόσμο για να έχει καλό ποσοστό οπότε δεν ισχύει το συμπέρασμά σου. Για μένα πάντως είναι πολύ χειρότερο να επιδιώκεις να ανήκεις στην μειοψηφία.
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Όπως πολύ σωστά είπε ο Sadead δεν επιδιώκω (και επομένως δεν αυτοπροσδιορίζομαι απο την επιδίωξη μου) να ανήκω στη μειοψηφία. Να αν ανήκω στους πολλούς, να αν ανήκω στους λίγους (αλλά απο την άλλη αν είχα αντίστοιχα 4/32 θα άρχιζα να πιστεύω ότι είτε κάτι δεν πάει καλά με μένα, είτε είμαι φαντάρος και έχω να δω γυναίκα 6 μήνες ή ότι τελικά πρέπει να πάω σε εκείνο το ραντεβού με τον οφθαλμίατρο που αναβάλω απο όταν ήμουν στη Β' Δημοτικού) Οι ταινίες για λίγους (βλέπε στρατευμένος Κορεάτικος κινηματογράφος) μου φέρνουν υπνηλία. Το ίδιο και κάτι γκόμενες κόντρα πλακέ με ηλίθια φάτσα που πουλάνε υφάκι και το παίζουν ιστορία. Αυτές είναι αντίστοιχα για τα τυπάκια που έχουν βγάλει επαγγελματική άδεια οδήγησης στο πτυσόμενο καλάμι που έχουν πάντα μαζί τους και που νομίζουν ότι εκτιμώντας το βλαμμένο βλέμα της τάδε βλάχας (Γαλλίδας κατα προτίμηση) έγιναν διαννοούμενοι. Δόξα το Θεό τέτοιες ανασφάλεις δεν έχω. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είμαι ο Πρόεδρος. Είναι υποχρέωση μου να εκφράζω τη κοινή γνώμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Πάντα τα σοβαρεύεις πολύ τα πράγματα Manuel. Ε όχι και τα σοβαρεύω. Χαβαλέ κάνουμε εννοείτε. Λες και πρόκειται για κανένα σοβαρό θέμα. Αλλά λέμε και καμμιά μ...α να περνάει η ώρα βρε αδερφέ. Άλλωστε δεν κρίνω χαρακτήρες. Ο καθένας ας είναι όπως του αρέσει. Για μένα πάντως είναι πολύ χειρότερο να επιδιώκεις να ανήκεις στην μειοψηφία. Το να ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ να ανήκεις οπουδήποτε, είναι ούτως ή άλλως πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αν ήταν όμως να διαλέξω, θα διάλεγα σίγουρα αυτόν που επιδιώκει να ανήκει στις μειοψηφίες. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σίγουρα. Αλλά παρ'όλα αυτά, θα εξακολουθεί να είναι αξιολύπητος. Να αν ανήκω στους πολλούς, να αν ανήκω στους λίγους (αλλά απο την άλλη αν είχα αντίστοιχα 4/32 θα άρχιζα να πιστεύω ότι είτε κάτι δεν πάει καλά με μένα, Οι ταινίες για λίγους (βλέπε στρατευμένος Κορεάτικος κινηματογράφος) μου φέρνουν υπνηλία. Το ίδιο και κάτι γκόμενες κόντρα πλακέ με ηλίθια φάτσα που πουλάνε υφάκι και το παίζουν ιστορία. Αυτές είναι αντίστοιχα για τα τυπάκια που έχουν βγάλει επαγγελματική άδεια οδήγησης στο πτυσόμενο καλάμι που έχουν πάντα μαζί τους και που νομίζουν ότι εκτιμώντας το βλαμμένο βλέμα της τάδε βλάχας (Γαλλίδας κατα προτίμηση) έγιναν διαννοούμενοι. Δόξα το Θεό τέτοιες ανασφάλεις δεν έχω. Δεν καταλαβαίνω γιατί το να προσπαθήσει κάποιος να εκτίμησει το βλαμμένο βλέμα της τάδε βλάχας είναι ανασφάλεια, ενώ το να ανησυχεί όταν το γούστο του δεν συμβαδίζει με της κοινής γνώμης είναι αυθόρμητη επιλογή... Ξαναλέω πάντως ότι δεν κρίνω κάποιον θετικά ή αρνητικά για τις επιλογές του ή για το τι νιώθει σημαντικό. Άλλωστε ποτέ δεν πίστεψα ότι κάποιος κάνει επιλογές "μέσα από τον εαυτό του". Εννοείτε ότι επηρεάζει απόλυτα η κοινωνία. Δηλαδή αν ήσουν εσκιμώος, θα σου άρεσε πάλι η Μόνικα; Απλά δε μπορώ και να βαφτίζω "θετικό" το να έχει κάποιος κοινό γούστο με την πλειοψηφία και "ανασφάλεια-αρνητικό" κάποιος που δεν έχει. Θα μπορούσα αντίστοιχα εγώ να θεωρώ ότι νικητής του διαγωνισμού είναι αυτός που έχει τα λιγότερο κοινά γούστα με τους υπόλοιπους. It's just a 2-way street, και απλά θεωρώ ότι αφού οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν με το να μετράνε πόσες κοινές ψήφισαν με τον πολύ κόσμο, ΜΑΛΛΟΝ (όπως έγραψα στο πρώτο ποστ) δεν το θεωρούν κάτι τιμητικό. Χωρίς αυτό να μειώνει ούτε τον LL_neο ούτε την πλειοψηφία (ή μειοψηφία, δεν ξέρουμε). Εύχομαι να έγινα κατανοητός.
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Καφριλίκι mode: ON Απλά ζηλεύεις ρε τσουτσέκι που παίρνεις σε κάθε ψηφοφρία 0/8 Μουαχαχαχαχαχα
tzinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 kala ama katso na metrhso poses dikes mou kerdisan se maxh tha me piasei katathlipsh, elpizo na mhn to xa epidioksei na mai me tous ligous kai na mhn to phra prefa lool. Gyro sto 30-40% succes prepei na exo. Elpizo toulaxiston na bgalei allo ena gyro h rachel weisz pou proteina, na pesoume me to kefali pshla ston trito (tha mou thn fate ston trito to blepo)
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 xalaroste re mages den kerdizei kaneis...etsi kai allios peri orekseos kolokithhopita... edo apokleisthke h thea charlize kai exo glytosei thn katathlipsh kai eseis mou lete vlakeies :D
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 edo apokleisthke h thea charlize Proskynise einai i swsti ekfrasi
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εντάξει ρε παιδιά, τι χαλαρώστε και τέτοια γράφετε; Είπαμε, δεν τρέχει τίποτα. Δεν τσακωνόμαστε. Ας συνεχίσουμε το contest τέλος πάντων.
john1987 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 xalaroste re mages den kerdizei kaneis...etsi kai allios peri orekseos kolokithhopita...edo apokleisthke h thea charlize kai exo glytosei thn katathlipsh kai eseis mou lete vlakeies :D Ρε παιδια απο ποιαν αποκλειστηκε η charlize? Παντως για να λεει ο LL_NEO "προσκυνησε" κατι υποψιαζομαι... (ενταξει δεν ειναι και τραγωδια,εχασε απο θεα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις