Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 #25 Knightley -Love, actually, κάτι τέτοια κορίτσια χαλάνε τις καλύτερες φιλίες #26 Cox -τελικά, μάλλον προτιμώ τις σπαστικές μελαχροινές από τις πλαστικές ξανθιές #27 Portman -γιατί πρόσφατα είδα τη Natalie να ραπάρει... #28 Weisz -απέναντι στην ποντικομάτα Ledoyen, hands down #29 Thurman -θα ψήφιζα Kirshner για ανανέωση, αλλά σε τρεις φωτό έχει τρία διαφορετικά χρώματα ματιών. Οπότε, επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω photoshop, πάμε στα σίγουρα με Uma #30 Casta -η ανετότερη επικράτηση σε εμφύλιο...τελικά, οι ταινίες του Asterix έχουν τις πιο σέξι πρωταγωνίστριες #31 Hicks -αδιάφορο ζευγάρι, απλά δεν πιστεύω στο λευκό #32 Lilly -και οι ναυαγοί θέλουν τη Lilly τους Αλήθεια, τη Hale Berry δεν την πρότεινε κανείς; Από κάτι barbie που βλέπω εδώ, χίλιες φορές καλύτερη edit: ωχ, τώρα το είδα, έπεσε πάνω στη Jenifer. Άτιμη πορτορικανή φρεγάδα..πόσο πήγε αυτή η μάχη;
Sadead Neth Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Άτιμη πορτορικανή φρεγάδα..πόσο πήγε αυτή η μάχη; +1 Jennifer Lopez 17 VS Halle Berry 14 Οι Έλληνες μάλλον δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει sexy. Akujin βάλε και αυτά τα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα. Είναι εδώ
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 mia prwti geusi gia to pws pane autes oi maxes... further updates--->page 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25-32 BATTLE#25 (45)Milla Jovovich - 6 (dim_b, privateer, Manuel, theobabis, mindtrapper, KaizerSoze, bchris, ) VS (34)Keira Knightley - 3 (LL_NEO, grigas, Snoob, ) BATTLE#26 (55)Rebecca Romijn - 9 (dim_b, privateer, LL_NEO, Manuel, theobabis, mindtrapper, grigas, KaizerSoze, bchris) VS (10)Courtney Cox - 1 (Snoob, ) BATTLE#27 (32)Kate Winslet - 4 (dim_b, mindtrapper, KaizerSoze, bchris, ) VS ( 48 )Natalie Portman - 6 (privateer, LL_NEO, Manuel, theobabis, grigas, Snoob, ) BATTLE#28 (61)Virginie Ledoyen - 1 (Manuel, ) VS (54)Rachel Weisz - 9 (dim_b, privateer, LL_NEO, theobabis, mindtrapper, grigas, KaizerSoze, Snoob, bchris) BATTLE#29 (59)Uma Thurman - 7 (privateer, Manuel, grigas, KaizerSoze, Snoob, bchris, ) VS (43)Mia Kirshner - 4 (dim_b, LL_NEO, theobabis, mindtrapper, ) BATTLE#30 (60)Vanessa Paradis - 1 (Manuel, ) VS ( 38 )Laetitia Casta - 9 (dim_b, privateer, LL_NEO, theobabis, mindtrapper, grigas, KaizerSoze, Snoob, bchris, ) BATTLE#31 (41)Maribel Verdu - 1 (privateer, ) VS (44)Michele Hicks - 7 (LL_NEO, Manuel, theobabis, grigas, KaizerSoze, Snoob, bchris, ) BATTLE#32 (14)Erica Durance - 2 (dim_b, mindtrapper, ) VS ( 18 )Evangeline Lilly - 7 (privateer, LL_NEO, Manuel, theobabis, grigas, KaizerSoze, Snoob, bchris, ) Τελευταία Ενημέρωση: Σήμερα 10:47 πμ
bchris Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla Jovovich vs Keira Knightley --> Milla Jovovich (Κι αν το αλλαζα, παλι Milla θα ψηφιζα!) Rebecca Romijn vs Courtney Cox --> Rebecca Romijn Kate Winslet vs Natalie Portman --> Kate Winslet Virginie Ledoyen vs Rachel Weisz --> Rachel Weisz Uma Thurman vs Mia Kirshner --> Uma Thurman RESPECT Vanessa Paradis vs Laetitia Casta --> Laetitia Casta Τοσα .pps μας εχει προσφερει, επαξια κερδισε την ψηφο μου. Maribel Verdu vs Michele Hicks --> Michele Hicks Εχει κατι το πολυ kinky στο βλεμμα της.... Erica Durance vs Evangeline Lilly --> Evangeline Lilly
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla Jovovich Rebecca Romijn Natalie Portman Mia Kirshner Vanessa Paradis Michele Hicks Evangeline Lilly
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla JovovichRebecca Romijn Natalie Portman Mia Kirshner Vanessa Paradis Michele Hicks Evangeline Lilly Virginie Ledoyen vs Rachel Weisz ?? λευκό ή την ξέχασες;
john1987 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μπορω να ψηφισω και γω τωρα? Η τελειωσε αυτη η μαχη>?
Sadead Neth Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 BATTLE#25 Milla Jovovich VS Keira Knightley Πολύ δύσκολη μάχη μιας παλιάς εναντίον μιας νέας αγάπης. Δεν μπορώ να αποφασίσω. WTF 34. Αγγλία λοιπόν. Και δεν κατάλαβα πως ακριβώς βοήθησε κάποιον το trailer του pride. BATTLE#26 Rebecca Romijn VS Courtney Cox Εύκολα Courtney Cox. Τα μάτια φτάνουν. ΗΠΑ εδώ αναγκαστικά. BATTLE#27 Kate Winslet VS Natalie Portman Αν και δεν είμαι Πορτμανικός ψηφίζουμε sexiest. Οπότε Natalie Portman. Να μην έχουμε προβλήματα και με τους Εβραίους. BATTLE#28 Virginie Ledoyen VS Rachel Weisz Σχετικά εύκολα και εδώ θα προτιμήσω τη Γαλλία. Αγγλία πήραμε ήδη. Virginie Ledoyen BATTLE#29 Uma Thurman VS Mia Kirshner Οι καναδέζες αποδεικνύουν ακόμη μια φορά πως είναι πολύ καλά μωρά. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας από το 24. Mia Kirshner BATTLE#30 Vanessa Paradis VS Laetitia Casta Πολύ Γαλλία έχει πέσει. And that's a tough one. Πολύ δύσκολα για Vanessa Paradis. Never mind the bollocks. BATTLE#31 Maribel Verdu VS Michele Hicks What? BATTLE#32 Erica Durance VS Evangeline Lilly Για τον Καναδά τα 'παμε ήδη. Evangeline Lilly γιατί smallvile δεν έχω δει.
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μπορω να ψηφισω και γω τωρα?Η τελειωσε αυτη η μαχη>? μπορείς αν δεις και στην 1η σελίδα, αναφέρει ως λήξη ψηφορίας: Πέμπτη 23:59 μμ
konnak Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla Jovovich vs Keira Knightley --> Milla Jovovich Rebecca Romijn vs Courtney Cox --> Rebecca Romijn Kate Winslet vs Natalie Portman --> Kate Winslet Virginie Ledoyen vs Rachel Weisz --> Rachel Weisz Uma Thurman vs Mia Kirshner --> Uma Thurman Vanessa Paradis vs Laetitia Casta --> Laetitia Casta Maribel Verdu vs Michele Hicks --> Απαξιώ...Λευκό. Erica Durance vs Evangeline Lilly --> Evangeline Lilly
Akujin Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εύκολα Courtney Cox. Τα μάτια φτάνουν. ενώ εδώ περισσεύουν +++ (να είχε+τέτοιο κορμί η Courtney να πω χαλάλι) * anyway kolokythopita -beyond that mistake, sevastes epiloges!
Sorath Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla Jovovich vs Keira Knightley Rebecca Romijn vs Courtney Cox Kate Winslet vs Natalie Portman Virginie Ledoyen vs Rachel Weisz Uma Thurman vs Mia Kirshner Vanessa Paradis vs Laetitia Casta Maribel Verdu vs Michele Hicks Erica Durance vs Evangeline Lilly
livadaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Keira Knightley Rebecca Romijn Kate Winslet Virginie Ledoyen Mia Kirshner Laetitia Casta Michele Hicks (όλοι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε άσχημοι, αλλά η Maribel Verdu αυτό το δικαίωμα το έχει καταχραστεί ) Evangeline Lilly
john1987 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Milla Jovovich(σαφεστατα!) Rebecca Romijn(ρε παιδια μιλαμε για γυναικαρα) Kate Winslet(γλυκουλα η Portman,αλλα η Kate...) Virginie Ledoyen(ταλεντο η rachel,αλλα εδω μιλαμε για ομορφια) Uma Thurman(σαφωωως!!!) Laetitia Casta Maribel Verdu Erica Durance(ενταξει,μας αρεσει το Lost,αλλα ειναι κλασεις ανωτερη η durance)
vsls Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ας καταθεσω κ εγω την ψηφο μου ανεπηρρεαστος οπως παντα απο τους προψηφησαντες! 25 Δε ξερω... ok παλια μου γνωριμη η Milla αλλα η Keira... ταιριαζει στις χρωματικες επιλογες μου οποτε... Bend it Like Keira! 26 Επισης χμμμ... γενικα την προτιμω την Courtney αλλα επειδη μιλαμε για καθαρα sexy... ας παει στην Rebecca με μιση καρδια 27 Για sexy γυναικα ψηφιζουμε... το ανηλικο ποιος το βαλε μεσα?! Εξ αναγκης Winslet 28 Ωραια η γαλλιδουλα αλλα ανευ λογου κ αιτιας θα παω με την Weisz 29 Επειδη δε την παταω σαν τον Quentin... Mia Kirshner 30 Vive la France!!! Laetitia Laetitia Laetitia χωρις δευτερη σκεψη! Εδω τη διαλεξε ολοκληρη Γαλλια για Marianne εγω θα τολμησω να την αμφισβητησω? Αλλωστε Laetitia στα λατινικα σημαινει χαρα κ αυτη ξερει να την δινει! 31 Ειμαι κ εγω κατα του λευκου αλλα εδω... στα ορια ειμαι... ατιμη κληρωση δε τις εβγαζες πανω σε αλλες που ειχαμε μεγαλες κοντρες... Το αστειο ειναι οτι μια απο αυτες θα περασει στην επομενη φαση! Ας παει η Michele Hicks Αδιαφορω! 32 Ασημαντο ζευγαρι... Ας παω με το μελαχροινο της Evangeline Lilly
Προτεινόμενες αναρτήσεις