Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Scarlett Johansson Alyssa Milano Eva Longoria Angelina Jolie Salma Hayek Cameron Diaz Jessica Biel
LL_NEO Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Scarlett Johansson Alyssa Milano Eva Longoria Angelina Jolie Salma Hayek Cameron Diaz Jessica Biel Πως και άργησες???
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ήμουν σε συναυλία. Πως βρίσκεις το γούστο μου? ;p Θέλω Beckinsale. Ενδοφλέβια.
LL_NEO Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Οι επιλογές σου ταυτίζονται με του προέδρου. Αν συνεχίσεις έτσι θα πας μπροστά εσύ μια μέρα. Ελπίζω να το έπιασες το υποννοούμενο....
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Για ακόμα μια φορά:ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ Τα ζευγάρια όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές είναι τυχαία. Κάνε και κανένα άλλο σχόλιο ως γυναίκα. Φάση θα έχει. Χίλια συγγνώμη' date='είμαι απρόσεχτη είναι η αλήθεια Δεν έχω σκοπό να ψηφίσω αφού δεν τρελαίνομαι κιόλας καθώς θα προτιμούσα να δώσω ψήφους σε διαγωνισμό με συμμετέχοντες του αντίθετου φύλου , Αλλά επειδή να βρω κάπου εδώ μέσα κάτι τέτοιο δεν παίζει, απλά θα εκφράσω τη ταπεινή μου άποψη και θα δώσω τους δικούς μου τίτλους στις διαγωνιζόμενές σας [b']Jessica Alba[/b] -> το πιο γλυκό θηλυκό Charlize Theron -> το πιο όμορφο θηλυκό (τόσο όμορφο που σου σπάει τα νεύρα δηλαδή.....) Angelina Jolie -> το πιο sexy θηλυκό Jennifer Lopez ->το πιο κωλαράτο θηλυκό Μonica Belucci -> το απόλυτο θηλυκό Άντε και καλά αποτελέσματα!!!
LL_NEO Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μonica Belucci -> το απόλυτο θηλυκό Βαθειά ανάσα και.... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Αφου δεν εκανες σχολια τυπου Manuel για την Salma...! Ελα έλα, μην κάνετε έτσι... μια κουβέντα είπαμε και με κανένα ίχνος αντικειμενικότητας. Αλλά αφού υποκειμενικά νιώθω αυτό που νιώθω; Τι να κάνω, να το πνίξω; ΥΓ. Salma sucks. ΟΥΠΣ! Μου ξέφυγε!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Jennifer Aniston Alyssa Milano Rachael Leigh Cook Angelina Jolie Salma Hayek Carla Gugino Jessica Biel
Greg7vas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Scarlett Johansson Jordana Brewster Eva Longoria Angelina Jolie Salma Hayek Cameron Diaz Cinthia Moura
JoKo Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kate Beckinsale Scarlett Johansson Alyssa Milano Rachael Leigh Cook Charlize Theron Katie Holmes Cameron Diaz Jessica Biel
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 .... Charlize Theron -> το πιο όμορφο θηλυκό (τόσο όμορφο που σου σπάει τα νεύρα δηλαδή.....) Δεν και κανένα MONSTER να 'ρθεις στα ίσια σου. Τραυματική εμπειρία βέβαια... Angelina Jolie -> το πιο sexy θηλυκό Jennifer Lopez ->το πιο κωλαράτο θηλυκό Μonica Belucci -> το απόλυτο θηλυκό Χμ.. μες στην έκπληξη και την ανατροπή οι τίτλοι. Αντε να δούμε
vlachaquito Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ΥΓ. Salma sucks. ΟΥΠΣ! Μου ξέφυγε! Staaaaaaadar ypo oles tis ennoies :D :D
john1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Οντως..http://www.deansplanet.com/nomakeup_salma_hayek.html
christos_0b Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Einai dyskolo den mporw na psifhsw alla exw na kanw mia parathrhsh: Pws mou vazete angelina -vs- charlize ????? Aftes oi 2 einai toulaxiston final four!
Akujin Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 egine tyxaia klirwsi. sh!t happens. welcome to the forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις