Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 mallon paei gia rekor diasyrmou i kaimeni i Claire...
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 #9.ψηφίζω τη Μαρίκα αν και δε τη ξέρω επειδή φαίνεται οκ και μου τη σπάει η cambell #10. δε ξέρω καμία, ούτε με ξετρέλαναν οι φώτο, ψξφίζω Eva #11. Kirsten #12 Eva mendes #13.και μετα απο τις ξενέρωτες 4 πρώτες ψηφίζω στεγνά Jessica επειδή είναι κορυφαή. Η Claire είναι όμορφη αλλα εκτός απο ωράια μάτια στα υπόλοιπα η jessica ειναι σε άλλη κλάση #14.Pressly άνετα (ξενερώνουμε πάλι) #15 σχεδόν στη τύχη τη ludivine #16. (πλήρως ξενέρωμα) δια της εις άτοπν Franka potente
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Tha me kanete na tsitoso kai exei na pesei tis pout**** to highjack. Bimbo i Jaime re? I Jaime? Tha epanertho me photo tis Jaime gia propaganda kai tis psifous mou ofcourse.
Akujin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 mindTrapper άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι - καληνύχτα lads...
bchris Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Tha me kanete na tsitoso kai exei na pesei tis pout**** to highjack. Bimbo i Jaime re? I Jaime? Tha epanertho me photo tis Jaime gia propaganda kai tis psifous mou ofcourse. Σαν να εχεις δικιο... Αν μου επιτρεπετε, θα ηθελα να επαναξιολογησω και αντι για λευκου, να τη ριξω κι εγω στην Jaime Pressly
ACP Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Χωρίς να χρειαστεί πολύ σκέψη: #09. Neve Campbell #10. Eva Green #11. Zhang Ziyi #12. Eva Mendez #13. Jessica Alba #14. Jaime Pressly #15. Laura Elena Harring #16. Hilary Swank
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Marika (δε συμπαθώ την Neve) Eva Green Zhang Ziyi (sorry Aku αλλα τελευταία η Κική έχει πέσει) Famke (θεά η Eva αλλα μου τη σπάει λίγο το latin attitude της) Jessica (με εκνευρίζει λίγο τελευταία αλλα τι να κάνω είναι κλάση μονη της) Jaime Pressly Jaime Pressly Jaime Pressly Jaime Pressly (ούτε καν σκέφτηκα να ψηφίσω Asia. Όμορφη αλλα εντάξει κάτι την χαλάει. Και επίσης Jaime Pressly Jaime Pressly Jaime Pressly Jaime Pressly) Laura naturally Potente. Δεν συμπαθώ ηθοποιούς που έχουν πάρει oscar (εκτος αν είναι η Halle ) PS. Βλέπω ανεβαίνει η Jaime οποτε γλυτώσατε το highjack και εγώ το ban. Επιφυλάσσομαι.
konnak Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ψιλοαδιάφορα ζευγάρια... Marika Dominczyk vs Neve Campbell --> Neve Campbell (πιο γλυκιά από την άγνωστη για μένα Marika, στην οποία κάτι με χαλάει) Chloe Sevigny vs Eva Green --> Eva Green (εύκολη επιλογή, η άλλη είναι ελαφρώς...αχέμ...άσχημη) Kirsten Dunst vs Zhang Ziyi --> Kirsten Dunst (και πάλι όχι ιδιαίτερη συμπάθεια, αλλά China girls are not my type) Famke Jansenn vs Eva Mendes --> Eva Mendes (περίμενα να κάνει περίπατο, αλλά μάλλον πολλοί δεν την ξέρουν...) Jessica Alba vs Claire Forlani --> Jessica Alba (η γλυκιά Claire ήταν μεγάλη αγάπη, αλλά σόρρυ, κάνε δρόμο να περάσει η Alba) Jaime Pressly vs Asia Argento --> Asia Argento (με μισή καρδιά, και επειδή η Jaime δεν μ' αρέσει καθόλου) Laura Elena Harring vs Ludivine Sagnier --> Ludivine Sagnier (ο ερωτισμός της στην Πισίνα με στοιχειώνει ακόμα. Κλασσική Λολίτα. Δαγκωτό) Hilary Swank vs Franka Potente --> Hilary Swank (με μισή καρδιά πάλι...)
vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Καλα η Eva Mendes τοσο οριακα? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! ΟΚ μου αρεσει η μικρη ολλανδεζα δε λεω αλλα μπροστα στη λατινα... Οσο για την Jaime συνεχιζω να τη θεωρω χανθοbimbo κ τπτ περισσοτερο! Κ που ανεφερα το ονομα της πολυ της ειναι!
rebel2000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Neve Campbell Eva Green Kirsten Dunst Famke Jansenn Jessica Alba Jaime Pressly Laura Elena Harring Hilary Swank
mindtrapper Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Καλα η Eva Mendes τοσο οριακα? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! ΟΚ μου αρεσει η μικρη ολλανδεζα δε λεω αλλα μπροστα στη λατινα... Οσο για την Jaime συνεχιζω να τη θεωρω χανθοbimbo κ τπτ περισσοτερο! Κ που ανεφερα το ονομα της πολυ της ειναι! Eno i Argento einai tou poiotikou cinema Pate gureuontas. Kai btw tin xeroume tin Eva min agxonese, to oti einai latina den simainei oti prepei na mas kanei koukou molis tin blepoume. Eno i Famke....
Child_In_Time Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Neve Campbell Eva Green Kirsten Dunst Famke Jansenn Claire Forlani Jaime Pressly Laura Elena Harring Franka Potente
vsls Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Eno i Argento einai tou poiotikou cinema Pate gureuontas. Kai btw tin xeroume tin Eva min agxonese' date=' to oti einai latina den simainei oti prepei na mas kanei koukou molis tin blepoume. Eno i Famke.... [/quote'] Μα ποιος ειπε για τις ταινιες κ για την υποκριτικη ικανοτητα? Για Sexy ψηφιζουμε οχι για Χρυσες Σφαιρες. Γι αυτο το λογο προτιμω την Argento απο την blondie. Για τον ιδιο λογο επελεξα Franka απο Hillary κλπ. Δεν ειπα οτι δε ξερετε την Eva ουτε ειπα οτι η Famke ειναι αχρηστη, με καποια αλλη λογικα να την προτιμουσα. Οπως ειχα αναφερει ηταν δυσκολη επιλογη! Για το τι πρεπει να γινεται επειδη η Eva ειναι λατινα ... οπως ειχα πει πιο πριν Γουστος ειναι αυτος!
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 O gyros einai entelws adiaforos ektos apo Famke vs Eva.emena mou arkei na perasei i Laura. "H Laura kai to Aigalew na kerdane ..."
FaNt0M Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Είναι δυνατόν να έχει πέσει το αλογάκι μου κόντρα στην Alba ?? Νιώθω σαν τον γαύρο μέσα στο Delle Alpi .. Παρ' όλα αυτά η Claire είναι γυναίκα κατηγορίας Κυρά-Αρχόντισσα.. Τουλάχιστον θα έχω χάσει από Alba και όχι από ξενέρωτη αυτήν την φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις