Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 1ον) Έχουμε και 2ον) λέμε: 9 --> Δεδομένου ότι δεν ξέρω την Μαρίκα και δε μου φαίνεται και τίποτα ιδιαίτερο από τις φωτό, θα ψηφίσω την Campbell που παλιά μου άρεσε και πολύ. Τώρα πια όχι... 10 --> ΟΥΦ! Πάρα πολύ δύσκολη επιλογή! Και οι δύο έχουν το κάτι τους... Ας πούμε την Chloe Sevigny ώστε να διαχωρίστω και από τον Akujin (που ξέρω ότι θα ψηφίσει Eva Green) γιατί στο τέλος θα καταντήσουμε Fight Club (αυτός που το έχει δει, κατάλαβε τι εννοώ) 11 --> Επίσης πολύ δύσκολη επιλογή. Αλλά με μεγαλύτερη ευκολία ξεχωρίζω την Kirsten γιατί έπαιξε και στο Αυτόχειρες Παρθένοι. 12 --> Άγνωστες και μάλλον αδιάφορες και οι δύο. Ας πούμε την Famke Jansenn γιατί κάτι μου λέει περισσότερο από τις φωτό. Η Eva δε φαίνεται του τύπου μου. 13 --> Καλή και η Κλερ, αλλά η Jessica Alba είναι σταθερή αξία. 14 --> Asia Argento άνετα και με μεγάλη διαφορά. Θέμα γούστου. 15 --> Μάλιστα. Ας πούμε Ludivine Sagnier ως νεότερη. 16 --> Σχετικά δύσκολη μάχη, αλλά νομίζω ότι η Franka Potente παίρνει την ψήφο μου. Χίλαρες Σουάνκ έχουμε δει με το κιλό πια...
grigas Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Marika Dominczyk vs Neve Campbell --> Neve Campbell Chloe Sevigny vs Eva Green --> Eva Green Kirsten Dunst vs Zhang Ziyi --> Kirsten Dunst Famke Jansenn vs Eva Mendes --> Eva Mendes Jessica Alba vs Claire Forlani --> Jessica Alba Jaime Pressly vs Asia Argento --> Jaime Pressly Laura Elena Harring vs Ludivine Sagnier --> Laura Elena Harring Hilary Swank vs Franka Potente --> Hilary Swank
Sadead Neth Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 B9 Marika Dominczyk vs Neve Campbell: Ωραία μάτια η Marika αλλά η φάτσα της έχει κάτι απωθητικό. Μάλλον το πηγούνι φταίει. Neve Campbell B10 Chloe Sevigny vs Eva Green: Πολύ ωραίο σώμα η Chloe αλλά η Eva έχει κάτι παραπάνω. Eva Green B11 Kirsten Dunst vs Zhang Ziyi: Πριν ένα χρόνο θα διάλεγα σίγουρα την Kirsten χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά τώρα οι προτιμήσεις έχουν αλλάξει. Zhang Ziyi B12 Famke Jansenn vs Eva Mendes: Πολύ “άγρια” για τα γούστα μου η Eva Mendes. Famke Jansenn B13 Jessica Alba vs Claire Forlani: Λόγω Sin City Jessica Alba B14 Jaime Pressly vs Asia Argento: Sorry αλλά προτιμώ Asia Argento B15 Laura Elena Harring vs Ludivine Sagnier: Δύσκολη επιλογή. Μάλλον θα προτιμήσω την Γαλλίδα Ludivine Sagnier B16 Hilary Swank vs Franka Potente: Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα καμιά από τις δύο αλλά λόγω της πρώτης φωτογραφίας της Franka Potente
vsls Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 1 Ξεκιναμε με το σιγουρο Neve Campbell. Βασικα την Marika δεν την εχω δει αρκετα οποτε εχασε... 2 Εδω δε ξερω τι να επιλεξω... Εντυπωσιακη η Chloe δε λεω... την προτιμησε κ ο Woody αλλα θα περασω στη Γαλλια με Eva Green 3 Η Ασιατικη ομορφια γενικα δε μου κολλαει οποτε αναγκαστικα... Kirsten Dunst 4 Δυσκολη επιλογη... Sorry Famke αλλα η πιο ζεστη Eva Mendes με κερδιζει ανετα κ ευκολα! 5 Εδω θα μπορουσα να το ριξω κ λευκο (ναι λευκο) αλλα επειδη η παραγκα ειναι καλα στημενη ας πω Jessica Alba χωρις ιδιαιτερουε λογους (μη με αναγκαζετε να μπω σε λεπτομεριες...) 6 Με κλειστα ματια την ιταλιδα Asia Argento (εχει κ μπαμπα σκηνοθετη!) απο την καλιφορνεζα bimbo 7 Εννοειται την πιο λατινα Laura Elena Harring αλλωστε τη Γαλλια την ψηφισα πριν 8 Hilary το ξερεις καλα οτι μου αρεσεις πολυ ως ηθοποιος... αλλα την Franka την εχω πιο sexy! Μ'αρεσουν τα κριτηρια που εχει ο καθενας αντε μετα να κανουμε κ το SRU (Sexiest Regular User) of Insomnia με δικες μας φωτος να φαμε ολοι μας χωμα να προσεχουμε τι λεμε για τις ξενες κοπελες...
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 9 Neve Campbell (γιατί η άλλη είναι αδιάφορη) 10 Eva Green 11 Zhang Ziyi φυσικά (αν είναι δυνατόν, μόνο οι τυφλοί δικαιολογούνται ίσως να ψηφίζουν την άλλη την συρταριέρα ) 12 Famke Jansenn (γιατί όσο να ναι με τέτοιο πρόσωπο παίζει σε εντελώς διαφορετική league απο τον ...ανταγωνισμό της) 13 Jessica Alba . anytime 14 Jaime Pressly (καλή η Asia, αλλα όχι τόσο καλη) 15 Laura Elena Harring (χωρίς πολύ ενδιαφέρον) 16 Franka Potente (εκ του συλλόγου ΔΕΜΗP : Δεν Είναι Μπάζο Η Potente)
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Λοιπόν παράλληλα τελικά θα τρέχουμε και το διαγωνισμό του SCA Opinion Leader? Όποιος δώσει τις περισσότερες σωστές προτάσεις κερδίζει...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 B9, Neve Campbell B10, Eva Green B11, Zhang Ziyi B12, Famke Jansenn B13, Jessica Alba B14, Jaime Pressly B15, Laura Elena Harring B16, Hilary Swank
vsls Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 LL_NEO δεν με συμφαιρει γιατι ως τωρα ειμαι στο 0 αν ανεβω σε αυτον το γυρο θα το σκεφτω
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 έλα ρε σοβαρά; Θες να σου λέω κανα σίγουρο; Εγώ έχω 8/8 Βέβαια όσοι είναι να το τρέξουμε θα πρέπει να μην ρίχνουμε λευκά (οπότε ας πάω να κάνω edit στο λευκό της Swank)
vsls Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 LL_NEO με τι συντελεστη τα δινεις?! Βεβαια εχασα την 1η ψηφοφορια! Γενικα ειμαι κατα του λευκου γιατι αν ειναι στα δυσκολα να το παιζουμε λευκο τι νοημα εχει η ψηφοφορια? Εκει να δυσκολευτειτε στις απαντησεις
LL_NEO Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Και αν τώρα δυσκολευόμαστε λόγω μετριότητας, το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει στον επόμενο γύρο με σύγκρουση γιγάντων... Εκεί όντως θα φανεί ποιος είναι ο παιχτούρ στο γούστο (και ίσως στο μαγείρεμα)
theobabis Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 έλα ρε σοβαρά; Θες να σου λέω κανα σίγουρο; Εγώ έχω 8/8 Βέβαια όσοι είναι να το τρέξουμε θα πρέπει να μην ρίχνουμε λευκά (οπότε ας πάω να κάνω edit στο λευκό της Swank) Hilary Swank vs Franka Potente --> Δεν είμαι μπετατζής και ως εκ τούτου με μπάζα δεν ασχολούμαι Προσεχε μονο μην απο Προεδρο αρχισουν να σε αποκαλουν μπετατζη...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Arxizw me vrisimo Re Akujin salta kai agorase gousto re file....eleos re dike mou,mou vazeis kati metriatzes se styl Dunst kai Ziyi zeugari(seriously twra,poios exei oneirwxi me Ziyi i Dunst se sxesi panta me kati trela mwra pouxoun "pesei" sto trapezi"?) kai mou petas exw mia apo tis Yansen kai Mendes???E imarton re sy!!! Diladi prepei nasai o monos anthrwpos pou eyxaristithike prin 3 xronia to Porto-Monako...E L E O S Paraga kai sto Insomnia diladi?
Akujin Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 re Kaizer, eipame oti vgikane random apotelesmata sto excel pws na sto pw alliws, den ta dialeksa ena-ena ta zeugaria egw. min eisai propetis. kai na mou peis na ekana allo ena random ok? apo tis 64 les na min mou evgaze pali kati dynato apo to 1o gyro? posa random na kanw? ekana 1 ki oti vgike. i mipws itheles na stisw ena-ena ta derby opws goustarw i opws goustarei kapoios allos? tote tha eixame paragka. liana?
Προτεινόμενες αναρτήσεις