Akujin Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 exoune ki alloi okkadiarika fenetai orma Swto to kako einai oti tha xasoume 1 psifo gia tin Anna Karina sto miss SLA
Sadead Neth Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δεν το περίμενα να δεχτεί. Τώρα το βάλαμε το στοίχημα. :neutral: Δεν πειράζει. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι στημένα (λίγο δύσκολο) δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω.
multiplex Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Kristin Kreuk Natascha McElhone Kim Smith Elisha Cuthbert Cuthbert rules!Go Cuthbert!FTW!
Akujin Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 παιδες απλα σας ενημερωνω οτι μαλλον θ' ανεβασω τις νεες μαχες αρκετα αργα το βραδυ, οκ? cheers/ante re elisha tha mas vgaleis tin pisti gia na prokritheis!(+an)
vsls Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Το μονο ανατρεψιμο ειναι Denise Richards VS Elisha Cuthbert. Αν κ δεν ειμαι φαν της Denise αλλα επειδη τα νευρα μου δεν αντεχαν την Elisha στο 24 παμε ολοι για Denise! Edit: Για την Denise παρτε κ την γνωμη του Ross
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εμένα μου δώσανε σταυρωμένο ψηφοδέλτιο... Kreuk Unger Connely Cuthbert Εντάξει, τώρα έκανα το καθήκον μου... :-P
vsls Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Με νοθεια θελετε να περασετε την Cuthbert? Αισχος Φασισμος
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 με νοθεία και με βία αν χρειαστεί. Πάντως νομίζω ότι απο τον επόμενο γύρο θα πρέπει να θεσπίσουμε κάποιους επιπλέον όρους. Πχ ελάχιστα ποστ και ελάχιστη διάρκεια μέσα στο forum για να μπορεί κάποιος να ψηφίσει. Όχι τίποτα άλλο το πιθανότερο είναι μερικοί όχι μόνο να μην ψηφίσουν Μόνικα (οι αστοιχείωτοι) μόνο και μόνο για να έχουν τη χαρά να με δουν banned αλλά και επιπλέον να έχουμε και διπλοεγγραφές. Λες να φέρουν και Ρώσους να ψηφίσουν όπως (όχι και τόσο) παλιά
FaNt0M Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Τι να πω και εγώ τότε... Αν είναι έτσι οι moderators τι να περιμένεις από τους χρήστες... Περιμένω ο εκλεκτικός paredwse να δώσει το φωτεινό παράδειγμα και αντί για αυτό διαλέγει την λάθος υποψήφιο και την γράφει και ανορθόγραφα. Με δύο 'l' είναι το last name της. Σαλλλλονικιώτικο επίθετο έχει η ακατονόμαστη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Τι να πω και εγώ τότε...Αν είναι έτσι οι moderators τι να περιμένεις από τους χρήστες... Περιμένω ο εκλεκτικός paredwse να δώσει το φωτεινό παράδειγμα και αντί για αυτό διαλέγει την λάθος υποψήφιο και την γράφει και ανορθόγραφα. Με δύο 'l' είναι το last name της. Σαλλλλονικιώτικο επίθετο έχει η ακατονόμαστη Τι να σου κάνω, έχεις χίλια δίκια. Αλλά εγώ το πήρα σταυρωμένο το ψηφοδέλτιο, μετά από βία και απειλές για τη ζωή μου (τις μισές δεν τις ξέρω καν και την κόρη του Jack θέλω να την στραγγαλίσω αργά-αργά με τα ίδια μου τα χέρια).
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ωχ έλα ρε σκύλε. Σε έβαλάν με το ζόρι να ψηφίσεις. Τσ τσ τσ τσ ανήκουστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις