vsls Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αν κ εχασα την 1η ψηφοφορια κ την ευκαιρια να δηλωσω υποταγη στη Monica... Προλαβαινω την ελαφρως αδιαφορη για εμενα 2η καθως δεν περιλαμβανει καμια απο τις αγαπημενες μου... Nicole Kidman αναγκαστικα μιας κ η Kristin Kreuk δε μου λεει πολλα Ευκολα Natascha McElhone Αν κ συμπαθης η Jennifer θα παω μαλλον με την Kim Smith Αντε κ μια Denise Richards Κ να περιμενω σε καλυτερα κ πιο ενδιαφεροντα ζευγαρια!
Sadead Neth Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έτσι όπως πάτε θα βγάλετε νικήτρια την Denise αντί για την Elisha που κανονικά πρέπει να πάει για τελικό. Για σκεφτείτε το καλύτερα:
Akujin Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 1 έκκληση ακόμα: δεν θέλει πολύ το θαύμα της Kim Smith... άλλοι λίγοι μαζευτείτε, να γίνει η μεγάλη ανατροπή, come on!
privateer Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έτσι όπως πάτε θα βγάλετε νικήτρια την Denise αντί για την Elisha που κανονικά πρέπει να πάει για τελικό. Για σκεφτείτε το καλύτερα: Not gonna happen
Akujin Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 privateer giati den vazeis thumbnails man?? [please]
vsls Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εδω μαλλον θα αποκλειστει αδοξα η Nicole Kidman (οχι οτι την εχω στις μεγαλες προτιμησεις) απο μια καποια Kristin Kreuk κ εσεις ασχολειστε με την Elisha ? Αντε να ερθει η ωρα να ψηφισουμε την Salma γιατι πολλες Barbie εχουν μαζευτει...
Sadead Neth Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Εδω μαλλον θα αποκλειστει αδοξα η Nicole Kidman (οχι οτι την εχω στις μεγαλες προτιμησεις) απο μια καποια Kristin Kreuk κ εσεις ασχολειστε με την Elisha ?Αντε να ερθει η ωρα να ψηφισουμε την Salma γιατι πολλες Barbie εχουν μαζευτει... Ευτυχώς θα αποκλειστεί και η Salma από την Katie όπως και η Nicole από την Kreuk. Άντε γιατί πολλές σαραντάρες έχουν μαζευτεί που άμα της βλέπατε αμακιγιάριστες θα αλλάζατε γνώμη. Θα κάνουμε μετά διαγωνισμό γι'αυτές. .
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 kidman McElhone Connely Cuthbert ΥΓ. Την Elisha την ψηφίζω και overall winner του τόπικ
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Άντε γιατί πολλές σαραντάρες έχουν μαζευτεί που άμα της βλέπατε αμακιγιάριστες θα αλλάζατε γνώμη. Θα κάνουμε μετά διαγωνισμό γι'αυτές. Δε σε χάλασε όμως που τελικά 40άρα θα νικήσει
Sadead Neth Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δε σε χάλασε όμως που τελικά 40άρα θα νικήσει Μπορώ να βάλω και στοίχημα πως δε θα νικήσει η Monica. Όποιος χάσει ένα ban για ένα μήνα από το insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις