Προς το περιεχόμενο

Sexiest Contemporary Actress aka Miss SCA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κ εχασα την 1η ψηφοφορια κ την ευκαιρια να δηλωσω υποταγη στη Monica... Προλαβαινω την ελαφρως αδιαφορη για εμενα 2η καθως δεν περιλαμβανει καμια απο τις αγαπημενες μου...

Nicole Kidman αναγκαστικα μιας κ η Kristin Kreuk δε μου λεει πολλα

Ευκολα Natascha McElhone

Αν κ συμπαθης η Jennifer θα παω μαλλον με την Kim Smith

Αντε κ μια Denise Richards

Κ να περιμενω σε καλυτερα κ πιο ενδιαφεροντα ζευγαρια!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι όπως πάτε θα βγάλετε νικήτρια την Denise αντί για την Elisha που κανονικά πρέπει να πάει για τελικό. Για σκεφτείτε το καλύτερα:

elishacuthbertfhmmaxim467to6gf.th.jpgphelishacuthbert2gq05050pb0rn1.th.jpg3535357pp2vk.th.jpgelisha0220xg.th.jpgelisha0363zu.th.jpgelisha0063qg9eq.th.jpg

Δημοσ.

1 έκκληση ακόμα: δεν θέλει πολύ το θαύμα της Kim Smith...

άλλοι λίγοι μαζευτείτε, να γίνει η μεγάλη ανατροπή, come on!

Δημοσ.
Έτσι όπως πάτε θα βγάλετε νικήτρια την Denise αντί για την Elisha που κανονικά πρέπει να πάει για τελικό. Για σκεφτείτε το καλύτερα:

Not gonna happen :P

th_5de19_denise191024x768.jpg

th_dcd58_denise201024x768.jpg

th_6c87a_denise391024x768.jpg

th_940_deniserichardsgreenglow.jpg

th_bf898_denise651024x768.jpg

th_da652_denise541024x768.jpg

Δημοσ.

Εδω μαλλον θα αποκλειστει αδοξα η Nicole Kidman (οχι οτι την εχω στις μεγαλες προτιμησεις) απο μια καποια Kristin Kreuk κ εσεις ασχολειστε με την Elisha ?

Αντε να ερθει η ωρα να ψηφισουμε την Salma γιατι πολλες Barbie εχουν μαζευτει...

Δημοσ.
Εδω μαλλον θα αποκλειστει αδοξα η Nicole Kidman (οχι οτι την εχω στις μεγαλες προτιμησεις) απο μια καποια Kristin Kreuk κ εσεις ασχολειστε με την Elisha ?

Αντε να ερθει η ωρα να ψηφισουμε την Salma γιατι πολλες Barbie εχουν μαζευτει...

Ευτυχώς θα αποκλειστεί και η Salma από την Katie όπως και η Nicole από την Kreuk. :mrgreen: Άντε γιατί πολλές σαραντάρες έχουν μαζευτεί που άμα της βλέπατε αμακιγιάριστες θα αλλάζατε γνώμη. Θα κάνουμε μετά διαγωνισμό γι'αυτές. :mrgreen: .

Δημοσ.
Άντε γιατί πολλές σαραντάρες έχουν μαζευτεί που άμα της βλέπατε αμακιγιάριστες θα αλλάζατε γνώμη. Θα κάνουμε μετά διαγωνισμό γι'αυτές.

Δε σε χάλασε όμως που τελικά 40άρα θα νικήσει

Δημοσ.
Δε σε χάλασε όμως που τελικά 40άρα θα νικήσει

Μπορώ να βάλω και στοίχημα πως δε θα νικήσει η Monica. Όποιος χάσει ένα ban για ένα μήνα από το insomnia :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...