Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 (37)Kristin Kreuk VS (51)Nicole Kidman Nicole εννοείτε, αν και φαίνεται ωραία η Kristin, αλλά όχι και τόσο ωραία. (49)Natascha McElhone VS (11)Deborah Karah Unger Deborah δια της εις άτοπον. Η Natascha δεν μου κάνει τίποτα, χωρίς να μου είναι και αντιπαθητική. (26)Jennifer Connelly VS (35)Kim Smith Kim Smith, πάλι δια της εις άτοπον. Πολύ ξενερώνω με την Connelly. Αυτή με ΕΝΟΧΛΕΙ κιόλας. Αν και οφείλω να ομολογήσω οτι και η Κιμ μου φαίνεται λίγο <γκουχ γκουχ> μπάζο. Great body though... (12)Denise Richards VS Elisha Cuthbert(13) Denise μωρό μου! Από τις νούμερο 1 φαντασιώσεις μου! Πόσες φορές να δει κανείς τις σκηνές από το Wild Things; Άσε που είναι από τις λίγες που έχω την αίσθηση ότι θα είναι ωραία ακόμα και άβαφτη. Kάτι το οποίο μου επιβεβαίωσαν κάποτε οι Matt n Trey: http://www.spscriptorium.com/SPinfo/TwentyQuestions.htm κοιτάξτε στο τέλος
theobabis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 !molis syneiditopoiisa oti ksexasa na proteinw mia agapi: Marie-Josée Croze eimai adikaiologitos' date=' den to pisteuw, paw n'automastigwthw twra... [/quote'] Ετοιμος ημουν να σε ρωτησω πως και δε τη προτεινες οταν ποσταρες την eva, αλλα υπεθεσα οτι εσυ ξερεις καλυτερα... Kreuk (τη nicole τη παραδεχομαι μονο ως ηθοποιο) Unger Connelly Cuthbert Παρεμπιπτοντως aku, μηπως θα μπορουσες να κρατας updated το πρωτο σου post, με το ποια vs παιζουν, την ημερομηνια ληξης και τον πινακα, να μη χρειαζεται καποιος να ψαχνει;
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 * το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα ανανεώθηκε μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρέχοντα αποτελέσματα+λοιπά εκεί ή απλά ακολουθήστε το link της υπογραφής μου (miss S.C.A.)
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Καλή η kidman βέβαια αλλά σε αυτή τη σύγκριση χάνει άνετα απο την Kreuk. Ελπίζω να δούμε περισσότερη Kreuk στο μέλλον (και δη σε σινεμα και όχι tvseries) Η Natascha δε βλέπεται imho οπότε Deborah Karah Unger που έχει και γ*μ* τα βλέμματα. Μετά Jennifer Connelly , αν και η Smith είναι super... Tελος Denise Richards (γιατί στο 24 η Cuthbert είχε καθοδική πορεία πηγαίνοντας απο 'ωραία' σε 'μπάζο' και αυτά τα βιώματα δεν αλλάζουν. Η Denise είναι σταθερή αξία) Τελικά: Kristin Kreuk Deborah Karah Unger Jennifer Connelly Denise Richards
Em_Zed Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 [...'] Πολύ ξενερώνω με την Connelly. Αυτή με ΕΝΟΧΛΕΙ κιόλας. [/οφτοπικ] Manuel, τι'ναι αυτά που ακούω;;; Σε ενοχλεί το Τζενάκι ρε, η γλύκα... Γιατί; Τι σου'χει κάνει; Και μη μου πεις οτι κι αυτή σου θυμίζει κάποια που δεν συμπαθείς όπως με την Julianne... Η κοπέλα και σοβαρή είναι και όμορφη και φοβερή ηθοποιός. 'Νταξει, δε λέω, έκανε κι αυτη το στραβοπάτημά της με το Hulk -όπως η Julianne με το Forgotten- αλλά έχει κι ένα ρεκβιεμ στην πλάτη της όπως και ένα "σπίτι από άμμο και ομίχλη" και στο στοιχειωμένο νερό ήταν αξιοπρεπέστατη.. [/οφτοπικ]
john1987 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 !molis syneiditopoiisa oti ksexasa na proteinw mia agapi: Marie-Josée Croze eimai adikaiologitos' date=' den to pisteuw, paw n'automastigwthw twra... [/quote'] Μηπως,ειναι η ολλανδεζα απο το Munich...???Που τη θυμηθηκες....Φοβερη παντως...
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 nai auti einai, ase mi mou to thymizeis, prospathw na ksexasw. hik! cheers, hik
grigas Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Kristin Kreuk vs Nicole Kidman --> Kristin Kreuk Natascha McElhone vs Deborah Karah Unger --> Deborah Karah Unger Jennifer Connelly vs Kim Smith --> Jennifer Connelly Denise Richards vs Elisha Cuthbert --> Elisha Cuthbert
stranger_77x Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 1)Kristin Kreuk mias kai einai i agapimeni, sorry nicole giati einai kai afti apistefti 2)Deborah Karah Unger 3)Jennifer Connelly 4)Denise Richards
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 goustarw pou exelixthike se derby to denise-elisha.... [both are great] Yπενθυμίζω για results+σχετικά, κοιτάτε την πρώτη σελίδα που ανανεώνεται συνέχεια cheers!
hurin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 51 49 26 13 Μέχρι τώρα οι μάχες είναι χαλαρές (κρίμα που η Kim Smith έπεσε πάνω στον οδοστρωτήρα)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 [/οφτοπικ]Manuel' date=' τι'ναι αυτά που ακούω;;; Σε ενοχλεί το Τζενάκι ρε, η γλύκα... Γιατί; Τι σου'χει κάνει; Και μη μου πεις οτι κι αυτή σου θυμίζει κάποια που δεν συμπαθείς όπως με την Julianne... Η κοπέλα και σοβαρή είναι και όμορφη και φοβερή ηθοποιός. 'Νταξει, δε λέω, έκανε κι αυτη το στραβοπάτημά της με το Hulk -όπως η Julianne με το Forgotten- αλλά έχει κι ένα ρεκβιεμ στην πλάτη της όπως και ένα "σπίτι από άμμο και ομίχλη" και στο στοιχειωμένο νερό ήταν αξιοπρεπέστατη.. [/οφτοπικ'] Κοίτα, είμαι σίγουρος ότι από αυτό το τόπικ θα βγω με λιγότερους φίλους απ'ότι μπήκα, γιατί πρόκειται να κάνω πολύ σκληρές δηλώσεις! Όταν λέω ότι μ'ενοχλεί, εννοώ σαν ηθοποιός. Τώρα γιατί; Αυτή τη φορά συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Πάντως για κάποιον λόγο, δεν χαίρομαι όταν τη βλέπω. Ε, εντάξει, και το ηθοποιιλίκι δεν είναι κάτι το αντικειμενικό. Σε κάποιους αρέσει αυτό το παίξιμο και τους φαίνεται φυσικό, σε κάποιους όχι. Κατά μια έννοια, και στη ζωή μου όταν συναντάω κάποια που συμπεριφέρεται σαν την Connelly, μου φαίνεται ότι είναι ψεύτικη και το παίζει. Πάντως, πιστεύω ότι αμακιγιάριστη θα είναι πολύ χάλια. Γενικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα make-up, οπότε κάθε φορά που βλέπω γυναίκα μακιγιαρισμένη, ο μόνος τρόπος για να την αξιολογήσω είναι να την φανταστώ αμακιγιάριστη. Μάλλον κάποια παιδική συσχέτιση θα γίνεται και εκεί... Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου.
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 chill out lad - ola ypokeimenika einai (ektos an den sas aresei i Eva Green)
theobabis Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 xaxa τωρα συνειδητοποιω οτι ειναι αυτη που επαιξε στο kingdom of heaven. To τι ακουσε ο υπευθυνος που την επελεξε, καθ' ολη τη διαρκεια του εργου δε λεγεται. Μια χαρα κοπελιτσα ειναι, πως τα καταφεραν και την εμφανισαν ετσι στη ταινια; :-?
mindtrapper Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Kristin Kreuk Natascha McElhone Kim Smith Elisha Cuthbert
Προτεινόμενες αναρτήσεις