Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 milame gia paragka oxi asteia... i naomi paei, prepei na prostatepsw kamia alli aptin epelasi eprepe na eixa parei metra... twra dyskola ta pragmata dammit!
stranger_77x Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 tin Bellucci tin psifisa me baria kardia, giati den thelw na bgei sto tellos alla tin na kanw kata tin gnomi mou einai pio sexi apo tin Naomi
Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 etsi ki alliws twra poia naomi paei, meta vlepoume...
LL_NEO Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 τέτοια ώρα, τέτοια λόγια αλλά να πω τη μαύρη αλήθεια σαν διαδικασία όντως τώρα φαίνεται ότι θα είναι άδικο για πολλές. Πιο σωστό θα ήταν να κάναμε 8 poll με 8 υποψηφιες και στην επόμενη φάση να προκρίνοταν 4 απο κάθε group και να σχημάτιζαν 2 δυνατοί με τους δυο αδύνατους 8 καινούργια poll κοκ. Και λιγότερη δουλειά για τους καταμετρητές και πιο δίκαιο. Αλλά τι να σας κάνω η διαδικασία έχει πλέον ξεκινήσει
Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 isws. den peirazei next time will be better. kali synexeia
LL_NEO Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ε ναι μωρέ για το χαβαλέ το κάνουμε. Την απάντηση στην ουσλια την ξέρουμε ήδη
Akujin Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 gia to legendary actress pou th'akolouthisei(an yparxei orexi panta) exoume ki ekei kana favori, LL? elpizw na min dw kamia Anna Karina na xanei apo italides... that I will not forgive
wizzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ΟΚ, έχω κόψει λίγο εκτός διαγωνισμού (μόλις ανακάλυψα το topic) αλλά έχω τη μοναδική πρόταση που κανείς δεν θα αρνηθεί - προτείνω να της δωθεί θέση τιμής ένεκεν: Jenna Jameson !!!!! :D:D:D:D
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 (27)Jennifer Lopez VS (21)Halle Berry Εύκολο. Η Χάλι δε μου άρεσε ποτέ, ενώ η J κάτι μου κάνει καμιά φορά. So, J-Lo! (58 )Sienna Miller VS (62)Winona Ryder Χμμ...η winona είναι παλιά ιστορία. She's like old news, ενώ την sienna τώρα την ανακαλύπτω. Ας την ψηφίσω ως πιο φρέσκια. Sienna Miller (52)Paz Vega VS (22)Heather Graham Η πιο εύκολη επιλογή απ'όλες. Η Graham είναι μέσα στο top5 μου, ενώ η Vega (ενώ δεν την ξέρω) μου φαίνεται χάλια! Με τα χίλια Heather Graham! (47)Naomi Watts VS (46)Monica Bellucci Χαχα! Naomi Watts!
LL_NEO Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 gia to legendary actress pou th'akolouthisei(an yparxei orexi panta)exoume ki ekei kana favori, LL? Χμμμμμμ δύσκολο. Καταρχάς θα πρέπει να οριοθετήσουμε το legendary. Μιλάμε για απλώς παλιές ηθοποιούς ηλικίας άνω των 45; Διότι εκεί ας πούμε θα μπορούσαμε να τσουβαλιάσουμε και Brigitte Bardot και Grace Kelly και Ursula Andress και Tanya Roberts(Sheena) και Sharon Stone. Ας τελειώσουμε όμως με εδώ και βλέπουμε ΥΓ Manuel και mindtrapper πληγώσατε τον πρόεδρο. Ο Θεός να σας λυπηθεί...
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 1. Jennifer Lopez 2. Siena Miller 3. Heather Graham 4. Monica Bellucci ψηφιζω Heather Graham, αν και περισσοτερο μου αρεσε η Paz Vega, μονο και μονο για να μην εχει δυσκολο αντιπαλο η JLo!
theobabis Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Προεδρε, δε σας ακολουθω. Στο legendary θα βαλουμε απλα οριο, πανω απο 41,5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις