GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ξεκινώντας ας έχω στην κατοχή μου ένα ολοκαίνουργιο scanneraki hp scanjet . Δεν το έχω πολύ δουλέψει .Απλώς ότνα πάω να scanarw κάτι ένα κείμενο εικόνα μου σαρώνει ένα πράμα με γραμμές μάυρες κόκκινεσ που είναι κάθετες με αποτέλεσμα να χαλάνε το αντικείμενο . Αφού το πείραξα λίγο του έβγαλα καλώδιο για πολύ ώρα και το usb όλα το καθάρισα το σύνδεσα στο laptop .Το πρόβλημα εκεί δια μαγείας εξαφανίστηκε ! χάρηκα το έβαλα στον άλλο υπολογιστή και το σάρωνε κανονικότατα.Πάω λοιπόν το απογευματάκι χαρούμενος να σαρώσω κάτι και τελικά μου ξαναέβγαλε τις γραμμές . Εχω απελπιστεί δεν υπάρχει άλλο να κάνω ?? Εκτός από το να το δώσω και να περιμένω εβδομάδες ? χρειάζομαι την βοήθειά σας . thanks
sboo Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ετοιμάσου να αλλάξεις scanner. Τα ίδια έκανε και ο δικός μου ο HP (αλήθεια ποιο μοντέλο είναι) και τώρα αναπαύεται στην χωματερή... Φυσικά η πορεία προς την καταστροφή θα είναι αργή και βασανιστική. Σε εμένα σιγά σιγά άρχισε να κολλάει το μοτέρ στην επιστροφή της λάμπας, μετά οι γραμμές έγιναν πάρα πολλές και στο τέλος πήρε την άγουσα...
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 ναι μα είναι καινούργιος ρε συ φρεσκοαγορασμένος το μοντέλο δεν το θυμάμαι κάπου 3800 νομίζω
sboo Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Αν είναι καινούριος εκμεταλλεύσου την εγγύηση και άλλαξέ τον... (θα σε πρήξουν λίγο μέχρι να διαπιστώσουν την βλάβη αλλά δεν έχεις άλλη λύση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.