plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Seagate... Ligotera provlhmata, ligoteros 8oryvos, perissoterh taxythta, perissoterh aksiopistia. PROSOXH: Kati pou polloi de to kseroun h' de lene na to lavoun sovara ypopsin tous. Oi Seagate einai ligaki 8ermoaimoi diskoi. Touton esti oti xreiazontia APARIATHTWS swsth psyksh gia na apodidoun ta megista (eidika otan ena mhxanhma einai polles wres anoixto). Dokimaste na valete HDD Cooler h' na montarete tous Seagate se koutia pou prosferoun swsth ki eparkestath psyksh stous diskous kia 8a mporesete na eksasfalisete th megisth makrozwia ki aksiopistia gia disko...
tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Το buffer (8mb ή 16mb) παίζει κάποιο ρόλο όταν μιλάμε για εξωτερικό δίσκο ή όχι;;; αυτό είναι το ερώτημα.
Sorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Το buffer παίζει ρόλο ανεξάρτητα αν είναι εξωτερικός ή εσωτερικός δίσκος.
HellasVagabond Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 θα δεις 0 διαφορες μεταξυ 8 και 16 mbytes , το λεω γιατι τυχανει να εχω και 8 και 16mb σκληρους στον υπολογιστη μου και τους εχω κανει αρκετα bench με το SandraPro για να δω αν οντως εχουν διαφορες. ΙΣΩΣ να δει διαφορες καποιος που κανει επεξεργασια βιντεο αλλα και αυτο ΙΣΩΣ. Ωστοσο η διαφορα στα χρηματα ειναι αμελητεα οποτε συμφερει να παρεις 16mb.
dominant Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Kai ego pisteuo oti h Maxtor einai kalu etairia. H maxtor logika 8a metaferei thn texnognosia sthn Seagate kai 8a anevei kai h dikh ths poiothta.
tsakaloutis82 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω: αυτό το κουτί και το σκληρό της Seagate πιστεύω να δικαιωθώ!
HellasVagabond Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Seagate ειναι μακραν η τελευταια επιλογη μου αλλα αφου τον πηρες μεγεια.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω: αυτό το κουτί και το σκληρό της Seagate πιστεύω να δικαιωθώ! Mia xara kai stis 2 epiloges sou Megeies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.