Προς το περιεχόμενο

Arcade game σαν το Rayman 2?

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με έχει πιάσει μια διαβολεμένη επιθυμία να παίξω ένα παιχνίδι σαν το rayman 2 (έχω παίξει και το croc αλλά δεν ήταν τόσο καλό). Υπάρχει κανένα σύγχρονο game στην κατηγορία αυτή που να συναγωνίζεται το rayman 2 (με όμορφα γραφικά και ωραίo gameplay)?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

Το Rayman που έπαιξες ήταν το 1.

Το 2ο ήταν 3D.

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα 3D platforms, αλλά το Rayman 2 ήταν απίστευτο!

Δημοσ.

Ναι, το ειχα παιξει κι εγω σε N64 πριν χρονια.

Αν λεμε το ιδιο.

Επισης ειχα παιξει και το ενα αλλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο.:DΔεν το νικας ευκολα.

Μου αρεσε πολυ.

Αμα βγει το 3 καντε κανενα thread να το βρουμε και να πουμε ο καθενας τη γνωμη του.8)

Δημοσ.
Όπου ναναι βγαίνει το Rayman 3.

Λίγο υπομονή θέλει μόνο.

Σαν το 2 πάντως κανένα άλλο!

Όχι βρε το Rayman 3 σε pc τουλάχιστον έχει βγει εδώ και 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, αλλά δε συγκρίνεται με το Rayman 2! To 3 το είχα παίξει λίγο παλιότερα αλλά δε μου άρεσε ο έλεγχος των κινήσεων.

Δημοσ.

Κάνεις ένα μικρό λαθάκι.

Το Rayman που λές δεν είναι το Rayman 3. Είναι άλλο είδος παιχνιδιού με αγωνίσματα, όπου περιέχονται οι χαρακτήρες του Rayman.

Δεν το σχεδίασε ο βασικός σχεδιαστής του Rayman και γι'αυτό και ήταν πατάτα.

Αν θυμάμαι καλά, λέγεται Rayman M, και είχε αγώνες δρόμου, κάτι μονομαχίες κ.λ.π.

Το αυθεντικό Rayman 3 το περιμένουμε προσεχώς και θα είναι ίδιου στύλ (πιθανότατα) με το Rayman 2. Επίσης το σχεδιάζει ο βασικός σχεδιαστής των Rayman 1 & 2.

Edit:

Έχεις δίκιο. Έχει βγεί το 2003 το Rayman 3, αλλά εν απουσία του Michel Ancel (Rayman, Rayman 2, Beyond Good & Evil, Κing Kong). Το παιχνίδι έχει καλές κριτικές, αλλά δεν είναι τόσο τρομερό όσο το 2.

Τρέχω να το παραγγείλω από το θείο!

Αναμένουμε λοιπόν το Rayman 4, του οποίου αρχηγός των devs είναι ο Michel Ancel. Θα βγεί μέσα στο 2006

Δημοσ.

Προσωπικά δεν διασκέδασα το 3 όσο το 2 και για πω την αλήθεια σαν το 2 δεν υπάρχει κανένα, ούτε Mario ούτε κανένα άλλο.

Ένα όμως που είχε βγει από το ίδιο studio και ήτανε πολύ καλό ήταν το Tonic Trouble. Είχε τρομερή ατμόσφαιρα. Άμα θες μπορείς να το βρεις και για N64 rom από το http://dohgames.com/ αν και θα σου πρότεινα να το βρεις για PC.

Δημοσ.
Προσωπικά δεν διασκέδασα το 3 όσο το 2 και για πω την αλήθεια σαν το 2 δεν υπάρχει κανένα' date=' ούτε Mario ούτε κανένα άλλο.

Ένα όμως που είχε βγει από το ίδιο studio και ήτανε πολύ καλό ήταν το Tonic Trouble. Είχε τρομερή ατμόσφαιρα. Άμα θες μπορείς να το βρεις και για N64 rom από το http://dohgames.com/ αν και θα σου πρότεινα να το βρεις για PC.

To Tonic Trouble φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο παιχνιδάκι (και με ωραία γραφικά)! Βέβαια να δω που θα το βρώ... μόνο από κάτι screenshots το είδα και με εντυπωσίασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...