BladeRunner Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εχοντας ηδη adsl συνδεση forthnet εδω και 3 μηνες και βλεποντας την απιστευτη προσφορα του plus με το ds+nintendogs εψησα ενα συγγενικο μου προσωπο να το παρει και φυσικα του το βουτηξα(ελεος,5 χρονια του φτιαχνω το pc τσαμπα ) Ειμαι κατοχος 3 υπολογιστων high-end σε δικτυο,δυο laptop toshiba,ps1,ps2,xbox(rules) και ολων των sega απο το gamegear kai master system ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου nintendo σε οποιαδηποτε μορφη. In fact δεν ειχα παιξει παρα ελαχιστες φορες nintendo σε πολυ μικροτερη ηλικια και η αληθεια ειναι οτι μεχρι προσφατα σνομπαρα απιστευτα,απιστευτα ομως,οσους ειχαν nintendo... Ποσο λαθος ημουν.... Με το που το ανοιξα καταλαβα οτι οσα λεγανε οτι η nintendo διαφερει,ειναι εναλλακτικη,δεν ειναι για καγκουρες(sic) ειναι απολυτως σωστα. Το μηχανηματακι ειναι κοσμημα...και απο χιλιομετρα καταλαβαινεις την διαφορα φιλοσοφιας. Με μια προχειρη αναζητηση στο play.com ειδα και την διαφορα σε τιτλους. Νot your typical hack n slash wannabe rpg etc... Επειδη ειμαι ασχετος απο παιχνιδια,φιλοσοφια κτλ nintendo ρωτω τους ειδημονες... 1.Τι παιχνιδια προτεινετε να παρω?(περιττο να σας πω οτι το pes 6 θα βγει σε ds!!!!!! και θα το παραγγειλω συντομα) 2.Ακουγα παντου οτι το απαισιο για εμενα psp ειναι φοβερο και τρομερο και δεν παιζει μονο παιχνιδια σαν το παιδικο ds... Mα με μια προχειρη αναζητηση βρηκα οτι το ds μπορεις να το κανεις μικρο λαπτοπ(movies,mp3,jpg) Λοιπον,τι μου προτεινετε να παρω για να το κανω mini pc? Θα με ενδιεφερε πανω απο ολα η λεγομενη........homebrew σκηνη αν καταλαβατε τι εννοω... roms πως λοιπον??? :) Βρηκα κατι απο divineo αλλα δεν καταλαβα τιποτα σχεδον... Καποιος κατοχος η που να ξερει? Sorry για το σεντονι...
deus Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 1. τα παιχνίδια που πρέπει να πάρεις είναι: 1. mario kart 2. Castlevania 3. metroid 4. wario ware mini games 5. animal crossing 6. tetris 7. advance wars 8. trauma center
tone Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Το DS το ειχα παρει κι εγω μ'αυτον τον τροπο (δωρο δηλ). Να πω απλα γιατι δεν αξιζει. 1) Ειναι αποκλειστικα παιχνιδομηχανη. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο χωρις να ασχοληθεις με mod. Και η πιο φτηνη modda ειναι 100+ ευρω, δηλαδη πιο φτηνα ερχεται το psp. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω μονο backup games. Πες οτι θες να ακουσεις mp3, να δεις ενα videaki. Γιατι δεν εχει μια απλη memory slot; Γιατι δεν εκαναν μερικα κουμπια στο πλαι να δουλευει σαν mp3 player; Μονο με τον μαριο και τον πικατσου θα ασχολουμαστε; Τραγικη Nintendo που φοβαται την πειρατια. 2) Εχει ελαχιστα αξιολογα games και οχι καλες τιμες σ'αυτα. 3) Εχει μηδαμινα accessories. Αυτα περι TV στο DS και καποια αλλα κολπα (video+mp3,jpg κτλ), ειναι διαφημιστικες αρπαχτες*. Μονο αν διαβασεις τι format πρεπει να σωσεις τις ταινιες για να παιζουν στο DS με την modda θα καταλαβεις τι γινεται! Τελευταια φορα που διαβασα ηθελε 1GB για 50' video. Αν σκεφτεις οτι η αναλυση ειναι παρα πολυ μικρη, μιλαμε για τρελη σπαταληση χωρου σε σχεση με ενα xvid πχ ή και mpeg-2. 4) Σε σχεση με το psp τα homebrew ειναι ελαχιστα και δεν εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες του DS (touch screen etc). Μαλιστα πολλα games που μεταφερονται στο ds δεν εκμεταλλευονται σωστα ουτε τις 2 οθονες (ποσο μαλλον μικροφωνο, touch screen). Ο λογος ειναι απλος. Οι εταιριες πρεπει να ξανασχεδιασουν απ'την αρχη το game ενω αυτες το μεταφερουν απλως. Αρα τα καλυτερα games θα τα βγαζουν καποιοι που εχουν αποκλειστικα συμβολαια με την Nintendo. 5) To internet gaming μπορεις να το απολαυσεις αποδεκτα μονο με καμια dial up. Αν εχεις dsl λογω περιορισμου πακετων ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Ναι φταιει ο ΟΤΕ αλλα εγω πηρα μια υπηρεσια η οποια δε δουλευε, αρα θα τα ριξω και στην Nintendo. Επισης το range port που πρεπει να ανοιξεις για να παιξεις DS, δεν ειναι συγκεκριμενο! Πρεπει να ανοιξεις ολα τα ports για να μην εχεις προβληματα. Απιστευτο κι ομως αληθινο. Δεν ειμαι psp fan ουτε νομιζω οτι θα γινω. Το DS με 2-3 αλλαγες θα ηταν υπεροχο. Τωρα ειναι μονο για δωρο να το παιρνεις. ΥΓ Ειπες οτι πηρες το Nintendogs. Αν δεν ειναι silver χρωμα το DS σου, τοτε εχεις το νεο firmware. Θες κι αλλα εξοδα δηλ. * = Αν θες πχ να ακους mp3 (με modda παντα) πρεπει να το εχεις ανοιχτο! (να φαινοντα οι οθονες) Υπαρχει ανθρωπος που μπορει να το βαλει ανοιχτο στη τσεπη του και να περπαταει στο δρομο; ....
ligos Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Κι εγώ απο σήμερα είμαι κάτοχος του ds (26 χρονών γαιδούρι ) μιας και ηταν δώρο με το adsl in a box που αγόρασε ένας φίλος μου. Μου αρκεί που είναι παιχνιδομηχανή , δεν το θέλω ούτε για ταινίες ούτε για mp3 , απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν σκοπεύει να το υποστηρίξει η nintendo και αν θα βγούν παιχνίδια της προκοπής (είδα στο play.com οτι έχει pre-order το pro evolution 6) ;
BladeRunner Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Το DS το ειχα παρει κι εγω μ'αυτον τον τροπο (δωρο δηλ). Να πω απλα γιατι δεν αξιζει. 1) Ειναι αποκλειστικα παιχνιδομηχανη. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο χωρις να ασχοληθεις με mod. Και η πιο φτηνη modda ειναι 100+ ευρω' date=' δηλαδη πιο φτηνα ερχεται το psp. Και για να μην παρεξηγηθω, δεν εννοω μονο backup games. Πες οτι θες να ακουσεις mp3, να δεις ενα videaki. Γιατι δεν εχει μια απλη memory slot; Γιατι δεν εκαναν μερικα κουμπια στο πλαι να δουλευει σαν mp3 player; Μονο με τον μαριο και τον πικατσου θα ασχολουμαστε; Τραγικη Nintendo που φοβαται την πειρατια. 2) Εχει ελαχιστα αξιολογα games και οχι καλες τιμες σ'αυτα. 3) Εχει μηδαμινα accessories. Αυτα περι TV στο DS και καποια αλλα κολπα (video+mp3,jpg κτλ), ειναι διαφημιστικες αρπαχτες*. Μονο αν διαβασεις τι format πρεπει να σωσεις τις ταινιες για να παιζουν στο DS με την modda θα καταλαβεις τι γινεται! Τελευταια φορα που διαβασα ηθελε 1GB για 50' video. Αν σκεφτεις οτι η αναλυση ειναι παρα πολυ μικρη, μιλαμε για τρελη σπαταληση χωρου σε σχεση με ενα xvid πχ ή και mpeg-2. 4) Σε σχεση με το psp τα homebrew ειναι ελαχιστα και δεν εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες του DS (touch screen etc). Μαλιστα πολλα games που μεταφερονται στο ds δεν εκμεταλλευονται σωστα ουτε τις 2 οθονες (ποσο μαλλον μικροφωνο, touch screen). Ο λογος ειναι απλος. Οι εταιριες πρεπει να ξανασχεδιασουν απ'την αρχη το game ενω αυτες το μεταφερουν απλως. Αρα τα καλυτερα games θα τα βγαζουν καποιοι που εχουν αποκλειστικα συμβολαια με την Nintendo. 5) To internet gaming μπορεις να το απολαυσεις αποδεκτα μονο με καμια dial up. Αν εχεις dsl λογω περιορισμου πακετων ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Ναι φταιει ο ΟΤΕ αλλα εγω πηρα μια υπηρεσια η οποια δε δουλευε, αρα θα τα ριξω και στην Nintendo. Επισης το range port που πρεπει να ανοιξεις για να παιξεις DS, δεν ειναι συγκεκριμενο! Πρεπει να ανοιξεις ολα τα ports για να μην εχεις προβληματα. Απιστευτο κι ομως αληθινο. Δεν ειμαι psp fan ουτε νομιζω οτι θα γινω. Το DS με 2-3 αλλαγες θα ηταν υπεροχο. Τωρα ειναι μονο για δωρο να το παιρνεις. ΥΓ Ειπες οτι πηρες το Nintendogs. Αν δεν ειναι silver χρωμα το DS σου, τοτε εχεις το νεο firmware. Θες κι αλλα εξοδα δηλ. * = Αν θες πχ να ακους mp3 (με modda παντα) πρεπει να το εχεις ανοιχτο! (να φαινοντα οι οθονες) Υπαρχει ανθρωπος που μπορει να το βαλει ανοιχτο στη τσεπη του και να περπαταει στο δρομο; ....[/quote'] Καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Χωρις να ειμαι ειδικος,μετα απο μια αναζητηση που εκανα,αρκετα επισταμενη για το ds μπορω να πω πως σε μερικα συμφωνο αλλα και σε μερικα διαφωνω καθετα. Καταρχην η ακριβη modda ειναι οντως ακριβη,τα αξιολογα κανουν 130 ευρω περιπου. Οσον αφορα τα memory slot δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μειονεκτημα με την εννοια οτι το επισημο add on της nintendo σου ερχεται με την μορφη παιχνιδιου ds cartidge(μια σταλια πραμα δηλαδη) και ειναι 4 giga,ασε που φτανει ως τα 32 giga.Βεβαια καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και παλι σωζεται η δουλεια... Τα games που(ΘΑ) εχει ειναι αξιολογοτατα πιστευω μετα απο αρκετες ωρες στο gamespot και τα συναφη... Τα περισσοτερα νεα παιχνιδια και πολυ τρανταχτοι τιτλοι θα χτυπανε και στο ds. Παρε παραδειγμα τα fifA,το pes 6 βεβαιως αλλα και αλλα(pirates of the car κλτ). Λεγεται οτι θα εχει υποδειγματικη υποστηριξη για nintendo... Αντε να δουμε... Αυτο με το μεγεθος των ταινιων δεν το ηξερα αλλα αν σου πω οτι το φανταστικα,το πιστευεις? Ειχα δει οτι πρεπει να τα μετατρεψεις και να βαλεις μια ειδικη καταληξη η κατι τετοιο τελος παντων και πιστεψα οτι κατι θα παιζει με το μεγεθος.(μικρο το κακο αλλα κακο) 4) Σε σχεση με το psp τα homebrew ειναι ελαχιστα και δεν εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες του DS (touch screen etc). Μαλιστα πολλα games που μεταφερονται στο ds δεν εκμεταλλευονται σωστα ουτε τις 2 οθονες (ποσο μαλλον μικροφωνο, touch screen). Ο λογος ειναι απλος. Οι εταιριες πρεπει να ξανασχεδιασουν απ'την αρχη το game ενω αυτες το μεταφερουν απλως. Αρα τα καλυτερα games θα τα βγαζουν καποιοι που εχουν αποκλειστικα συμβολαια με την Nintendo. Εδω βρισκεται η μεγαλυτερη ενσταση μου... Η εκμεταλλευση της touch screen γινεται και κυριως θα γινεται υποδειγματικα. Σοβαρες εταιριες θα κανουν τα παιχνιδια τους ειδικα για τις δυο οθονες του ds. (μια αναζητηση στα previews του gamespot θα σε πεισει) Μαλιστα σε συγκριτικα με psp πολλα παιχνιδια ηταν καλυτερα στο gameplay λογω της touchscreen. Eνα θα σου πω μονο...στο pes 6 τα πεναλτι θα τα ριχνεις με το στυλο και θα μπορεις λενε να κανεις και αλλα πολλα οπως κινησεις(τωρα πως,αν δεν εισαι χταποδι ειναι αλλο πραγμα). Και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο κακο που δεν εχει πλαινα κουμπια...Αβλεψια αλλα και psp να ειχα,με το w800i παλι θα ακουγα μουσικη στο δρομο. 5) To internet gaming μπορεις να το απολαυσεις αποδεκτα μονο με καμια dial up. Αν εχεις dsl λογω περιορισμου πακετων ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Ναι φταιει ο ΟΤΕ αλλα εγω πηρα μια υπηρεσια η οποια δε δουλευε, αρα θα τα ριξω και στην Nintendo. Επισης το range port που πρεπει να ανοιξεις για να παιξεις DS, δεν ειναι συγκεκριμενο! Πρεπει να ανοιξεις ολα τα ports για να μην εχεις προβληματα. Απιστευτο κι ομως αληθινο. Εχεις απολυτο δικιο.Τραγικο. Εν ολιγοις οπως ολα τα πραγματα σημερα εχει και τα υπερ και τα κακα. Αποκλειεται να ηταν τοσο πατατα. Και μονο που θα υπαρξει pes στο ds αρκει
deus Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα το DS για ένα λόγο δημιουργήθηκε για να παίζεις παιχνίδια μια φορητή κονσόλα είναι και η καλύτερη θα έλεγα αν εσείς θέλετε καφέ να πάρετε καφετιέρα δε σας φταίει η nintendo που δε φτιάχνει και καφέ το DS. όσο για τα παιχνίδια δεν έχει 100 παιχνίδια καλά αλλά 10 διαμάντια μπορείς να τα βρεις άνετα τα οποία είναι μοναδικά απο θέμα gameplay και σίγουρα δεν τα έχεις ξαναπαίξει πουθενά αλλού. όχι σαν το PSP που τρως ξαναζεσταμμένο φαγητό μεταφορές απο ps2...
tone Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Οσες νεες φορητες κονσολες εχω δει (δε μιλαω μονο για psp) που σεβονται τον εαυτο τους και την τιμη τους φυσικα, κανουν καφε(=παιζουν video, mp3 γιατι γι'αυτα μιλησα). Αν αυτα ακουγονται υπερβολικα, μπορειτε να επιστρεψετε στο 1990 που η κονσολα ηταν μονο για παιχνιδια. Αν σας αρεσει το DS για τα 10 super games, να πω οκ. Εγω δε βγηκα να πω οτι δεν εχει καλα games αλλα οτι εφοσον ειναι φορητη, θα μπορουσε να κανει και καποια επιπλεον πραγματα χωρις να ανεβει η τιμη της. Ενδεχομενως ορισμενοι μπορειτε να κοιταζετε μονο αυτα τα 10-15 games, εγω κοιταζω οταν κουβαλαω κατι μαζι μου αν θα μου ειναι χρησιμο γενικοτερα. Τωρα για τα παιχνιδια που αναφερατε δε ξερω ακριβως τι γινεται. Σταματησα να ασχολουμαι με το τελος του 2005. Παντως μεχρι τοτε στο gamespot την πιο χαμηλη βαθμολογια την ειχε game του DS απ'οτι θυμαμαι, το King Kong. Αν εχει αλλαξει η κατασταση, χαιρομαι. Η αληθεια ειναι καπου αναμεσα, οποτε ας κρινει αυτος που μας διαβαζει αν το DS αξιζει πολυ, αρκετα ή λιγοτερο απ'οσο θα μπορουσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.