RoadHog Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εδώ και 2 χρόνια (απο τότε που έβαλα ΧP) προσπαθώ να κάνω να λειτουργήσει σωστά αυτό το κ***τίμονο της microsoft. Τι drivers δοκίμασα, τι reg fixes, όλα κατέληγαν σε αποτυχία. Το τιμόνι αναγνωρίζεται απο τα XP αμέσως αλλά απο το μενού των driver των Windows λείπει η εξής επιλογή: "Pedal Mode Your pedals can function in one of two modes, depending on the game you're playing: Combined: use this mode if your game combines the input from the right and left pedals into a single axis (Y-axis). Separate: use this mode if your game allows the left and right pedals to send separate signals to the game (Y-axis and R-axis). " Το πρόβλημα είναι οτι στα XP δεν μπορεί να αναγνωριστεί ο άξονας Z ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ το γκάζι και το φρένο συγχρόνως (δηλαδή το pedal mode είναι συνεχώς Combined). Μετά απο πολύυυυυυ ψάξιμο είδα οτι χρειάζεται να βρω τους V4 Drivers. Ύστερα απο καιρό τους βρήκα με αρκετή δυσκολία, τους εγκατέστησα, αλλά το μαγικό μενού για τις ρυθίσεις δεν βγαίνει. Όταν πατάω ιδιότητες συνεχίζει και βγαίνει το μενού των Drivers των Windows. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε; Αν έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ας κάνει post κι ας είναι και κάτι πολύ απλό αυτό που θα πει. Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εγω φιλε μου που εχω το ιδιο τιμονι, απλα το συνδεω στα XP και το δουλευω με τους drivers των win.Μια χαρα δουλευει. Υ.Γ. Εσυ δεν εισαι που με pm μου ζηταγες τους drv του τιμονιου?
RoadHog Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εγω φιλε μου που εχω το ιδιο τιμονι' date=' απλα το συνδεω στα XP και το δουλευω με τους drivers των win.Μια χαρα δουλευει. Υ.Γ. Εσυ δεν εισαι που με pm μου ζηταγες τους drv του τιμονιου?[/quote'] Ναι. Αν έχεις χρόνο και αν μπορείς να τους στείλεις να δοκιμάσω και με τους κανονικούς θα με βοηθούσες πάρα πολύ. Έχεις το Precision USB ή το Force Feedback USB? Σε παιχνίδια όπως το GTR,GTL,F1C9902 όταν πατάς γκάζι και φρένο ΜΑΖΙ και τα 2 πενταλ ανεβαίνουν στο 100%; Στη δική μου περίπτωση αν πατήσω το γκάζι σστο φουλ και μετά το φρένο τότε το γκάζι πέφτει στο 50% και το φρένο παραμένει στο 0%. Ποια ήταν η διαδικασία για να βάλεις το τιμόνι; Απλά έβαλες το USB και δούλεψε; Στα XP έχεις το SP2;
panosvlass Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Προσωπικα εγω εχω το force feedback usb και με τους μαμα drivers που εδινε μαζι προ 4-ετιας λειτουργει κανονικοτατα. και combined(αυτο ελειπε) αλλα και separate αν το παιχνιδι το επιτρεπει.Μονο στο GPL ταλαιπωρηθηκα να το ρυθμισω αλλα γενικα ολα οκ.
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Οπως και παλιοτερα, δεν μπορω να στους στειλω γιατι εχω dial up και ειναι 20ΜΒ οι drivers.Εγω απλα το συνδεω στη USB.Εχω ΧΡ Professional SP2.Σε εμενα, σε παιχνίδια όπως το GTR,GTL,F1C9902 όταν πατω γκάζι και φρένο παραλληλα και τα 2 πενταλ ανεβαίνουν στο 100, και μολις αφησω ενα απο τα δυο ολα ειναι φυσιολογικα.
RoadHog Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα μπορούσατε να ανεβάσετε μια εικόνα απο τα properties του τιμονιού σας και μια απο το device manager οπου δείχνει πια αρχεία έχουν εγκατασταθεί και ποια είναι η έκδοση των drivers για το τιμόνι;
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Θες και απο εμενα?Γιατι δεν εχω drivers του τιμονιου αλλα των ΧΡ.
sot78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 αυτο το προβλημα που σου κανει φιλε RoadHog ειναι θεμα ρυθμισεις απο τους drivers (3τιας).λεω για το force feedback usb. μερικα game θελουν διαφορετικο setup για τα petal Y-axis and R-axis. αποσυνδεσε το τιμονι βαλε τους drivers, οταν σου ζητησει να βαλεις το USB, το συνδεεις και εισαι ΟΚ. παιζει και σε winxp sp2 επιλεγεις απο τους drivers ή combined ή separate αναλογα το game παιζει ΤΕΛΕΙΑ σε οτι racing game εχω δοκιμασει (ανεξαρτητο γκαζι/φρενο) F12002/ford racing 2/toca 2/NFS 2/3/colin2,3,4,5/burn rally/ και πολλα αλλα.
RoadHog Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 sot78 για ποια έκδοση μιλάς; Το τιμόνι το πήρα το 2001 και μέσα στο CD είχε την έκδοση 3.02. Υπάρχει και η έκδοση 4.0 που λένε οτι λύνει το πρόβλημα που έχω. Κατέβασα την έκδοση αυτή απο το Driverguide αλλά συνεχίζει το τιμόνι να βλέπει τους drivers των windows και όχι της έκδοσης 4.0. Γι' αυτό σας ζήτησα να ανεβάσετε screenshots, ώστε να δω πως αναγνωρίζεται το τιμόνι σε εσάς. Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4.0 το παράξενο είναι οτι δεν μου ζητάει να βάλω το τιμόνι. Έχει απλά ένα finish. Ίσως να είναι και προβληματικοί οι Drivers που κατέβασα, γι΄αυτό και ζητάω σε όποιον έχει την έκδοση αυτή να την ανεβάσει κάπου. S2Katana αν μπορείς ανέβασε κι εσύ τα screenshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.