Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Μητρικής

STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω μια μητρική γιατί πραγματικά έχω χάσει το μπούσουλα που λένε.

Βασικά, τα χαρακτηριστικά τα οποία με ενδιαφέρουν στη μητρική που θα μου προτείνετε είναι 1) όσο το δυνατόν περισσότερα Pci slots (εκτός των Pci express φυσικά) και 2) λόγω του ότι έχω προμηθευτεί το Aerocool Panel από το Πλαίσιο

http://www.systemcooling.com/aerocool_coolpanel-01.html

το οποίο όπως φαίνεται στις δύο πρώτες φωτογραφίες του url που παραθέτω έχει πολλα καλώδια που επιζητούν και ατις ανάλογες υποδοχές (π.χ. line in, line out,mic cables, firewire cable, video cable, sata cable, card's reader cable κλπ.), θα ήθελα η μητρική που θα μου προτείνετε να καλύπτει τις περισσότερες (αν όχι όλες) υποδοχες της ανωτέρω συσκευής.

Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η όλη κατάσταση είναι μπερδεμένη γι'αυτό ζητώ επειγόντως τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Μάλλον για να μην μου έχει απαντήσει κανένας αυτό που ζητάω μπορεί και καν να μην υπάρχει. Τελοσπάντων, επιφυλάσσομαι ................

Δημοσ.

basika se ayto pou prepei prwta na katastalaxeis einai me pia cpu tha pexeis.......AMD h INTEL ?

apo kei kai pera to syzitame....an kai exei exantlithei kata koron to thema egw prosopika san marka apo board theorw poly kalh thn ASUS.

Twra pio montelo asus tha exarthtei apo pia cpu tha epilexeis...

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Φίλε codec, λέω να παίξω με AMD 3700+ ή με κάποιο διπύρηνο π.χ. 3800χ2. Τώρα, όσον αφορά τις μητρικές της ASUS είναι σίγουρα αδιαφιλονικήτες πλην όμως δεν καλύπτουν τις εισόδους για το Aerocool Panel.

Φίλε Socratis_g, η μητρική στην οποία αναφέρεσαι ειναι αυτή εδώ?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1034&Catalog_Id=1&Product_Id=305598&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=1032

Αν ναι, τα pci slots είναι μόνο 3, θα ήθελα κάτι παραπάνω. Πολύ καλή δε λέω, αλλά ..............

Φίλε HellasVagabond, ας βρω μία μητρική που να έχει αυτά που ζητάω και ας μην έχει δυνατότητα για υπερχρονισμό. Πολύ σωστά υποστηρίζεις ότι οι DFI είναι πολύ καλές για overclocage, πλην όμως 2-3 μοντέλα που είδα δεν μου ταιριάζουν.

Εάν έχετε να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική λύση, αυτή θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Φίλε devil_will_cry, όχι ότι σε αμφισβητώ, αλλά γιατί μου προτείνεις μακριά απο ASUS? Γενικά, έχω ακούσει καλές κριτικές για αυτές ...........

Δημοσ.

εγώ πάντως ασους δουλεύω χρόνια και φίλοι μου το ίδιο. Δεν έχω πουθενα παράπονο. Τι τις θες περισσοτερες απο 3 PCI θύρες? Εγω 1 χρησιμοποιώ πάντα και αυτή είναι κάρτα ήχου. Ποτέ δεν μου προέκυψε κάτι άλλο. Πιο σημαντικό είναι να ζητάς πολλές θύρες USB

Δημοσ.

κοιτα ειναι καλες ποιοτικα οι asus. αλλα. εχουν ασυμβατοτητες γενικα. ειναι να μην σου κατσει. γενικα και ατομα που δουλευουν στον χωρο λενε καλες αλλα ειναι asus. φιλικα στο λεω παρε μια msi αν δεν θελεις να μπλεκεις με τις ρυθμισεις της dfi. παρε αυτην που σου ειπα ειναι πολυ καλη και με καλη θερμικη συμπεριφορα.

Δημοσ.

ti akribos den kaliptei i mitriki sto panel?

ola mpainoun epano eite esoterika eite travontas kalodia apo tin piso meria opos diladi proteinei to panel

to mono pou den vlepeis einai to video pou einai thema kartas grafikon

Δημοσ.
dfi sli dr h msi diamond plus. kai koita pia exw egw gia na katalabeis giati sto lew ...... makria apo asus.

Agree! kai ego tin p4c800e deluxe exw, kai tha sou protino na min pas se asus.Gigabyte einai kali epilogi apo statherotita kai kataponisi.

Episeis tha se simvouleua na min epilekseis mobo me vasi ena outbox.Den lew kali i fasi, alla prokite na valeis ola auta? tha fenete kai xalia to kouti.Oso gia tis PCI nomizw oti exw dei max 3 se mobo me PCI-E

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...