Προς το περιεχόμενο

Packet writing σε cd-dvd

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα υπάρχει κανεις που να χρησιμοποιει με επιτυχια και χωρις προβληματα το λεγομενο packet writing σε cd/dvd?

Εννοω την διαδικασια προσθηκης δεδομενων, μεσα στην υπαρχουσα δομη του cdrw-dvdrw, και οχι απλα ενα νεο session.

Παλιοτερα που ειχα ασχοληθει με το InCD ειχα ακουσει πολλα παραπονα και προβληματα με την ολη διαδικασια.

Επειδη ομως περασαν κανα-δυο χρονια απο τοτε, ειπα να ρωτησω για σχετικες εμπειριες και αν αλλαξαν τα πραγματα προς το καλυτερο.

Ποιο προγραμμα προτεινετε?

Η εγγραφη γινεται ορθα?

Προβληματα?

Το cd διαβαζεται κανονικα απο αλλα drives και Pc?

Υπαρχει κινδυνος να χαθουν δεδομενα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Disk Letter Access (DLA) της Roxio/Sonic για backup δεδομένων σε επανεγγράψιμο dvd+rw.

Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια περίπου. Πριν είχα το InCD, αλλά το εγκατέλειψα λόγω διαφόρων προβλημάτων.

Με αυτό το πρόγραμμα δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα κάποιο πρόβλημα. Οι εγγραφές γίνονται σωστά. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.

Το dvd διαβάζεται από άλλα pc αρκεί να έχουν εγκατεστημένο παρόμοιο πρόγραμμα (αυτό βέβαια δεν με πολυενδιαφέρει).

Κίνδυνος για απώλεια δεδομένων θεωρητικά πάντα υπάρχει. Γι' αυτό κάνω backup και σε δεύτερο dvd+rw. Έτσι έχω 3 backup, μαζί με αυτά που κρατάω στον 2ο σκληρό δίσκο.

Μια παρατήρηση: Διαπιστώνω ότι κάποιες φορές, μετά από αρκετές διαδοχικές εγγραφές (σβήσε-γράψε) πέφτει η απόδοση του επανεγγράψιμου δίσκου (διαβάζεται με δυσκολία). Τότε κάνω ένα πλήρες format (όχι quick αλλά full) και επανέρχεται στη φυσιολογική του απόδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...