petros_ef Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Θα σας περιγράψω μια προσφατη εμπειρια μου με την συγκεκριμενη εταιρεια(ο Θεος να την κανει εταιρια δηλαδη)...Εχω μετακομισει προσφατα σε περιοχη της νοτιας Ελλαδας λογω επαγγελματικων μου υποχρεωσεων..αναγκαστικα,διακοπη του internet απο τον ΟΤΕ(128/384,η καπου εκει,εξαρταται απο τους servers!!))..κοιταζω λοιπον τις υπαρχουσες προσφορες,δεν με πολυενδιαφερει ιδιαιτερα και η ταχυτητα(και με 256 ευχαριστημενος ειμαι)και αποφασιζω(κουφια η ωρα και η στιγμη)να επικοινωνησω με την TelePassport για την συνδεση που αναφερα.Καλω λοιπον το 13899,μου απανταει μια κυρια η οποια υποτειθεται οτι θα με εξυπηρετουσε,θα με βοηθουσε δηλαδη να καταλαβω τις λεπτομερειες της προσφορας τους...ευγενεστατη δεν μπορω να πω...αλλα...απο λεπτομερειες περι της συγκεκριμενης συνδεσης δεν κατειχε...20 λεπτα στο τηλεφωνο για να συνενοηθουμε...και το βασικο..οταν την ρωτησα εαν θα πληρωνω παγιο ΜΟΝΟ στην TelePassport,για της υπηρεσιας σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ η απαντηση της ηταν καταφατικη...δεν θα πληρωνετε παγιο σταθερου τηλεφωνου στον ΟΤΕ..καλως λεω εγω..δινω τα στοιχεια μου να μου στειλουν τα απαραιτητα εγγραφα...περιμενω μια εβδομαδα..τιποτα..ποσο κανει απο την Αθηνα μεχρι την Καλαματα σκεφτομαι..και ξαναπαιρνω τηλεφωνο να ρωτησω τη εγινε..παλι μια ευγενεστατη μη κατατοπισμενη δεσποινιδα μου απανταει..μου λεει οτι φταινε μαλλον τα ΕΛΤΑ για την καθυστερηση και οτι θα μου ξαναστειλει τα απαραιτητα χαρτια..σε ερωτηση που της εκανα εκ νεου για το παγιο σταθερης τηλεφωνιας προς τον ΟΤΕ κατηγορηματικα μου απαντησε οτι θα πληρωνω μονο στην TelePassport και σε κανεναν αλλον..πραγματι μετα απο 4 μερες ελαβα της απαραιτητες αιτησεις...ολα καλα(δηλαδη τι καλα..)μεχρι εδω..συμπληρωνω τις αιτησεις..βγαζω φωτοτυπιες τα δικαιολογητικα και την επομενη το πρωι τα στελνω...Ολα καλα σκεφτομαι,σε κανα μηνα θα εχω acceptable internet..ελα ομως που δεν ειναι ετσι..εχθες το απογευμα,λαμβανω ενα τηλεφωνημα απο την TelePassport,καποια διευθυντρια μου ειπε τουλαχιστον,η οποια μου ειπε οτι η αλλαγη του φορεα σταθερης τηλεφωνιας μπορει να γινει και μεσω τηλεφωνου..την ρωτω λοιπον..γιατι να γινει μεσω τηλεφωνου απο την στιγμη που εχω στειλει ενυπογραφη αιτηση στην εταιρια της και απανταει οτι θα κινηθει πιο γρηγορα η διαδικασια κατα αυτον τον τροπο..:evil: really της λεω..πως με εκοψε,την ξαναρωταω παλι για το παγιο..η απαντηση..."ευγενεστατη"..Τι λετε κυριε(μαλακά),ποιος σας τα ειπε αυτα τα πραγματα??ειναι δυνατον να μην πληρωνεται παγιο στον ΟΤΕ??Αφωνος εγω..βαθεια αναπνοη..ηρεμησε λεω...εγω τι λεω κυρια μου??μαλλον δεν με καταλαβατε..οι δικοι σας υπαλληλοι μου τα ειπαν αυτα..εγω ως μελλοντικος πελατης σας(καπου ειχα διαβασει οτι ο πελατης εχει παντα δικιο..μεχρι να του τα αρπαξουνε )πηρα τηλεφωνο στην δικια σας εταιρια,μιλησα με ανθρωπους που δουλευουν στην δικια σας εταιρια,και οι οποιοι ειναι εκει για να δινουν πληροφοριες και οχι να παραπληροφορουνε τον κοσμο..Εμεις??Παραπληροφορουμε??Τι μας λετε!!Αψογη συμπεριφορα δεν λεω...Σε ερωτηση μου γιατι να διαλεξω την δικια της εταιρια και να πληρωνω 35(με ΦΠΑ)+20(στον ΟΤΕ για σταθερη) δηλαδη 55 και να μην παρω καποια αλλη συνδεση που θα μου βγει γυρω στα 45(με ολα μεσα)αφωνη η μανταμ..και εγω τωρα ερωτω...ειναι σοβαρη εταιρια αυτη??πως να τους εμπιστευτω για παροχη υπηρεσιων οταν συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο??Θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε μια λυση..κατι τελως παντων...ευχαριστω για την υπομονη σας και συγνωμη για το μακροσκελες της περιγραφης..
zx Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 molis soy sindesoyne to sdsl mporeis na kopseis ton ote... ayto exo kanei ego........einai alithino episis mporeis na baleis tph kai xoris na exeis ka8oloy ote...... dystixos oi ypallhloi den gnorizoyn polla....oyte oi texnikoi akoma.... me 16E pagio ote + 22 E conx = 38 Eyro(sinolo me fpa) exei adsl 384/128 giati na doseis 39 Eyro(sinolo me fpa) kai na exeis sdsl 128/128 ??? kai malista prepei na meineis gia 1 xrono allios plironeis ta eksoda egatastasis 120 Eyro... ego pantos ekleisa xrono kai eimai etoimos gia conx h forthnet.... Gia na min anafero gia tis ores pou milousa me kati texnikoys (xaxaxxaxa) gia problima sth syndesh ,mono kai mono gia na paradextoun oti itan problima diko toys......i oti perimena 4 mines gia thn sindesi ...kai...kai.... dokimase conx gia kana eksamino kai meta blepeis....
petros_ef Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 επελεξα την TelePassport για καλυτερα.αλλα μαλλον μια απο τα ιδια.το προβλημα εδω στην Καλαματα ειναι οτι αυτην την στιγμη δεν υπαρχουν γραμμες για adsl παρα μονο εαν εχεις γραμμη isdn.οταν εκανα την αιτηση στον οτε και τους ζητησα να μου βαλουν εξαρχεις isdn,μου ειπαν οτι λογω πολλων αιτησεων αυτο δεν γινεται και να επανελθω με αιτηση μου μετα απο ενα μηνα.φυσικα τα ιδια μου ειπαν και μετα απο την συμπληρωση του 1ου μηνα.)οσο για την περιφημη TelePassport,βρηκα καποια λυση(αν θα μπορουσα να την πω ετσι).συμβουλευτικα εναν φιλο μου δικηγορο(αντε και στον Αρειο Παγο) )ο οποιος μου ειπε οτι μπορω να τους στειλω ενα fax,απαιτοντας την αμεση καταργηση της προηγουμενης συμφωνιας,λογω μη σωστης πληροφορησης μου ως οφειλαν.Παντως το βασικο ειναι ενα.Παλι χωρις adsl θα μεινω,τουλαχιστον για τωρα.α ρε Ελλαδαρα του 2006!!)
telcomfreak Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 φιλε μου αυτην την περιοδο τα πραγματα ειναι παχαλο στην tp λογο προβληματων για να ξερεις ομως το πακετο που ηθελες δεν πληρωνεις παγιο στον ΟΤΕ το ξερω απο πρωτο χερι δεν χρειαζεται να εχεις καν γραμμη οτε ,και απο τοτε που ξεκινησε η φορητοτητα κρατας και το ιδιο νουμερο που εχεις . Οι εταιρείες που εχουν δικες της γραμμες ειναι η tp κ vivodi , δυστηχως για καμια απο τις δυο δεν εχω ακουσει καλα λογια για τεχνικη υποστηριξη και τηλεφωνικη υποστηριξη τωρα θα μου πεις εχει ο ΟΤΕ ? οπως το παρει κανεις
telcomfreak Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 επισης ολες οι προυποθεσεις για την συμβαση σου ειναι μεσα στους ορους που εχεις υπογραψει , καθως και πληροφορίες μπορεις να βρεις κατευθιαν απο το site τους ,εκει ειναι ποιο σωστα .
vasiliou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ax ayth h kalamata kai ayth h Telepassport! Eimai fititis sthn kalamata kai gia na balw kai egw TP 10-12-05 na erthoun na figoun ta xartia mesa se 2 meres 500 tilefona gia to pou briskete to thema kai stis 20 -01-06 me piran epitelous til gia na erthoun na kanoun thn egatastasi!kati ta xionia kati den kserw egw ti 10-02-06 hrthan kai thn ebalan!diladi 3 mhnes pedema, alla ok h gramh einai mia xara teleia 4 mines oute ena xameno ping oute tpt! oso gia tous ypalilous sta grafia ths tp mhn perimeneis kai polla apo to thl na sou eksigisoun, an perneis na milas mono me proistameno tmimatos , pantos oi texnikoi tis tp einai polu kaloi kai kseroun ti tous ginete, stis telefonitries isteroun!Pantos an tous steleneis email apantane sto apse sbise!
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Σίνδος Θεσσαλονίκης ο κύριος πΟΤΕ ενώ του είπα να μου βάλει γραμμή για ADSL με έβαλε πάνω σε pcm κι αυτό το έμαθα αφού αγόρασα πακέτο μετά από 2 μήνες τελικά πέρασαν 5 μήνες δεν τους πλήρωσα ούτε ένα λογαριασμό μέχρι τώρα επειδή δεν μου παρήχαν τις υπηρεσίες που ζήτησα λεφτά δεν θα πάρουν!Πάει κ τελείωσε.Ότι δίνεις παίρνεις...@@ έδωσες οτέ?@@ θα πάρεις...:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.